Yritys on vastannut
We zijn speciaal vanuit West Zeeuws-Vlaanderen naar Haardjesland gekomen vanwege de site die we vooraf hadden bekeken. Het aantal haarden wat werd aangeboden deed ons vermoeden dat de zaak zeker een h... Näytä lisää
Haardenland.nl het adres voor uw sfeerhaard ☆ Grote fysieke winkel met 170 haarden ☆ Alles direct uit voorraad ☆ Sale week bij de Nr.1 van NL & BE
Beekerheide 37, 5741 HB, Beek en Donk, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snel en goed geadviseerd. Mooie showroom met vele showmodellen. We konden de haard meteen meenemen.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Het heeft wel even geduurd voordat onze kapotte ledstrip vervangen kon worden omdat het contact niet heel soepel verliep, maar we zijn eruit gekomen. Haardjesland heeft laten zien dat ze er wel alles aan willen doen om te zorgen dat het probleem opgelost werd. Contact via mail en telefoon is heel vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Onze haard ging kapot ....na contact haard gebracht om te herstellen.....eea nam wat meer werk met zich mee. Ze besloten om een nieuwe haard te leveren. Wat een top service

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
We hebben gekozen voor een Elektrische haard van Haartjesland uit Beek en Donk, omdat het een prachtige zaak is vriendelijk geholpen en we heel goed uitleg kregen over de opbouw en de werking van deze haarden. Echt Top!
We kochten de Modern Fires Triple FX84 3-zijdige, en namen hem gelijk mee naar huis, zelf een mooie ombouw gemaakt en zelf houten gebrande blokken er in gelegd wat nog echter lijkt, dus elke dag genieten we van deze geweldige aanschaf sfeervol en met mooie vlammen wat bijna echt is.
Super bedankt!!

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Gekocht Modern Fires Fire box 600, perfecte haard voor O.A. inbouw in een open haard, voor een zeer gunstige prijs opgehaald in de winkel in Beek en Donk, de verkoper gaf ons een prima uitleg, en uitermate vriendelijk. Zeker 5 sterren!

Zeer goed geholpen.
Haard gekocht. Daarna ontstond toch twijfel of die zou passen in de schouw. Direct meegedacht door de medewerker. Mocht meteen een andere haard uitkiezen of toch eerst passen. Gekozen om eerst te passen (millimeterwerk). Er werd aangeven dat wanneer het toch niet mocht passen ik terug mocht komen om, de haard om te ruilen. Fijn meegedacht en niet enkel uit zijn om producten te verkopen.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Wij zijn goed geholpen om op zoek te gaan welke haard het beste bij ons past. Personeel is heel vriendelijk en neem alle tijd om je te helpen.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Wij zijn goed geholpen om op zoek te gaan naar welke haard het beste bij ons past.
Personeel is heel vriendelijk en nemen alle tijd om je te helpen.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Prima uitleg gehad. Ze nemen daar de tijd voor je en zijn niet opdringerig. Mooie haard daar gekocht en zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
We hebben de firma Haardjesland op internet na lang zoeken gevonden en besloten te gaan kijken in de showroom. De maat van 405 mm buitenmaat van de cassette was cruciaal om in een oude Faber hemmet in te bouwen. Bij diverse andere zaken in Nederland was dit onmogelijk. We zijn zeer goed geholpen met het advies voor gebruik en onderhoud. Het inbouwen van de cassette was voor mij niet moeilijk met een technische achtergrond heb ik er ongeveer 2,5 uur over gedaan. We zijn zeer tevreden over de werking van de cassette.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Haardjesland heeft ons geweldig geholpen het probleem met de waterdamphaard op te lossen. Het nieuwe onderdeel werd na betaling direct opgestuurd en nu doet alles het weer. Dat is nog eens service! Bedankt Mark !

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Een Dimplex elektrische kachel besteld. Op de site staat vermeld dat deze op voorraad is en voor 12 uur besteld de andere dag in huis. op 8 januari besteld echter de kachel is pas op 28 januari geleverd. Diverse mailtjes verzonden werden echter slecht en bijna niet beantwoord.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Haardjesland was aanvankelijk telefonisch niet bereikbaar, ongetwijfeld vanwege drukte. Maar na enige tijd lukte het en ik werd heel goed te woord gestaan en ik kon alles regelen. Ook nadere vragen per mail werden snel en goed beantwoord. De bezorging gebeurde op de afgesproken dag en werd goed aangekondigd. De Dimplex Stockbridge 2.0 Eco ziet er niet alleen fraai uit maar werkt ook prima, zowel het vlammenspel als de verwarming. De handleiding is duidelijk, al is enig technisch inzicht daarbij wel handig.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Mooie showroom en goed personeel

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Erg goede service en hele mooie producten, echt betere kwaliteit dan veel andere aanbieders !!
Aanrader !

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Ik vroeg om de gebruiksaanwijzing van de afstandsbediening van mijn 2 open haarden die ik een paar jaar geleden had gekocht bij Haardjesland.
Toen was ik al erg tevreden over het product en service. Maar ook nu ik een paar jaar later iets vraag ben ik heel snel en correct geholpen. Super blij mee

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Na enig Email verkeer met Haardjesland en de storing omtrent de waterverdamping uitgelegd had wist Mark gelijk wat het euvel was. Het Dimplex haardje heb ik in maart 2019 gekocht en was dus gewoon versleten. Na de bestelling en de betaling voor de nieuwe unit heeft Haardjesland gelijk gezorgd dat het pakket met de nieuwe unit bij PostNl terecht kwam en dat ik deze met Track&Trace kon volgen. Het pakket is bij in goed order ontvangen.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Ik had op de site de Dimplex Belgravia gezien en wilde m graag in het echt zien. Vanuit Den Haag maakten wij er een dagje uit van. Eenmaal binnen keek ik mijn ogen uit...wat een keuze aan sfeerhaarden! De heel vriendelijke verkoper wist alles goed uit te leggen, heel fijn! Ook hielp hij om onze haard in de auto te krijgen en dacht mee over een oplossing...want t paste net niet. Toch gelukt en elke dag genieten wij nu van onze mooie haard. Ook op een mail met een vraag kreeg ik snel antwoord. Blij mee!

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
Goed en uitgebreid advies gekregen met name over dingen waar je zelf eigenlijk niet aan denkt, bijvoorbeeld toegangklijkheid van de haard als deze is ingebouwd. Zeer mooie sfeerhaard gekocht voor een schappelijke prijs. Ook de communicatie via mail is vlot verlopen.

Vastaus yritykseltä Haardenland b.v.
NIET ZIJN GOEDE SERVICE 😭😭TOTAAL ONBEREIKBAAR !
KOMT ZIJN BELOFTES NIET NA ❗️❗️
Elektrisch Haard gekocht €.3200 (2 jaar geleden) maar geen plezier van…….
MET VEEL MOEITE ONDERDEEL ONTVANGEN, EN ZOEK HET MAAR UIT. ❗️❗️❗️
Ga in ieder geval consumenten instanties inschakelen……
Wordt vervolgd……❗️❗️
Tot slot firma Haardjesland zou ons instructie doorgeven voor demontage en montage van glasplaat omdat wij dan een monteur moeten inschakelen voor dit karwei ‼️