Harder El og Sikring ApS Arvostelua 37

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Super service og arbejde. Har fået installeret ladeboks af Nicklas og hans makker. De var forsinket, men fik i god tid en sms advisering. Hurtigt og flot arbejde, inkl. rengøring ifm. installati... Näytä lisää

Fra første henvendelse til arbejdet var afsluttet, har Søren ageret meget professionel med råd og vejledning. Overslagt kom hurtigt og alt blev installeret som aftalt. Jeg er meget tilfreds og giver... Näytä lisää

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Snyd og bedrag

Søren bestilte i sommeren 2023 lidt vin til firmaet og fakturaen blev betalt og alt var godt. Derfor blev jeg glad da han i December 2023 købte en større juleordre på 20.000 kr. til Harder El. Desværre er denne faktura aldrig blevet betalt. Man får lyst til at tænke at det var meningen?

22. joulukuuta 2023

Professionelle og reagerer hurtigt

Jeg bruger typisk én leverandør af hver håndværkerydelse og på elinstallation, bruger jeg Harder El og Sikring. De er professionelle, reagerer hurtigt og holder hvad de lover mht. tilbud og priser. Vi er meget glade for at bruge dem og kan kun anbefale dem til andre.

15. toukokuuta 2024

Jeg yderst tilfreds

Jeg yderst tilfreds med Harder El og Sikring Aps’s service. Jeg bestilte lader via Looad fredag aften og den blev sat op om torsdagen. De unge mennesker, som monterede laderen, de monteret den til perfektion på mit sommerhus, meget pænere end Bravida gjorde herhjemme.

15. helmikuuta 2024

Installerede vores lader til el-bil

Installerede vores lader til el-bil. God information inden, venlig og imødekommende elektriker ved opsættelsen og har både før under og efter været søde til at besvare spørgsmål, der for en elektriker må have virket lidt tumpede. Hurtige og effektive til opgaven. En rigtig god betjening.

22. marraskuuta 2023

God service

God service, hurtig opsætning, fin lille info ang. app opsætning og så er der rengjort efter opsætning af ladeboks 👍👍

22. tammikuuta 2024

Super serves 😊😊😊

Super serves de kom kl 17:15 om aften da de var lidt forsinket med en opgave, men de aflyste ikke :), de montere en ladeboks og teste den, det gjort det på ca 1 time. Og det virker perfekt :). 5 stjerner herfra :)

1. tammikuuta 2024

Vi havde Harder el på vores nygygnuing

Vi havde Harder el på vores nybygning, gennem et stort firma, købte så derefter en elektronisk dør lås, som blev monteret og betalt. Efter flere henvendelser og telefonisk at prøve at få fat på dem. Da den ikke fungere optimalt, og vores nøgle ikke fungere mere i låsen.
Så jeg vil bestemt ikke anbefale Harder

23. lokakuuta 2023

Servicen slutter efter Dankortet er kørt igennem

Har købt Ajax alarmsystem til +10.000 kr. til mit private hjem hos Harder El & Sikring.

Før køb var der flot vejledning og svar på alle spørgsmål, det var bl.a. en af årsagerne til at jeg købte hos Harder El, da jeg vidste at der ville opstå spørgsmål efter købet og jeg foretrækker derfor firmaer som seriøst svarer på spørgsmål indenfor rimelig tid, som kan være meget svært at finde indenfor de fleste brancher, men her udmærkede Harder El sig positivt.

Efter køb er det desværre lige modsat, det er nu umuligt at få svar på noget om de købte produkter, har nu ventet 1 mdr. og har adskillige gange rykket for svar.

Jeg har forståelse for at man har travlt i butikken, men det er ikke i orden ikke at tage sig 5-10 min. efter 1 mdr. til at besvare spørgsmål fra en kunde som har købt alarm for +10000 kr.

17. joulukuuta 2023
Harder El og Sikring ApS-logo

Vastaus yritykseltä Harder El og Sikring ApS

Hej Thomas,

Det gør os ondt at se at du tager vores travlhed så personligt. Dette efter at vi flere gange har forsøgt at fange dig telefonisk for at svare når vi var på farten.
Ydmere undre det os at du først klager nu over et køb der er fortaget for lang tid siden. (2 år+).

Du er mere end velkommen til at rette henvendelse til os mandag. Så vil vi gerne stille om til rette medarbejder der kan svare på dine spørgsmål telefonisk.

Mvh
Team Harder El & Sikring ApS

Super service og arbejde.

Super service og arbejde.
Har fået installeret ladeboks af Nicklas og hans makker.
De var forsinket, men fik i god tid en sms advisering.
Hurtigt og flot arbejde, inkl. rengøring ifm. installation.
Efterfølgende blev de endda og brugte ekstra tid på at tilmelde boksen, selvom det var mig selv, der havde overset en bekræftelsesmail.
Oveni fik jeg dagen efter en sms fra Nicklas, der ville høre om alt kørte som det skulle!
Ovenud tilfreds. 👍

29. marraskuuta 2023

Total dårlig stil.

Total dårlig stil.
Havde en aftale med Søren om at de skulle komme og installere en ladeboks d. 10/11. Da jeg ikke havde hørt fra ham kl. 11.00 ringer jeg til ham, men han taler i tlf. får en sms at jeg skal skrive en sms til ham og han vil ringe tilbage, hvad jeg gør, men han vender aldrig tilbage.
Så ingen stjerner herfra.

10. marraskuuta 2023

Ladeboks

Har dd fået monteret en ladeboks af medarbejdere fra nævnte firma.
Super flot arbejde.
Vh
Ivan Vendt

20. syyskuuta 2023

Super dårlig service.....

Til en start var vi lykkelige over den gode service! Men, det viser sig, at firmaet slet ikke har indsendt de nødvendige papirer - vi har mistet indtægter på 4 måneders produceret el. Det værste var dog, at vi ringede og ringede og fik lovning gang på gang - uden at det nogensinde blev til mere. Meget skuffende. Ejeren er ikke serviceminded, det er de ansatte dog heldigvis. Vi har brugt oceaner af tid på kontakt - og vi er flere kunder der har oplevet dette.

28. helmikuuta 2023

Super service ifm solceller

Super fin service. Købte solcelleanlæg og havde hele vejen igennem forløbet en god og ærlig dialog både ift tilbud, tidsplan og montering. Kan anbefale Harder El!

26. tammikuuta 2023