Jag är väldigt nöjd med HappyCasino.se. Registreringen med BankID var snabb och allt fungerade smidigt från insättning till uttag. Bra spelutbud och enkel sida att använda. Har inget att klaga på – re... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Happycasino har jag aldrig haft några problem med! Vann 3900kr och fick ut det på 1 sekund och så enkelt att hitta sina favoritspel! Lite för färglatt för mig men inget att klaga på
Yritys on vastannut
Den relevanta avdelningen jobbar så fort de kan. Har jag hört kanske 200 gånger , försöker påriktigt ta ut 114kr , HELT OMÖJLIGT , först omsättnings krav , väntar på "Den relevanta avdelningen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sedan lanseringen 2022 har HappyCasino snabbt blivit en ledande aktör inom live casino. Vi levererar högsta kvalitet och oöverträffad underhållning genom en skräddarsydd upplevelse som sticker ut. Som fullt licensierat casino erbjuder vi säkerhet och rättvisa i varje spel – från spännande livebord till varierad underhållning för alla smaker. Vår dygnet-runt kundservice står redo att hjälpa dig snabbt och professionellt. Vi arbetar ständigt för att överträffa förväntningarna med enkel navigering, snabba uttag och verktyg för ansvarsfullt spelande. Det gör oss till det självklara valet för casinoälskare över hela Sverige. Dela din HappyCasino-upplevelse på Trustpilot – din feedback gör oss bättre! Happy Casino: Där happy spelare vinner snabbt.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Happycasino har jag aldrig haft några problem med!
Lite för färglatt för mig men inget att klaga på

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Jag är väldigt nöjd med HappyCasino.se. Registreringen med BankID var snabb och allt fungerade smidigt från insättning till uttag. Bra spelutbud och enkel sida att använda. Har inget att klaga på – rekommenderas!

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Vann några bets irad sen var man inte välkommen längre. Hycklare som bara låter förlorare spela

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Världens bästa casino, utmärkt kundtjänst.

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Eftersom mitt konto blev permanent avstängt så kunde jag inte ta ut mina pengar(3000kr) Men nu efter 3 dagar så skickats mitt saldo från mitt spelkonto till mitt bankkonto. Efter jag hade skrivit med ai kund tjänst i ämne (betalningar)

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Ett mycket rättvist och bra casino . Bra med vinster..Rekomenderar det varmt ifrån mitt ❤️

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Väldigt dåligt casino... Sätt inte i något du kommer inte vinna bara förlora ta de pengar och gör något värdefullt istället!
Rekommenderar EJ!

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Märkte när jag spelade och fick inte vinstpengarna.det hände 2ggr .lurendrejeri Casino

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Riktigt dåligt casino. Kunde inte ta ut mina pengar helt plötsligt och behövde svara på massa frågor, sen efter en hellv…. massa mail fick jag till slut pengarna men mitt konto blev inaktiv för ansvarslöst spelande tydligen🤨

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Riktigt skräp casino, gjort insättningar på enorma summor och man vinner aldrig något, kan bara ge ett exempel som för ett par dagar sedan, insättning på 30 lax, jag spelade med varierade bets får inga free spins eller bonus rundor utan endast små vinster. Nej fy f4n för dessa ligister. Han i kundtjänst snacka om "RNG" faktorn o visst är det så men även den är ju riggad till casinots fördel. HÅLL ER UNDAN DESSA HYCKLARE. Bästa är ju självklart att inte spela alls speciellt inte online där allt är just en rigg.

Vastaus yritykseltä happycasino.se
After countless emails and sending every document they requested, my account was finally verified. They applied a very low losing limit on my account and when I asked the support about it they closed my account without any good reason. Absolute waste of time and a joke of a KYC-department.

Vastaus yritykseltä happycasino.se
The most mockery and shamfully casino in all Sweden? Never got bonus and costumer service need person nr for sending announce. When every player log in with own person nr, that time no need id to give costumer service.

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Finns inte ett casino jag älskar mer än detta, trodde allt var över, hade ångest, deprission och hade sky höga räntor men sedan gör happy casino de dem gör bäst, göra folket happy. 40 kr till 530 kr på 30 spins. Enkel inbetlaning och snabb utbetalning, rekommenderar starkt.
Mvh en dedikerad spelare

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Happy casino is Scammer place. Doesn’t give back anything once you win even 10 percent of money out of 100% . Happy casino is worst place ever I played. I have played hundreds of games live on different app recently but this is completely money sucker place and I lost in row over 200 times . It means over 100 times I recharge in last 5 days to get my jackpot when I’m close to win but they completely block this machine to return nothing. This place shouldn’t be at least in Sweden. I will go through different platforms as well to block this game in Sweden. This place even doesn’t deserve 1 star. I request you to remove this happy casino from Sweden. Thousands and thousands of dollars I los to get only 1 shot. I didn’t get afraid to lose as much as they are afraid 😂
Best Regards

Vastaus yritykseltä happycasino.se
Spelade för en vecka sedan förloarde 1-3 tusen fick inga frågor på de, sedan vann jag 24 000kr dubblade 11 000kr och de ställer nu 1000 frågor irrelevanta under svenska spellicensen, inga direkta uttag och verkar riktigt skumt de har inte alla spel heller, endast spel där man förlorar…. Akta er!!

Vastaus yritykseltä happycasino.se
They are manipulating the game so you never win. They keep changing the rules regularly. When new you can get easily 1$ or 2$ but you will never see again even though you've been playing for hours and spending 💰.
Dem första 2 gångerna jag spelade gick jätte bra, vann 14k från en 200kr bonus som jag fick ut utan problem. Någon dag senare vann jag yttligare 5k från en 200kr insättning men när jag försökte ta ut pengarna stänger dem av mitt konto fram tills att dem fått in kontoutdrag och orelevant information om hur mycket jag har i inkomst mm. Mailade tillbaka informationen dem frågade efter och fick mitt konto upplåst men fick fortfarande inte ut mina pengar. Det "relevanta departementet" jobbar så fort dem kan skrev dem. Det har nu gått några månader och slutat få svar av dem. Rekommenderas ej.