Hairsuite Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ze hebben letterlijk ieder product waar ik fijn mee kan werken! Ook hebben ze genoeg goeie extensions producten waar ik nog iedere keer een hele verzorgde look van krijg. Ook de levering is altijd sne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Because when I bought shampoo products on this website, I made a mistake when paying, and I paid twice for the same product. After I contacted the website, they quickly gave me a perfect solution.

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling snel verstuurd. Ik kreeg geen bestelbevestiging, maar na contact met de klantenservice werd deze meteen nagestuurd. En na een probleem bij de post (mijn bestelling was zoek) werd na een mai... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Hiustuotemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Hairsuite verkoopt haar- en beautyproducten van luxe merken Previa Natural Haircare en pH Laboratories.

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Cuadriculados!

Mi hijo y yo hemos sido clientes desde hace unos meses ,la profesionalidad y el trato recibido por parte de los peluqueros del cc Nevada es intachable, pero no puedo decir lo mismo de la señora que te recibe al llegar ,tú puedes esperar a ser atendido más de 15 minutos si van con retraso , pero si por causas ajenas a ti se te ocurre llegar tarde , se quedaran con tu dinero y la señora te despachara sin despeinarse... Bye bye!

23. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Snelle oplossing

Meerdere bestellingen gedaan, waarbij het altijd goed is gegaan. Bij mijn laatste bestelling, in een drukke periode, ging er voor het eerst iets mis (verkeerde producten bezorgd) en is dat binnen 2 dagen opgelost (reactie binnen een dag, juiste producten dag erna). Verder ben ik erg tevreden over hun assortiment.

30. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Cobro Abusivo del servicio

El dia 18/11/2024, me hice mechas, segun tarifa de precios el pax de 50 tiene un coste de 78,80 a mi me cobraron 110,20 alegandome que me habian puesto 57, cobrandome 31,40 por las 7 Pax que me pusieron de mas, sin darme explicacion alguna al requerirselo me dijo que eso era asi y no me aplicaron la proporcionalidad de los Pax, por que segun sus tarifas a mayor numero de Pax baja el precio del Pax lo cual creo que es un abuso. Factura simplificada 016198 de fecha 18 de Noviembre de 2024 a las 19,20 horas.

18. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin