Niets bestellen hier,dit zijn oplichters,ze hebben duizenden euro’s van mensen afgepakt,die hebben betaald voor de airwrap styler, maar niet gekregen. Waardeloos dat er zulke mensen bestaan.
Hairvies
15 september voor 49,95 een föhn met borstel besteld, maar niets ontvangen. Herhaaldelijk mails verstuurd maar geen reactie. Helaas. Weg 50 euro. Hulp gevraagd aan niet bezorgd.nl. Zelfs zij ku... Näytä lisää
Oplichters!!!! 15 september een bestelling geplaatst. Ik heb echt nog wel even de recensies gelezen maar je word gewoon in de maling genomen! 10 werkdagen verstreken. Niks ontvangen. Telefoonnumme... Näytä lisää
Ook ik ben opgelicht door deze dieven. Begin september een fohnborstel besteld en tot op heden niks ontvangen. Hun telefoonnummer werkt niet en op e-mail geen reactie. Opgepast dus mensen!
Muut katsoivat myös näitä
Niets bestellen hier,dit zijn…
Waardeloos dat er zulke mensen bestaan.
Dieven!
Dieven!! Oplichters!! Aangifte gedaan en mijn geld gelukkig retour gekregen via de creditcardmaatschappij.
Ook ik heb bij hun een besteld op 18…
Ook ik heb bij hun een besteld op 18 september maar nooit iets ontvangen gaat ook niet meer gebeuren stelletje oplichters
OPLICHTERS!!!
Opgepast dus mensen!
Helaas ook ik mijn geld kwijt
Helaas ook ik mijn geld kwijt. Weer te goed van vertrouwen ! Balen zeg!!
NIKS BESTELLEN HIER!
NIKS BESTELLEN HIER!! ZIJN OPLICHTERS, ZE LEVEREN NIETS EN ZIJN NIET TE BEREIKEN.
Walgelijk bedrijf.
Zo ik ook een föhn borstel besteld en betaald, tot op heden niets ontvangen en na lezen van diverse ervaringen ben ik bang ook niks te gaan ontvangen!
Walgelijk…..
GROTE OPLICHTERS,
GROTE OPLICHTERS,
18 SEPTEMBER FOHN BESTELD T.W.V. 39.95 WEG GELD.
18 september een borstel bij jullie…
18 september een borstel bij jullie besteldn voor 40 euro. Nog niks binnen en aan deze recenties te zien ga ik hem ook niet meer krijgen. De recenties via facebook waren allemaal positief en nep dus. Wat triest dat jullie zo dom zijn om je centen op een nette manier te verdienen. Jullie troggelen geld af van mensen in de tijd dat ze hun geld zelf nodig hebben. Hoop dat jullie flink gepakt worden ooit! Karma is een bitch
Niets ontvangen
15 september voor 49,95 een föhn met borstel besteld, maar niets ontvangen.
Herhaaldelijk mails verstuurd maar geen reactie. Helaas. Weg 50 euro.
Hulp gevraagd aan niet bezorgd.nl. Zelfs zij kunnen niet helpen. Dit is hun reactie:
“Wij ontvingen uw zaak over uw bestelling bij hairvies.nl. Ons forensisch team heeft onderzoek gedaan naar deze webshop. Wij hebben op dit moment onvoldoende aanknopingspunten om de persoon/bedrijf achter de webshop te vinden óf de partij zit in het buitenland waar onze partners (nog) niet kunnen vorderen. Wij kunnen u hierdoor dus niet verder juridisch laten escaleren.”
Oplichterij !!!
Zoals iedereen hieronder meldt, bestelling geplaatst en betaald maar helaas nooit wat ontvangen. Mail gestuurd, geen reactie. Gehele site niet meer te vinden. Tja jammer € 45,- weg…. Dat dit allemaal maar kan…
Helemaal geen ster
Helemaal geen ster!
Reageren niet op je mail,een paar keer gestuurd.
Wacht al weken.
Voor 40 euro een krultang met toebehoren besteld als cadeautje voor mijn dochter.
Schandalig dit,dat dit toch steeds nog kan gebeuren
Helaas ben ik er ook ingetrapt!
Oplichters,mensen Bestel hier dus nooit iets.!.
Ik lees hier meerdere reviews dat het ook zo is gegaan.Mocht ik het toch binnen krijgen,zal ik mijn review veranderen.
Maar ik vrees van niet,zoals ik ook al bij andere lees.
Same as all the others - scammers
Same as all the others, total scam. 40€ gone and company no longer exists…
!!!!!NIET BESTELLEN OPLICHTERS!!!
!!!!!NIET BESTELLEN OPLICHTERS!!!! 1 ster zijn ze nog niet waard, zoals iedereen hier helaas ben ik er ook ingetrapt en ook mijn 45 euro kwijt mailtjes worden niet beantwoord en site is uit de lucht
VUILE VIEZE OPLOCHTERS
VUILE VIEZE OPLOCHTERS! Hoeveel mensen hebben ze opgelicht! Iedereen betaald €40 en vervolgens hebben we niet! Aangifte gedaan
Oplichters
Oplichters, helaas ben ik er ook ingetrapt om een föhn te kopen. Daar gaat mijn geld…
Helaas alles is uit de lucht
Helaas alles is uit de lucht. Ik zie het hier meer staan. Betaald maar niet geleverd. Waar kan ik hierover aangiften doen?
Helaas ben ook ik erin getrapt
Helaas ben ook ik erin getrapt. Mijn 40 euro kwijt en nooit wat ontvangen. Pure oplichters zijn het. Heb gemaild, nooit wat van weer gehoord.
Eigenlijk 0 sterren of -5
Eigenlijk 0 sterren of -5
Hoe kan dit nog verschijnen
Wat een oplichting
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.