1. Putkimies
  2. Sähköasennukset
  3. Sähköasentaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hansen & Berg VVS udføre alt inden for VVS arbejde. VVS tjek, autoriseret VVS og generelt VVS. Kontakt os idag!

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Jeg vil gerne dele en positiv…

Jeg vil gerne dele en positiv anmeldelse om René fra Hansen og Berg VVS.
Jeg fandt ham på Google og ringede til ham i panik en morgen efter at have vågnet op til, at min opvaskemaskine havde oversvømmet mit køkken, hvilket skabte meget stress og angst for mig.
I min panik og uden at vide, hvad jeg skulle gøre, ringede jeg til ham med intentionen om at få ham til at komme over og fikse det.

Men René var utrolig ærlig og venlig. Han fortalte mig, at jeg ville være bedre stillet med at købe en ny maskine i stedet for at få den gamle repareret, da omkostningerne til reparationen ville være for høje. Han kunne nemt have valgt at tage opgaven og tjene penge på det, men i stedet var han meget ærlig og sagde tingene som de var. Han brugte også tid på at forklare de tekniske aspekter af problemet, hvilket jeg virkelig satte pris på.

Folk som ham møder man ikke så tit, og jeg håber, at jeg ikke støder på et sådant problem igen. Men jeg har nu en betroet person i tankerne, hvis jeg skulle få brug for hjælp en anden gang. 😊

Det har taget mig lang tid at skrive denne anmeldelse, men jeg håber, at det aldrig er for sent! Tak, René, for din venlighed og tid.
Al det bedste herfra.

12. heinäkuuta 2025

Hansen & Berg (Aut

Hansen & Berg (Aut. VVS- og Elinstallatør) har været ansvarlige for gennemgribende renovering af vores badeværelse samt etablering af gæstetoilet. De har haft ansvar for alt VVS, el samt mureentreprisen. Resultatet er super flot og afspejler høj håndværksmæssig kvalitet og sans for selv de mindste detaljer. Undervejs har de givet god professionel rådgivning og de er dukker på på de aftalte tidspunkter. De bedste anbefalinger herfra.

6. joulukuuta 2024

Kan anbefales

Hansen og Berg virker troværdige. Vi fik fikset utæthed i fjernvarmesystemet. Vi er glade for den service vi fik.

4. marraskuuta 2019

Super god service hele vejen igennem og…

Super god service hele vejen igennem og Rene er til at stole på når man laver en aftale.
Jeg er meget imponeret over hans professionalisme, og også at han ikke forsøger at fremme et mer-salg hvis tingene ikke fejler noget. Eksempeler: han anbefalede at vi beholdte vores fyr da det intet fejlede og han anbefalede ikke at skifte nogle rør der kan tære igennem, før de faktisk drypper. Har også oplevet at de foreslog at jeg købte delene online som de så kunne komme ud og installere, fordi det var bedre for mig. Så fedt at finde håndværkere der kan deres kram kombineret med god service!

7. toukokuuta 2019

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili