Halsovinster Arvostelua 11

2,1

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Heelsavanslerr el

Heelsavanslerr el. Halsovinster@outlook. ADVARSEL. Firmaets produkter fra Kina med garanti for tilbagebetaling, hvis det købte produkt ikke indfrier dine forventninger, er løgn. Du får ikke dine penge, men en søforklaring.

23. maaliskuuta 2026

Aldrig modtaget min bestilling

Aldrig modtaget min bestilling. Skriver til dem mange gange og får at vide jeg skal kontakte transportfirmaet som jeg ikke kender. Værste svindel og humbug firma. Køb aldrig noget fra dem

11. maaliskuuta 2026

Det største svindelfirma jeg nogensinde…

Det største svindelfirma jeg nogensinde har handlet med. Bestilte varen d. 4/8. Rykker d. 10/8.d 14/8 modtager jeg en forkert vare, og skriver til dem d. 22/8 vil de se et billede af den forkerte vare, som jeg sender dem, bliver lovet det rigtige, som de vil sende omgående. d.25/8 beder de om min adresse IGEN ??? som jeg sender dem. d.6/9 rykker jeg igen
hvor jeg får besked på at kontakte FRAGTFIRMAET??? som jeg ikke kender. har d.d. 22/9 Stadig ikke fået min vare. men PENGENE de ER trukket. HOLD JER VÆK fra det fupfirma

22. syyskuuta 2025

Svindel firma handel aldrig med Halso Vinster

Jeg har aldrig oplevet så meget løgn fra et firma, jeg bestilte en vare den 10/4-25 og fik en bekræftelse den 11/4 og en undskyldning den 13/4 for at de ikke havde varen, så de 16/4 fik jeg en ny undskyldning og det gentog sig den 28/4, og det blev ved den 6/5, den 22/6 og den 9/6, nu skriver vi 31/8 og jeg har stadig ikke modtaget min vare, men pengene har de for længst hævet

31. elokuuta 2025

Det er det værste svindelforetagen

Det er det værste svindelforetagen
Sender mig produkt jeg ikke har bestilt,skriver de vil give mig 20% refusion og at jeg kan smide skidet væk ,køb ikke noget hos det firma ,så køb tingene i lokal butik,det her firma er det rene svindel foretagende

23. elokuuta 2025

HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!

HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!

Vi bestille en glukosemåler fik tilsendt en pulsmåler.

Kundeservice svare ikke - dvs. nok ikke-eksisterende kundeservice.

12. elokuuta 2025

I am very dissatisfied

I am very dissatisfied; Halso Vinster sent me the wrong item a Pulse Meter. I had ordered and paid for a Gluco Meter 199DKK.
Halso Vinster asked me to pay for the return of the Pulse Meter, before you forward the right item, It will cost me more than 100Dkk. It is really bad business.
BR
Johannes Andersen

1. toukokuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili