Als alleenstaande moeder van twee jonge kinderen die onlangs bevallen is, kon ik in mijn buurt geen halalvlees vinden. Ik heb voor het eerst online besteld bij Halal Meat; wauw, de levering was on... Näytä lisää
Geweldig wij bestellen iedere maand we zijn ontzettend blij. Het is duurder dan bij de slager maar echt topvlees. Ik ben blij dat ik eindelijk kip zonder hormonen kan kopen en dat de dieren onder goed... Näytä lisää
Dit bedrijf doet gewoon alles goed. Bij alle slagers in België gaat hun kip volledig achteruit, op vlak van kwaliteit Die kip file valt gewoon ui elkaar door spierziekte. Bij halal meat is het dik... Näytä lisää
Heerlijk vlees! Altijd top kwaliteit. De beste en scherpste prijzen. We willen geen gehakt meer behalve de black angus gehakt. Tevens altijd strakke prijzen en leuke aanbiedingen. Wekelijks wel Een a... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij halalmeat.nl, uw toegewijde bron voor premium halal vleesproducten. Onze passie voor lekker eten en een hoogwaardige culinaire ervaring heeft ons geïnspireerd om deze droom te realiseren. Bij halalmeat.nl geloven we dat kwalitatief halal vlees een essentieel onderdeel is van elke heerlijke maaltijd. Ons assortiment omvat een selectie van premium halal vleesproducten, waaronder lamsvlees, rundvlees en kip. Elk stuk vlees wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen en, belangrijker nog, aan uw halal-eisen. We staan garant voor 100% halal vlees van de hoogste kwaliteit. Bij halalmeat.nl willen we kwalitatief halal vlees toegankelijk maken voor iedereen die van culinaire perfectie houdt. Ons doel is om u te voorzien van de beste halal vleesproducten, zodat u kunt genieten van heerlijke maaltijden die aan uw smaak en waarden voldoen. Ontdek de premium kwaliteit van halalmeat.nl en trakteer uzelf op de heerlijke smaak van halal vlees dat met zorg en toewijding is bereid. Wij zijn er trots op om uw culinaire reis te begeleiden en kijken ernaar uit om u te verwelkomen als een gewaardeerde klant. Bestel jouw verantwoorde premium halal vlees bij dé online halal slager van Nederland & België.
Veenpoldersweg 22, 2266 GA, LEIDSCHENDAM, Hollanti
- 0702089099
- info@halalmeat.nl
- halalmeat.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Zorg voor een goede snelle levering.
Zorg voor een goede snelle levering.
Het is mijn tweede bestelling bij dit…
Het is mijn tweede bestelling bij dit bedrijf en ben echt tevreden.
Lekker en bepaalde producten zijn niet verkrijgbaar bij mij hier in de buurt,dus dan is dit een optie.
Wil nog meer producten uitproberen,In cha Allah.
Altijd netjes en koel afgeleverd met een duidelijke tijdsaanduiding via trunk’rs.
Kortom,probeer het eens,zou ik zeggen.
Uitstekende kwaliteit vlees
Uitstekende kwaliteit vlees! Wij willen niets anders meer 😊👍🏼
Very fast delivery
Very fast delivery, meat is of good quality and tasty
Top service
Top service! Vlees is lekker vers, heel hygiënisch (kip is altijd goed schoon) en snelle levering!
Vlees van goede kwaliteit
Vlees van goede kwaliteit. Bezorging is snel en vriendelijke bezorger.
Super
Super! Netjes verpakt en in een recycle bare kartonnen doos. Beter dan piepschuim dozen.
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Premium Halal Meat! De kwaliteit van het vlees is uitstekend, vers en smaakvol. Daarnaast vond ik de service heel professioneel en vriendelijk. De levering was snel en alles was netjes verpakt. Het is fijn om te zien dat er zoveel zorg en aandacht wordt besteed aan zowel de producten als aan de klant. Ik zou Premium Halal Meat zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar halal vlees van hoge kwaliteit. Bedankt voor de goede service, en ik kijk uit naar mijn volgende bestelling!
Mooi vlees
Mooi vlees, super snel bezorgd. Zelfde dag. Alles is heel mooi en handig ingepakt.
Nice product with good quality
Heel erg tevreden!!
Snelle levering en alles smaakt zo lekker, je proeft dat het puur vlees,kip en vis is super smaakvol!
Ik ben heel tevreden en blijf zeker bestellen🌹
Snelle levering en netjes verpakt
Snelle levering en netjes verpakt. En superlekkere vlees.
Geweldig
Geweldig! Eindelijk een slager die halal biologisch vlees en kip verkocht. Hier zocht ik al heel lang naar! Vandaag hebben we de black angus burgers geprobeerd en ze zijn heerlijk gewoon lekker in de oven! De kip smaakt ook heerlijk. Een echte pluspunt vond ik ook hoe het wordt ingepakt (vacuüm en gelabeld). Wij zijn vanaf nu vaste klant!
Top service
Top service. Kreeg direct een nieuwe levering nadat de eerste bestelling niet bij ons was geleverd (maar per ongeluk bij de buren).
Heel correct en vriendelijk aan de lijn.
Producten zijn top. Heel fijn dat de combinatie van biologisch en halal kan.
Een absolute aanrader
Een absolute aanrader! Het bestelproces was super eenvoudig, de levering razendsnel, en de kwaliteit van het halal vlees is echt top. Mals, vers, en vol van smaak. Perfect voor elke maaltijd. Zeker de moeite waard!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.