✨ HYGGELIG oplevelse at handle kjole 👘 for første gang i jeres webshop ✨ ALT forløb helt perfekt 💐 Virkelig hurtigt levering 🏃🏼♀️ Lækkert pakket ind 👌🏼 Lille hilsen 💌 I havde ovenikøbet... Näytä lisää
Jeg er helt vild med Saras live udsendelser. Hun er så sød og naturlig, og er ikke bange for at vise sine kurver, det er SÅ befriende, - og hyggelige udsendelser, - også med “Supermand”, der hjælps... Näytä lisää
Fra jeg startede med at kigge på Happy Eves hjemmeside var Sara parat med vejledning, som, da jeg havde modtaget og prøvet tøjet i dag, viste sig at være spot on. Varerne blev sendt samme dag jeg be... Näytä lisää
Jeg havde ikke modtaget en pakke jeg havde bestilt og kontaktede Happy eve. Sara hjalp med at tage kontakt til GLS og bad mig om at fortælle om det hjalp. GLS kunne ikke hjælpe med at fortælle hvor de... Näytä lisää
Lækkert og moderne tøj til kvinde i størrelse 42 - 56!
Niels Ebbesensvej 6, 7500, Holstebro, Tanska
- sara@happyeve.dk
- happyeve.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super service
Rigtig god service med stor viden om det ejer handler med. Flotte varer i super kvalitet.
Anbefales 🥰
Jeg kan ikke skrive dank
Jeg kan ikke skrive dank men jeg meget tilfreds med jeres vare og glad
Mitt favorit klädmärke
En webbutik med stort och varierat utbud av många kända danska klädmärken. Vid köp tydlig kommunikation och snabb leverans - rekommenderas!
Helt hurtige er de ikke
Helt hurtige er de ikke. Det kan jeg ellers læse, at andre skriver. Jeg bestilte og fik en bekræftelse d. 24. marts og nu er der gået en uge - jeg har ikke hørt mere, men skrev en mail i går … gad vide, om jeg hører mere til min ordre?
Jeg er meget glad for den kjole jeg har…
Jeg er meget glad for den kjole jeg har købt hos jer
Nem og hurtig bestilling/levering
Det kan ikke være nemmere at købe tøj.
Målene på hjemmesiden passer og farvegengivelse er fin.
Målene passese
Hurtig levering.
Målene der var opgivet passede.
Købet levede op til forventningerne.
På trods af at jeg kun har handlet en…
På trods af at jeg kun har handlet en gang hos Happy Eve er jeg fuld tilfreds og de sendte min vare hurtigt.
Super kundeservice
Happy Eve har en meget flink kundeservice, som hjælper med det samme når noget går galt. Jeg fik mine varer meget hurtigt.
Kæmpe anbefaling!
Lækkert udvalg, mega hurtig levering og rigtig imødekommende kundeservice!
Absolut ikke sidste gang jeg handler her!
Bestilte tøj/undertøj d
Bestilte tøj/undertøj d. 21/12, som skulle bruges nytårsaften. Skriver d. 1/1 at jeg gerne ville annullere, hvis den ikke var afsendt endnu. Intet svar.
D. 21/1 får jeg en besked om, at der er en pakke på vej?! Skriver straks til dem at jeg ikke håbede, at det var den pakke som var på vej 1 MÅNED efter jeg havde bestilt den?! Intet svar, Ingen forklaring, blot en mail, hvor de havde refunderet pengene!!!!! Sådan kan man sgu da ikke drive forretning!
Ærgerligt, for de har nogle lækre ting.
Zoey Jakke
Fin beskrivelse af produkt
Godt tilbud
Hurtig modtagelse
Har aldring fået så god en service før…
Har aldring fået så god en service før !!!
Jeg havde købt en denimkjole med pailetter fra Anyday og havde haft den på 2 gange, da jeg konstaterer at en trykknap er gået i stykker … jeg ringer til Happy Eve for at ville høre om jeg kunne få tilsendt en ny trykknap- men inden jeg når så langt i samtalen er Sara allerede ude på lageret for at tjekke om hun har en ny kjole i min størrelse, det havde hun ! Og sagde den sender jeg til dig og lægger en returlabel ved så jeg kunne returnere den “gamle” - jeg talte med Sara mandag formiddag d. 22. Dec. og ved I hva !! Jeg havde en ny kjole tirsdag aften - det er da fantastisk kundeservice og hurtig ekspedition… tusinde tak !
Køber meget mere tøj hos dig ♥️
Gode varer til fine priser
Gode varer til fine priser, og helt fantastisk god hjælp til ombytning af vare. Firmaet kan varmt anbefales.
Gode produkter og super service
Hos Happyeve bliver man altid godt…
Hos Happyeve bliver man altid godt serviceret af en sød og rar ejer ❤️
Varerne jeg købte var lige det jeg havde forventet. God kvalitet og fair priser