Hair4you Arvostelua 47

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Odejmuje gwiazdkę za kontakt z firmą. Probowalam telefonicznie, mailowo, facebook i dopiero po napisaniu do nich że ciężko się z nimi kontaktuje to zareagowali. Pewnie czuli że stracą klientke. ;) o... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Kontakt porażka !!! Chcesz informacje odnośnie koloru włosów żeby podesłali realne zdjęcie i nic !! Tak się ogłaszają, żeby pisać do nich z każdą sprawą i widzę jak robią jedynie marketing i zero sza... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super kontakt, pan natychmiast oddzwonił, więc nie rozumiem komentarzy, że nie można się dodzwonić.. na miejscu profesjonalna porada, indywidualne podejście. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana. Włos... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Już 3 raz zakupiłam włosy słowiańskie dziewicze w Hair4you i jestem bardzo zadowolona, są bardzo dobrej jakości, łatwo się stylizują, są miękkie i lśniące, mimo wielu miesięcy noszenia.Polecam serdecz... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Hiustenpidennykset

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hair4you to sklep z włosami do przedłużenia, a także hurtownia włosów naturalnych. W sprzedaży: włosy naturalne, włosy indyjskie, słowiańskie i europejskie.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam. Włosy (ponad 1700 zł) według opisu miały być naturalne, natomiast po pierwszym myciu ich jakoś jest tragiczna — są szorstkie, matowe i trudne do stylizacji. Reakcja na temperaturę również budzi moje wątpliwości. Topią sie jak syntetyki u lalki Barbie.

Reklamacja zgłoszona od razu, brak odpowiedzi mailowej. Kontakt telefoniczny nie przyniósł rozwiązania, a podejście do klienta pozostawia wiele do życzenia.
Pan stwierdził to po co używałam prostownicy 👏😂

4. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zamówiłam włosy na bio taśmach niestety…

Zamówiłam włosy na bio taśmach niestety przyszly w systemie kanapki duzo tanszy 659zl po Wysłaniu maila do firmy skontaktował się ze mną Pan że kolor i długość 60cm w tym kolorze jest niedostępny, zaproponowałaś mi inny kolor nie zgodziłam się. Kolejno dogadałam się z Panem że wyśle mi ten kolor który chciałam pierwotnie ale w długości 50cm na co się zgodziłam Pan mnie przeprosił zapewnił że wyśle włosy jak najszybciej. Różnica ceny 150zl. Tutaj zaczynają się schody, Pan obiecał mi szybki zwrot pieniędzy i upominek za te sytuacje dostałam w opakowaniu cukierka krowke i do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy pomimo wielu prób kontaktu telefonicznego oraz przez wiadomości. Zdecydowałam się teraz na opinie ponieważ liczyłam że 3 mc to wystarczający czasm

12. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zamówiłam w tym sklepie włosy dziewicze…

Zamówiłam w tym sklepie włosy dziewicze które nie zostały wysłane. Poprosiłam wiec sklep o zwrot pieniedzy za nie. Napisałam kilka maili, każdy został zignorowany, wiec zaczęłam pisać na Facebooku, na którym są aktywni i wstawiają relacje. Te wiadomości również są ignorowane. Czyli sklep wziął pieniadze za zamówienie i nie zamierza go wysłać, pieniedzy również nie zamierzają zwrócić i celowo ignorują każda moja wiadomość. Sprawa zgłoszona na policję i do uokik. Niech oni odzyskują moje pieniadze :))

15. huhtikuuta 2025

Pełny profesjonalizm, świetne produkty

Super profesjonalna i miła obsługa. Mimo tego,że miałam problem z kolorem (mam farbowane wlosy)nie było problemu z dwukrotna jego wymiana na taki , który najbardziej mi odpowiadal. Serdecznie podziękowania dla Pani, z którą sie kontaktowałam-bardzo miła i cierpliwa i pomocna osoba. Wlosy są naprawdę piękne i miękkie w dotyku. Dziękuję i polecam wszystkim ten Sklep

1. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Włosy europejskie (Blond) TRAGEDIA!!

Włosy europejskie (Blond) TRAGEDIA!!! Śmierdzą niesamowicie a jak by tego było mało! wymieszane z czarnymi włosami oraz syntetykami, włosy szorstkie po umyciu mimo że działam zgodnie z wskazówkami sprzedawcy.. Wyprostowanie ich nie pomogło, wciąż są w dotyku jak siano.. Nie polecam

14. maaliskuuta 2025
Hair4you-logo

Vastaus yritykseltä Hair4you

Prosimy o kontakt chętnie pomożemy i znajdziemy rozwiązanie tel 510303393. Niestety nie podając swojego nazwiska nie jesteśmy w stanie pani zweryfikować ani się skontaktować i tym bardziej również z pani strony nie było żadnego kontaktu z nami

Włosy słowiańskie dziewicze

Już 3 raz zakupiłam włosy słowiańskie dziewicze w Hair4you i jestem bardzo zadowolona, są bardzo dobrej jakości, łatwo się stylizują, są miękkie i lśniące, mimo wielu miesięcy noszenia.Polecam serdecznie!

26. syyskuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin