Vous n'êtes qu'une bande d'escrocs ! Je vais vous descendre sur les réseaux sociaux si vous ne me remboursez pas immédiatement Cela vous coûter beaucoup plus cher que l'argent que vous m'avez souti... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
This is a total scamming site beware as you get monthly subscriptions without knowing they just keep taking money from you BEWARE !!!!!
Il serait bien que vous cessiez d'arnaquer les gens en leur promettant un produit que vous n'envoyez jamais puis vous collez des souscriptions et prélèvements bancaires abusifs. Merci à Kévin de nous... Näytä lisää
Tuve una muy buena experiencia con la empresa. Realicé una solicitud de reembolso y el proceso fue rápido. El equipo fue amable, resolvió mi problema sin complicaciones y se notó preocupación por brin... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Ashley me ayudó a resolver mi problema
Worst experience after cancellation of…
Worst experience after cancellation of membership still deducted my amount I want refund of my amount I don’t want any credit
This is a total scamming site beware as…
Ho chiesto un rimborso e l'ho ottenuto
Ho chiesto un rimborso e l'ho ottenuto. Stranamente un'azienda onesta!!!!!
I was buying from steven brown site and…
I was buying from steven brown site and next thing I know they stole just over 50 pounds from my account i asked for it back still waiting they refused first i then mentioned the police and suppose to be getting a refund will update if I do get a refund of all money I have reported fraud through my bank becareful as thier phone number doesn't work
disponibilita e presa atto
Il problema è stato preso in considerazione e in via di risoluzione.
Molto gentili e disponibili, hannp compreso il mio errore grazie
Jeremy a résolu mon problème
Jeremy a résolu mon problème
Customer Service were speedy and quick…
Customer Service were speedy and quick to resolve my issue.
L'équipe m'a écouté et a réglé le…
L'équipe m'a écouté et a réglé le problème.
Je suis très satisfaite.
Vous n'êtes qu'une bande d'escrocs !
Vous n'êtes qu'une bande d'escrocs !
Cela vous coûter beaucoup plus cher que l'argent que vous m'avez soutiré, je vous le garanti et tout ceci dans la durée
Kevin helped me 🤞
rimborso
esperienza positiva,pero' voglio il rimborso,grazie.
Got in touch with escalation team about…query
Got in touch with escalation team about a query I had, Zoe from the team dealt with it in a friendly, polite and professional manner. Very pleased with the teams helpfulness.
Je n’ai pas reçu ma commande et je ne…
Je n’ai pas reçu ma commande et je ne sais pas pourquoi
Arnaque a éviter je pensais acheter un…
Arnaque a éviter je pensais acheter un ninja a boisson pour finalement payer un abonnement qui n'a rien à voir avec la machine ninja
He resolved my issue with the refund
Empresa seria y profesional
Empresa seria y profesional.
Respuestas inmediatas de atención cliente.
I purchased an item on Tiktok
I purchased an item on Tiktok, never received, and was signed up to a monthly subscription. Awaiting for a refund
Ακόμα δεν έχει επιλυθεί το ζήτημα…
Ακόμα δεν έχει επιλυθεί το ζήτημα μου... Ακόμα μετά από 3 μήνες δεν έχουν επιστραφεί τα χρήματα στο λογαριασμό μου
Es una completa estafa desde hace ya…
Es una completa estafa desde hace ya casi un mes estoy al espera de un reintegro de un dinero de una suscripción que se me hizo y que pedi la anulación de inmediato siguiendo los pasos que ellos me indicaron y que en una semana se me iba a hacer la devolución del dinero esto desde el 15 mayo ,puse un comentario yse comunico un agente que se comprometía a hacerme el reintegro y nada y todavia me solicito que borrara el comentario xq eso dañaba la reputación de la página es una estafa total
Trustpilot-kokemus