Leveransen sköts fram 2 gånger från den riktiga leverans datumet. Fick inget besked om detta utan fick själv gå in och titta på leverans bekräftelse vart packet tagit vägen. Sedan tyckte jag at... Näytä lisää
Yritys on vastannut
När jag beställde stod det ca 14 dagar till leverans, kanske lite lång leveranstid men den kom någon dag tidigare och det stod tydligt hur lång leveranstiden var, så inga problem egentligen. Fjällräve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde skor som visade sig vara för små. Väldigt enkelt att returnera, och gratis. Blev även meddelad att varan skadades under transporten tillbaka, men var inga problem och fick alla pengar ti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Köpet och varan var bra. Det gick bra och smidigt. Spårning av frakten var på franska men det gick tydligen att spåra via postnord upptäckte jag sedan. Det som drog ner lite var att varan kom lite på... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vi pa Hardloop anser att livet är bäst när vi är utomhus.
Vi gillar att upptäcka nya platser, nya personer och vi motstar aldrig frestelsen att dela var smak för rätt material och var passion för branta stigar.
Det är därför som vi sedan 2015 hjälper dig hitta det rätta materialet för dina äventyr, oavsett om du är nybörjare eller idrottsproffs, och vi har ambitionen att vara bäst pa denna uppgift!
695, avenue Paul Louis Merlin, 73800, Montmélian, Ranska
Snart en månad gått och inget paket
Kommer aldrig handla där igen
Allt fungerade bra. Lätt att beställa och betala. Leveranstiden var lite lång men skorna var jättebra.

Vastaus yritykseltä Hardloop
Funkade bra att handla och väldigt nöjd med produkterna. Saknar fler leveransalternativ, typ instabox eller PostNords paketbox

Bra produkt (cardigan Fjällräven) och snabb (9 dagar) leverans

Vastaus yritykseltä Hardloop
En av de bästa webbshopparna för fritidsprylar jag känner till.

Vastaus yritykseltä Hardloop
Mycket snabb leverans. Lätt att returnera paket. Prisvärd vara!

Vastaus yritykseltä Hardloop
Jag köpte hjälmen som present till mitt barnbarn.

Vastaus yritykseltä Hardloop
Jag vill ha ett kvitto på köpet. Behöver det för att ge till arbetsgivaren för att få ut skobidrag.
I övrigt mycket nöjd!

Vastaus yritykseltä Hardloop
I purchased my shoes but I am still waiting for delivery

Vastaus yritykseltä Hardloop
Stort utbud, bra utbud. Kvalitet på alla produkter och rätt snabb leverans