mycket nöjd
Schysst pris och avslappnat bemötande. Fick hjälp med att sätta ihop ett avtal smidigt och utan krångel. Hör definitivt av mig igen om det dyker upp något mer.
Handelsjuristerna är en juristbyrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner. Våra klienter är bolag i alla branscher från de minsta till några av Sveriges absolut största, samt privatpersoner.
Viktoriagatan 9, 411 25, Göteborg, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Arbetet som levererades var bristfälligt och saknade en tillräcklig rättslig analys, vilket ledde till missvisande slutsatser. Trots att jag bestridit fakturan och försökt nå dem flera gånger, både via mejl och telefon, har jag inte fått något svar på 13 dagar. Därtill har de angett ett felaktigt telefonnummer som inte ens är kopplat till någon anställd. Oprofessionellt och undermålig service.

Vastaus yritykseltä Handelsjuristerna
Vi har använt oss av Handelsjuristerna vid flera tillfällen och vi blir alltid lika nöjda med både projektleverans och bemötande. De har hjälpt oss att signifikant förbättra våra avtal gentemot både våra leverantörer och kunder, samt säkerställt compliance vid behandling av personuppgifter vilket är en stor del av vår verksamhet.
Solklar femma, skulle absolut rekommendera Handelsjuristerna!
Bra kontakt med företaget och snabba handläggningstider.