Snabb leverans. Uppskattades stort av mottagaren. Miss ang meddelande om leveransen som gick till mig som avsändare och inte till mottagaren på annan ort. Löstes dock med spårningsnumret.
Yritys on vastannut
Jag förstår att ni inte kan garantera leveransdag men en bild på varje pralin där det står nougat eller vad den nu smakar som typ Alladinaskarna har vore bra. Det borde också vara högre klass på pral... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Seriöst företag med bra urval av produkter. Bra service, hög kvalitet på varorna med snabb leverans. Priserna är i ”högkant” på grund av den höga kvaliteten på varorna. Jag är väldigt nöjd med mitt kö... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi erbjuder boxar som passar alla tillfällen, och alla åldersgrupper. Välkommen in och unna dig!
Hästskobacken 10, 63231, Eskilstuna, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jag hade oturen att födelsedagspresenten inte kom fram med Early Bird för någon hade tagit paketet. Happibox ordnade omgående ett nytt paket med Postnord när jag hörde av mig till dem. Paketet kom fram 2 dagar senare och sonen blev jätteglad. Tack Uffe för din fina service!

Vastaus yritykseltä Happibox Sverige AB
Snabb leverans & mottagaren var väldigt nöjd med allt gott i boxen . Tack!

Vastaus yritykseltä Happibox Sverige AB
Smidigt och bra när folk bor långt ifrån
Tack ! Och de blir jätteglada.

Vastaus yritykseltä Happibox Sverige AB
Många olika alternativ med bra priser.
Väldigt bra Service. Jag kommer att köpa flera boxar här ifrån i framtiden ☺️

Vastaus yritykseltä Happibox Sverige AB
Happibox är en trevlig present att skicka när man inte vet vad man ska köpa i present.

Vastaus yritykseltä Happibox Sverige AB
Skulle beställa många lådor och hade både veganer och alergiker i min grupp. Efter några mejl packade de ihop lådor som passade alla.
Snabba svar på mejlen, även på kvällstid

Vastaus yritykseltä Happibox Sverige AB
Allt kom inte fram i boxen som jag klickade i enligt mottagaren... annars rolig idè och kul att överraska nån.

Vastaus yritykseltä Happibox Sverige AB
Snabb leverans! Nöjd mottagare! Motsvarar verkligen förväntningarna! Tack!

Vastaus yritykseltä Happibox Sverige AB
Mycket bra service kommer att handla fler gånger och rekomenderar er starkt.

Vastaus yritykseltä Happibox Sverige AB
Varan levererades enligt överenskommelse. Hög kvalitet på produkterna
Fin förpackning. Smidigt hantering av beställningen.

Vastaus yritykseltä Happibox Sverige AB
För 600kr var innehållet väldigt dåligt. Hade hellre köpt på Ica och gett bort. Inte värt pengarna över huvud taget.