Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

2,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

POLECAM

Wielokrotnie zamawialam produkty do wlosow i inne,realizacja zamowienia za kazdym razem bez zarzutow, szybko, produkty zgodne z zamowieniem. Polecam. Jestem zdziwiona opiniami negatywnymi stad pisze, pozytywnymi doswiadczeniami tez trzeba sie dzielic:)

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hairstore.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię i zaufanie! 😊
Bardzo się cieszymy, że kolejne zamówienia przebiegają bez problemów. Takie wiadomości naprawdę motywują nas do dalszej pracy. Dziękujemy, że podzieliła się Pani swoim doświadczeniem! 💛

Pełna satysfakcja.

Zamówienie dotarło szybko . Dobrze zapakowane . Prosiłam o ponowne wysłanie faktury błyskawicznie otrzymałam. Jestem zadowolona

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hairstore.pl

Szanowna Pani, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i było odpowiednio zapakowane, a ponowne przesłanie faktury przebiegło sprawnie. Miło nam słyszeć, że jest Pani zadowolona. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawia serdecznie, Zespół Hairstore

Saanut 1/5 tähteä

Dalej czekam na paczkę Zero kontaktu ze…

Dalej czekam na paczkę Zero kontaktu ze sklepem ODRADZAM

16. helmikuuta 2026

Szanowna Pani

przykro nam, że nadal oczekuje Pani na przesyłkę i ma takie odczucia. Zależy nam na wyjaśnieniu każdej sytuacji, jednak bez numeru zamówienia nie mamy możliwości jej zweryfikować.

Prosimy o przesłanie numeru zamówienia w wiadomości prywatnej lub na adres sklep@hairstore.pl
– niezwłocznie sprawdzimy status paczki i udzielimy informacji.

Saanut 1/5 tähteä

Jestem zawiedziona zamówienie złożone…

Jestem zawiedziona zamówienie złożone kilka dni temu a nawet nie zostało jeszcze wysłane na stronie napisane było że wysyłka w 24h wydałam ostatnie pieniądze jakie miałam bo potrzebowałam pilnie produktu a tu takie niemiłe zaskoczenie

9. helmikuuta 2026

Szanowna Pani,

bardzo nam przykro, że zaistniała taka sytuacja i że zamówienie nie dotarło w oczekiwanym czasie – szczególnie jeśli produkt był Pani pilnie potrzebny. Rozumiemy, jak duże może to być rozczarowanie.

Nie mamy jednak możliwości zweryfikowania sprawy bez numeru zamówienia. Informacja o wysyłce w 24h dotyczy produktów dostępnych w magazynie i dni roboczych, dlatego chcielibyśmy dokładnie sprawdzić, co wydarzyło się w Pani przypadku.

Będziemy wdzięczni za przesłanie numeru zamówienia w wiadomości prywatnej lub na adres sklep@hairstore.pl
– niezwłocznie zweryfikujemy status i postaramy się znaleźć możliwie najszybsze rozwiązanie.

Saanut 1/5 tähteä

Produkty które zamawiam są rewelacyjne…

Produkty które zamawiam są rewelacyjne zwłaszcza kerastase. Niestety co do samego sklepu to kontakt telefoniczny plus przeprowadzana reklamacja to jakaś porażka. Sklep specjalnie wprowadza w błąd klienta by ten zrezygnował z dalszych prób reklamacji. Za każdym razem inny powód inna drogą do kontaktu. Produkty wysłane niezgodnie z moimi ustaleniami co do panujących mrozów. Wszystko zamarzło. Ogólnie nie polecam.

10. helmikuuta 2026

Szanowna Pani

dziękujemy za pozostawienie opinii. Jest nam bardzo przykro, że ma Pani takie odczucia związane z kontaktem oraz procesem reklamacji – absolutnie nie jest to standard obsługi, do którego dążymy.

Każdą reklamację rozpatrujemy indywidualnie i zgodnie z obowiązującymi procedurami, dlatego zależy nam na dokładnym wyjaśnieniu sytuacji. Nie mamy jednak możliwości odniesienia się do sprawy bez numeru zamówienia.

Będziemy wdzięczni za przesłanie numeru zamówienia oraz krótkiego opisu sytuacji na adres: sklep@hairstore.pl
lub w wiadomości prywatnej. Chcemy dokładnie zweryfikować przebieg zgłoszenia i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Kwestia zabezpieczenia przesyłek w okresie niskich temperatur jest dla nas bardzo ważna, dlatego również ten aspekt chcielibyśmy sprawdzić.

Zależy nam na rzetelnej obsłudze i mamy nadzieję, że będziemy mogli wyjaśnić tę sytuację.

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam zamówienie złożone i…

Nie polecam zamówienie złożone i pakowane już od 5 dni chodź na stronie jest informacja ze produkt jest dostępny do dodam ze to nie jest pierwszy raz kiedy produkt nie jest wysyłany

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hairstore.pl

Przykro nam z powodu tej sytuacji i rozumiemy Pani frustrację. Informacja o dostępności dotyczy stanu magazynowego, natomiast w okresach zwiększonej liczby zamówień czas realizacji może się wydłużyć. Nie jest to standard, dlatego zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta – sprawdzimy status zamówienia i zaproponujemy najszybsze możliwe rozwiązanie. Zespół Hairstore

Oszuści

Oszuści. Nie wystawiają prawidłowo faktur. Nie uznają reklamacji
EDIT:
I do tego kłamcy! Nie uznajecie gwarancji tych suszarek bubli co się psują po niecałych 12 miesiącach! Faktury korekcyjnej BRAK po pierwszej reklamacji! A powinna być ! Mądry człowiek po szkodzie! Przegapiłam niestety

21. tammikuuta 2026

Szanowni Państwo,

nie zgadzamy się z przedstawioną opinią. Działamy zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, wystawiamy faktury zgodnie z otrzymanymi danymi oraz rozpatrujemy reklamacje w ustawowych terminach.
W treści opinii nie podano numeru zamówienia ani szczegółów sprawy, co uniemożliwia nam jej weryfikację. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta oraz podania numeru zamówienia – pozwoli nam to odnieść się do konkretnej sytuacji.

Jestem zachwycona

Jestem zachwycona! Kupiłam kilka drogich produktów i było szybko i super produkty w świetnej cenie! Jeszcze dodam że dostałam w gratisie 75 ml odżywki Kerastase za darmo więc nie narzekam ;)

28. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hairstore.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 🥰 Cieszymy się, że zakupy spełniły Pani oczekiwania, a gratis sprawił dodatkową radość. Zapraszamy ponownie – zawsze staramy się dorzucić coś ekstra!

opóźniona realizacja zamówieni

Produkty nie zostają wysyłane zgodnie z deklarowanym terminem na stronie. Po kilku dniach od złożenia zamówienia brak informacji o realizacji zamówienia. Kontakt utrudniony.

19. tammikuuta 2026

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozostawienie opinii. Przykro nam, że realizacja zamówienia nie spełniła Państwa oczekiwań.

Dokładamy starań, aby terminy podane na stronie były aktualne, jednak w przypadku zwiększonej liczby zamówień lub chwilowej niedostępności produktów czas realizacji może ulec wydłużeniu. O wszelkich opóźnieniach staramy się informować mailowo.

Przepraszamy również za utrudniony kontakt – w okresach wzmożonego ruchu czas odpowiedzi może się wydłużyć, jednak na każde zgłoszenie odpowiadamy.

Zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta wraz z numerem zamówienia – pozwoli nam to sprawdzić sprawę i zaproponować rozwiązanie.

Z poważaniem

Długie oczekiwanie , zero kontaktu

Zero kontaktu, było napisane , że wysyłka następnego dnia a już czekam trzeci dzień zamówienie było pilne ,nie odbierają telefonu . Nie polecam

12. tammikuuta 2026

Szanowna Pani,
dziękujemy za wystawienie opinii. Przepraszamy za niedogodności.

Niestety w treści opinii nie został podany numer zamówienia, co uniemożliwia nam jednoznaczne zweryfikowanie sprawy i sprawdzenie szczegółów korespondencji.Zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta oraz podania numeru zamówienia – chętnie wyjaśnimy sytuację i zaproponujemy rozwiązanie.

Z poważaniem Zespół Hairstore

Oferta niedostepnych produktow

Zamowienie internetowe zostalo potwierdzone 2 stycznia. Poczym otrzymalam wiadomosc, ze zamowione farby do wlosow Inoa sa chwilowo niedostepne. 12 stycznia nastepny Mail z prosba o wystawienie opini o produktach??? Zadnej wiadomosci kiedy zamowienie zostanie zrealizowane. Dlaczego oferowane sa artykuly niedostepne? Jestem rozczarowana. Nikomu nie polece tej Firmay. Maciej Marecki( Kinga Herman)

13. tammikuuta 2026

Szanowna Pani,
dziękujemy za pozostawienie opinii. Przykro nam, że sytuacja była dla Pani rozczarowująca.

W przypadku produktów chwilowo niedostępnych klienci są o tym informowani mailowo, a zamówienia realizowane są po ponownym pojawieniu się towaru w magazynie lub – na życzenie klienta – anulowane. Automatyczne wiadomości z prośbą o opinię są wysyłane systemowo i nie zawsze oznaczają zakończenie realizacji zamówienia.

Z poważaniem Zespół Hairstore

Saanut 5/5 tähteä

Witam widzę tu same złe opinie ale w…

Witam widzę tu same złe opinie ale w moim przypadku było bardzo dobrze . Zamówiłem urządzenie do stylizacji paznokci po złożeniu zamówienia sprawdziłem opinie przeraziło mnie to co zobaczyłem ale zamówienie dotarło bez żadnego problemu szybko i dobrze zapakowane . Po rozpakowaniu wygląda dobrze jeszcze nie sprawdzałem czy działa bo to prezent na święta jeżeli będzie działało tak jak wygląda to jak dla mnie jest to dobry sklep i polecał będę . Pozdrawiam .

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hairstore.pl

Szanowny Panie, bardzo dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Cieszy nas, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a produkt dotarł szybko i był odpowiednio zapakowany.
Mamy nadzieję, że urządzenie spełni oczekiwania osoby obdarowanej i będzie dobrze służyć. W razie jakichkolwiek pytań lub potrzeby wsparcia, pozostajemy do dyspozycji.

Dziękujemy za zaufanie i polecenie naszego sklepu.
Pozdrawiamy serdecznie,

Saanut 1/5 tähteä

Moja negatywna ocena dotyczy obsługi…

Moja negatywna ocena dotyczy obsługi podczas odbioru zamówień internetowych.
Nie usłyszałem jeszcze ze strony pani, która mnie obsługiwała żadnego zwrotu grzecznościowego (dzień dobry, dziękuję, do widzenia).
Moje wizyty w tym miejscu to konieczność, a nie przyjemność.

28. marraskuuta 2025

Szanowny Panie,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że podczas odbioru zamówienia nie spotkał się Pan z odpowiednim standardem obsługi. Zależy nam, aby każda wizyta była uprzejma i komfortowa, dlatego sytuacja, którą Pan opisuje, jest dla nas nieakceptowalna. Przekażemy tę uwagę naszego zespołowi, aby poprawić jakość obsługi i zadbać o właściwe standardy komunikacji. Jeśli zechce Pan przekazać więcej szczegółów, będziemy wdzięczni, pozwoli nam to lepiej wyjaśnić sprawę i wprowadzić odpowiednie działania.
Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Pańska opinia pomaga nam ulepszać nasze usługi. Pozdrawia Zespół Hairstore

Saanut 5/5 tähteä

Najgorsza obsługa z jaką miałam do…

Najgorsza obsługa z jaką miałam do czynienia od lat
bardzo niemiła kobieta ze mą rozmawiała w sprawie opóźnienego zamówienia . Po prostu rozłączyła się

7. marraskuuta 2025

Dzień dobry,
jest nam bardzo przykro, że doszło do takiej sytuacji.

Zależy nam na najwyższym standardzie obsługi, dlatego tym bardziej przepraszamy, jeśli rozmowa z naszym pracownikiem była dla Pani nieprzyjemna. Rozłączenie rozmowy nie powinno mieć miejsca, sprawę zweryfikujemy wewnętrznie, aby podobne sytuacje się nie powtórzyły.

Jeżeli nadal możemy pomóc w sprawie opóźnionego zamówienia, prosimy o kontakt, chętnie wszystko wyjaśnimy i doprowadzimy sprawę do końca.

Pozdrawiamy,

Saanut 1/5 tähteä

Firma nie przyjmuje zwrotów

Firma nie przyjmuje zwrotów, nigdy się z tym nie spotkałam.. dramat, nie polecam 👎

12. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hairstore.pl

Kontaktowalismy się już z Panią w tej sprawie. Zakupiła Pani produkty na fakturę na firmę. W takiej sytuacji zgodnie z zaakceptowanym regulaminem, nie ma niestety możliwości odstąpienia od umowy.
Regulamin zakupów w sklepie Hairstore.pl - Hairstore.pl
§ 9 Przedsiębiorca jako Kupujący
I. Odstąpienie od umowy.

1. W przypadku gdy Kupującym jest Przedsiębiorca, nie ma on możliwości odstąpienia od umowy zawartej na odległość w rozumieniu treści art. 395 Kodeksu Cywilnego. Przepis ten nie dotyczy jednoosobowego przedsiębiorcy, dla którego zawarta umowa nie ma charakteru zawodowego.

Saanut 1/5 tähteä

Wydłużany kilkukrotnie czas dostępności…

Wydłużany kilkukrotnie czas dostępności do odbioru produktów ze sklepu (produkty były zamawiane przez internet).
Na infolinii dostaję obietnicę terminu dostaw, które nie są dotrzymywane.
Taka sytuacja nie zdarzyła mi się pierwszy raz.

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hairstore.pl

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji i opóźnień w realizacji zamówienia. Dokładamy starań, aby takie sytuacje się nie powtarzały. Prosimy o kontakt z nami, byśmy mogli to wyjaśnić i pomóc.

Expired and damaged bottles

I ordered 9 bottles. 3 was broken and I got a package with shampoo all over. 8 out of 9 products was OLD and EXPIRED.
DO NOT BUY FROM THIS SITE!

16. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hairstore.pl

Dzień dobry, bardzo nam przykro z powodu takiej sytuacji. Zależy nam, aby każdy klient otrzymał pełnowartościowe i bezpieczne produkty. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem reklamacje@hairstore.pl, abyśmy mogli natychmiast wyjaśnić sprawę i znaleźć dla Pani najlepsze rozwiązanie. Dziękujemy za sygnał – traktujemy to bardzo poważnie. Pozdrawiam !

Saanut 4/5 tähteä

Mimo wpadki z jednym z produktów polecam Hairstore

Produkty, jakie zamówiłam zostały wysłane do mnie w tempie ekspresowym i gdyby nie wpadka z serum powiedziałabym, że starannie zapakowane. Niestety, buteleczka z serum do włosów BioElixire była niedokręcona i niemal 1/3 zawartości buteleczki wylądowała w kartoniku od serum, który po prostu od niego "przemókł". Niestety wygląda to nieco na produkt używany, ale wierzę, że tak nie jest. Tą wpadkę nieco rekompensuje prezent w postaci próbki Matrix Total Results Miracle Creator. Mam nadzieję, że wpadka z serum to po prostu jednorazowy przypadek, jednak nie powinno się sprzedawać produktów, które nie są "fabrycznie" zabezpieczone.

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hairstore.pl

Pani Beato, bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i uwagami, ponieważ są one dla nas niezwykle cenne. Bardzo nam przykro za zaistniałą sytuację z serum Bioelixire. Chcemy podkreślić, że wszystkie nasze produkty są oryginalne. Jeśli buteleczka była niedokręcona lub uszkodzona i część zawartości się rozlała, prawidłowym krokiem będzie zgłoszenie tego do naszego działu reklamacji pod adresem: reklamacje@hairstore.pl
Zależy nam, aby każdy klient był w pełni zadowolony z zakupów, dlatego nasz zespół dołoży wszelkich starań, aby sprawę szybko i satysfakcjonująco rozwiązać.
Dziękujemy za zaufanie i wyrozumiałość i mamy nadzieję, że kolejne zakupy będą już w pełni pozytywnym doświadczeniem. Pozdrawia serdecznie Zespół Hairstore

Saanut 1/5 tähteä

Firma podaje nieprawdziwe informacje o…

Firma podaje nieprawdziwe informacje o dostępności produktów. Na stronie towar jest dostępny, po kontakcie z firmą twierdzą że niestety jest niedostępny. Następnego dnia zmienia się cena i Pani twierdzi że poprzednia była błędem systemowy i raptem wszystko jest dostępne. Kontakt z infolinią to porażka, konsultantka nie potrafi wyjaśnić sytuacji i rozłącza się, następnie odrzuca połączenie na koniec kolejki. Po kontakcie z rzecznikiem konsumentów podaje im artykuły kodeksu cywilnego, że muszą przysłać towar po cenie jaką zapłaciłam. Jednak ich kodeks cywilny nie dotyczy. Omijajcie taką firmę szerokim łukiem. Lepiej kupić towar gdzie indziej, nawet droższy.

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hairstore.pl

Szanowna Pani, przykro nam, że Pani doświadczenie zakupowe było niezadowalające. W wyniku błędu systemowego w naszej ofercie pojawiła się nieaktualna cena i dostępność zestawu, który Pani zamówiła. Niestety odżywka wchodząca w skład zestawu została wycofana z produkcji, co uniemożliwiło realizację zamówienia w pierwotnej formie. Zaproponowaliśmy odpowiednie rozwiązanie dla Pani zamówienia. Dokładamy wszelkich starań, aby takie sytuacje się nie powtarzały i by informacje o produktach na stronie były rzetelne.
Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałe niedogodności i mamy nadzieję, że uda nam się odzyskać Pani zaufanie. Liczymy, że przy kolejnej okazji uda nam się zapewnić Pani pełną satysfakcję.
Pozdrawia serdecznie, Zespół Hairstore

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin