Jeg fik personlig rådgivning og hjælp samt en anden fin håndklædetørrer efter bøvl med levering af håndklædetørrer via Postnord. Trods lidt startvanskeligheder, kom jeg godt i mål og fik en rigti... Näytä lisää
Har byttet en (udgået) levering til en for jer dyre del ! Har altid været informativ i telefonen !
Vores virksomhed har et stort udvalg af håndklædetørrere i forskellige størrelser og stilarter, der passer til ethvert badeværelse. Fra moderne og minimalistiske design til mere traditionelle udseende, vil vores kunder finde et bredt udvalg af håndklædetørrere, der passer til deres stil og behov. Vores produkter er af høj kvalitet og er designet til at give en pålidelig og holdbar ydelse.
Udover vores udvalg af håndklædetørrere har vi også et stort udvalg af radiatorer i forskellige størrelser og stilarter. Vi har radiatorer til ethvert rum i huset og i enhver stil. Vores produkter er af høj kvalitet og er designet til at give en effektiv og pålidelig opvarmning af rummet. Vores radiatorer er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at holde i mange år.
Vores showroom er beliggende i Vallensbæk Strand, hvor vi byder vores kunder velkommen til at se vores produkter og modtage personlig rådgivning. I vores showroom kan du se og røre ved vores varer, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dit hjem. Derudover kan vores kunder også bestille vores varer online på vores hjemmeside og få dem leveret direkte til deres hjem.
Adresse: Egeskovvej 9-11, 2665 Vallensbæk Strand
Telefon: 71 70 75 95 / 53 79 75 95
CVR-nr: 34228779

Egeskovvej 9, 2665, Vallensbæk Str., Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Har byttet en (udgået) levering til en for jer dyre del !
Har altid været informativ i telefonen !
De er meget utilregnelige. De har ikke varen. Men det fortæller de ikke, så man venter bare i en uendelighed indtil man ringer til dem og får at de ikke har varen. Så venter man yderligere på at de får varen så de kan sende den hjem til sig selv. Så kom varen uden mulighed for at tilkoble det fordi de har købt det udenlands hvor de har en anden stiktype. Og så venter man yderligere på at de sender en converter så det virker. De er svære at ringe op også.

Vastaus yritykseltä Håndklædetørrer.dk
Fint produkt godt emballeret.
Desværre mangler dansk brugervejledning!

Vastaus yritykseltä Håndklædetørrer.dk
Virkelig super service. Man føler man får virkelig god og personlig betjening. Vi fik byttet vores håndklædetørrer uden problemer, da printerpladen gik i stykker efter lidt over et år. Det eneste vi skulle, var at betale det vores nye opgraderede kostet ekstra. Kan kun anbefale butikken, og de søde medarbejdere.

Vastaus yritykseltä Håndklædetørrer.dk
Trods lidt startvanskeligheder, kom jeg godt i mål og fik en rigtig fin behandling

Vastaus yritykseltä Håndklædetørrer.dk
Hele vores projekt incl. at få sat varme i huset, blev forsinket, fordi det først i monteringsvejledningen blev gjort opmærksom på, at ventilsættet skulle bestilles separat. Det burde der være gjort opmærksom på langt tidligere!

Vastaus yritykseltä Håndklædetørrer.dk
Utrolig hurtig levering, meget nem hjemmeside
5 stjerner herfra
God service over telefonen, så jeg fik bestilt de rette elementer
Jeg spurgte en masse virksomheder om hjælp til at finde et varmelegeme til en håndklædetørrer. De eneste der hjalp var håndklædetørrer.dk. Og de svarede hurtigt med expert viden på mine spørgsmål. Det gjorde det til en meget tryg oplevelse at handle hos dem.
Og den blev sendt lynhurtigt!
TAK🙏🏻
Super flot service. God vejledning over telefon. Bestilte kl 12 og samme dag blev varen leveret ved min dør. Hertil super flot håndklædetørrer jeg har modtaget.
Service ved køb - knapt så god service efter køb - der var desværre fejlagtigt bestilt 2 håndklædetørrere - både af mig og min vvs-mand, og jeg kunne ikke få lov til at returnere den ene, fordi fristen var overskredet med 1 måned, så nu står jeg med en i overskud - rigtig ærgerligt !
Håndklædetørreren er dog fin….
Vi besøgte showroomet og fik virkelig god og kvalificeret vejledning. Efterfølgende var vi i telefonisk kontakt bestilte og betalte og ganske få dage efter var varen leveret hos os. Vi kan kun anbefale Håndklædetørrer.dk, deres vejledning og deres varer.
Vores håndklædetørre kom som lovet, er rigtig fin og fungerer lige som den skal - den er vi godt nok blevet glade for!
En termostat på en leveret håndklædetørrer var gået i stykke.
Vi sendte en reklamation. Kort tid efter fik vi besked om at firmaet havde sendt en ny enhed.
Fantastisk service