Pakket voor de deur neergezet zonder te bellen. Doos was omgevouwen. Het blad met de print was aan de onderkant redelijk gekreukeld. De pen was omgebogen. Gelukkig was het niet de eerste bestelling an... Näytä lisää
Jag har beställt från ett foto på Lilla My. Olika storlekar och runda eller fyrkantiga pärlor. Väntade med spänning på mitt paket. Det var så fantastiskt när det kom. När jag pärlat klart så såg... Näytä lisää
Anna always helps me when I have any question/request. I'm totally satisfied with the products, the best online shop I have ever tried. I'm especially interested in landscape patterns. The discounts a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
An International Diamond Painting webshop with daily customer service and weekly upload of new designs!
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Leuke artikelen
Leuke artikelen. Goede en snelle levering
Klacht oplossing…
Als er iets niet goed is dan lost men dat prima op
Al diverse keren een eigen painting…
Al diverse keren een eigen painting besteld.Altijd alles goed en snelle levering.
Pakket met steentjes klopte steeds.
Komt altijd overeen met wat ik heb…
Komt altijd overeen met wat ik heb besteld. Mooie kleuren ,goede plak kwaliteit en bij problemen snelle reactie en hulp.
Altijd keurig verpakt
Altijd keurig verpakt, mooie kleuren en goed bezorgd. Zeer tevreden.
Betrouwbare site om je paintings te bestellen
Goede kwaliteit paintings.
Bij vragen over een painting of een tekort aan bijvoorbeeld steentjes dan wordt je netjes geholpen.
Erg klantvriendelijk.
Je hebt de paintings ook snel in huis
Goede service mooie paintings ook met…
Goede service mooie paintings ook met eigen foto heel mooi en duidelijk
Als je iets toppiebesteld is het altijd…
Als je iets besteld is het altijd netjes verpakt niks kapot is mijn ervaring dan ,dus toppie
Het zijn mooie paintings
Het zijn mooie paintings, heb er al verschillende bij hun gekocht.
Alles zit erbij.
Ook al een x eigen foto's gedaan.
Altijd hele mooie paintings
Altijd hele mooie paintings die altijd heel snel verstuurd worden ik raad het zeker aan bedankt
Zeker aanrader!!!!
Het was de 1e maal dat ik bestelde bij Happy Painting. Dit op aanraden van een kennis. Het was een zeer positieve ervaring. Vanaf nu bestel ik altijd alles bij jullie.
Sneller
Sneller
Sneller geld terugstorten bestellen doe ik voorlopig niet eerst geld terug
Goede kwaliteit! Met alles
Voor de 2e keer iets besteld bij Happy Painting en ik ben dik tevreden over alles!! Goede service en levering is ook snel....dus al met al ben ik zeer tevreden !!
Tevreden klant.
Al diverse diamond paintings gemaakt afgelopen jaren zowel kant en klare als via aangeleverde foto's. Iedere keer mooi geworden. Alles goed geregeld. Maar 1x niet goed, werd toen gelijk opgelost. Zeer tevreden klant.
FOTO
Ik had een foto gestuurd en heeft hem heel snel en net toe gestuurd gekregen .Daar ben ik bijzonder blij mee en hij is bijna af . Ik raad iedereen aan om gerust hier te bestellen .
waardig produkt
waardig produkt : het is leuk om je eigen foto's om te zetten in een painting tekening. Soms vallen de kleuren wel wat donker uit maar over het algemeen ben ik tevreden over hoe het afgeleverd wordt en wat het uiteindelijke resultaat is. Ik raad wel aan om het gemakkelijker te maken om een eigen creatie in te roepen.
geen probleem.
Heerlijk om te doen
Heerlijk om te doen
Voor mij een rustmomentje op een drukke dag
TOP! zeer te vrede mee!
Ik heb en paar keer besteld voor mijn zoon die mentaal handicap is (chromosomen21) van die leuke Diamonds Painting waar hij daar ook heel veel van genieten kan!! en daarom dat ik ben ook te vrede met het producten en service van Happy Painting Store! ik deze ook aanraden aan mijn kennissen of familie, dank-u voor de goeie zorgen in naam van mijn zoon ook!! Sergio
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.