Håndklædetørrer.dk Arvostelua

1 574
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg fik personlig rådgivning og hjælp samt en anden fin håndklædetørrer efter bøvl med levering af håndklædetørrer via Postnord. Trods lidt startvanskeligheder, kom jeg godt i mål og fik en rigti... Näytä lisää

1. Jäähdyttimet
  2. ja myös
  3. Kylpyhuoneen remontointi
  4. Kylpyhuonetarvikeliike
  5. Putkityötarvikkeet

Tietoja yrityksestä Håndklædetørrer.dk

Velkommen til Håndklædetørrer.dk, der specialiserer sig i salg af håndklædetørrere og radiatorer. Vi er stolte af at have Danmarks største udvalg af produkter inden for vores kategori. Vi har over 15 års erfaring i branchen, og vores ekspertise har gjort os til en af de mest respekterede virksomheder i vores felt.

Vores virksomhed har et stort udvalg af håndklædetørrere i forskellige størrelser og stilarter, der passer til ethvert badeværelse. Fra moderne og minimalistiske design til mere traditionelle udseende, vil vores kunder finde et bredt udvalg af håndklædetørrere, der passer til deres stil og behov. Vores produkter er af høj kvalitet og er designet til at give en pålidelig og holdbar ydelse.

Udover vores udvalg af håndklædetørrere har vi også et stort udvalg af radiatorer i forskellige størrelser og stilarter. Vi har radiatorer til ethvert rum i huset og i enhver stil. Vores produkter er af høj kvalitet og er designet til at give en effektiv og pålidelig opvarmning af rummet. Vores radiatorer er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at holde i mange år.

Vores showroom er beliggende i Vallensbæk Strand, hvor vi byder vores kunder velkommen til at se vores produkter og modtage personlig rådgivning. I vores showroom kan du se og røre ved vores varer, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dit hjem. Derudover kan vores kunder også bestille vores varer online på vores hjemmeside og få dem leveret direkte til deres hjem.

Adresse: Egeskovvej 9-11, 2665 Vallensbæk Strand

(1 574)

77 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

De er meget utilregnelige

De er meget utilregnelige. De har ikke varen. Men det fortæller de ikke, så man venter bare i en uendelighed indtil man ringer til dem og får at de ikke har varen. Så venter man yderligere på at de får varen så de kan sende den hjem til sig selv. Så kom varen uden mulighed for at tilkoble det fordi de har købt det udenlands hvor de har en anden stiktype. Og så venter man yderligere på at de sender en converter så det virker. De er svære at ringe op også.

14. syyskuuta 2026

Hej Pou

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager naturligvis, at du har oplevet ventetiden og forløbet som utilfredsstillende.

Vi vil dog gerne korrigere én ting vedrørende stikket. Der er ikke tale om en fejl eller mangel ved produktet. Danske stiktyper anvendes stort set kun i Danmark, og mange elektriske produkter leveres derfor med en anden europæisk stiktype.

Produktet fungerer som det skal og kan anvendes med en passende adapter. Som en ekstra service og god gestus har vi valgt at sende dig en adapter uden beregning, selvom dette ikke skyldes en fejl ved produktet, og vi derfor som udgangspunkt ikke er forpligtet til at levere en adapter gratis.

Vi beklager samtidig, hvis kommunikationen omkring lagerstatus og levering ikke har været tydelig nok. Det tager vi naturligvis til efterretning.

Med venlig hilsen
HT-Prestige ApS

Fint produkt godt emballeret.

Fint produkt godt emballeret.
Desværre mangler dansk brugervejledning!

28. syyskuuta 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og de positive ord om produktet og emballeringen.

Vi beklager, at der ikke fulgte en dansk brugervejledning med. Vi arbejder løbende på at få vores vejledninger opdateret og oversat til dansk.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produktet eller brugen af det – så hjælper vi gerne.

Tak fordi du handlede hos os.

Virkelig super service

Virkelig super service. Man føler man får virkelig god og personlig betjening. Vi fik byttet vores håndklædetørrer uden problemer, da printerpladen gik i stykker efter lidt over et år. Det eneste vi skulle, var at betale det vores nye opgraderede kostet ekstra. Kan kun anbefale butikken, og de søde medarbejdere.

25. syyskuuta 2026

Hej,

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse og de søde ord 😊

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både vores service og den personlige betjening. For os er det vigtigt, at vi også står klar til at hjælpe vores kunder, hvis der opstår problemer efter købet.

Vi er glade for, at vi kunne finde en god løsning og få din håndklædetørrer opgraderet til en ny model.

Tusind tak for din anbefaling og for din tillid til os – det sætter vi stor pris på.

Håndklædetørrer.dk

God kundeservice og hjælp efter bøvl

Trods lidt startvanskeligheder, kom jeg godt i mål og fik en rigtig fin behandling

26. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Håndklædetørrer.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord.

Vi er rigtig glade for at høre, at du trods udfordringerne med leveringen fra PostNord kom godt i mål, og at vi kunne hjælpe dig med personlig rådgivning og finde en god løsning med en anden håndklædetørrer.

Det betyder meget for os, at du har følt dig godt behandlet – også når tingene ikke går helt som planlagt.

Tak for din tålmodighed og for at handle hos os. Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye håndklædetørrer.

Håndklædetørrer.dk

Sig nu det hele up front!

Hele vores projekt incl. at få sat varme i huset, blev forsinket, fordi det først i monteringsvejledningen blev gjort opmærksom på, at ventilsættet skulle bestilles separat. Det burde der være gjort opmærksom på langt tidligere!

11. syyskuuta 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager naturligvis, at dette har medført forsinkelse i jeres projekt.

Vi vil dog gerne præcisere, at ventilsæt ikke medfølger som standard til vores håndklædetørrere/radiatorer, da valg af ventilsæt afhænger af den konkrete installation, herunder hvordan rørene er ført, og hvilken type varmesystem produktet skal tilsluttes.

Vi tager dog din kritik til os. Det skal naturligvis være så tydeligt som muligt allerede ved bestillingen, når nødvendige installationsdele skal tilkøbes separat, så kunden og VVS-installatøren kan planlægge arbejdet korrekt.

Vi beklager de gener, det har medført for jer, og vi vil se på, hvordan vi kan gøre denne information endnu tydeligere på vores produktsider fremover.

Håndklædetørrer.dk

Har købt og betalt et toilet

Har købt og betalt et toilet, 1 måned forsinket.

20. elokuuta 2026

Hej Troels

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget, at leveringen af dit toilet er blevet forsinket. Desværre har vi oplevet en længere leveringstid end oprindeligt forventet, og vi forstår godt, at en måneds forsinkelse er frustrerende, når varen allerede er bestilt og betalt.

Vi gør vores bedste for at informere om forsinkelser og få alle udestående ordrer leveret hurtigst muligt.

Vi beklager endnu en gang ventetiden og de gener, den har medført.

HT-Prestige ApS

Tryg købsoplevelse

Jeg spurgte en masse virksomheder om hjælp til at finde et varmelegeme til en håndklædetørrer. De eneste der hjalp var håndklædetørrer.dk. Og de svarede hurtigt med expert viden på mine spørgsmål. Det gjorde det til en meget tryg oplevelse at handle hos dem.

Og den blev sendt lynhurtigt!

TAK🙏🏻

30. heinäkuuta 2026

Super flot service

Super flot service. God vejledning over telefon. Bestilte kl 12 og samme dag blev varen leveret ved min dør. Hertil super flot håndklædetørrer jeg har modtaget.

16. heinäkuuta 2026

Service ved køb - dog ikke bagefter

Service ved køb - knapt så god service efter køb - der var desværre fejlagtigt bestilt 2 håndklædetørrere - både af mig og min vvs-mand, og jeg kunne ikke få lov til at returnere den ene, fordi fristen var overskredet med 1 måned, så nu står jeg med en i overskud - rigtig ærgerligt !
Håndklædetørreren er dog fin….

30. syyskuuta 2025

Virkelig god oplevelse

Vi besøgte showroomet og fik virkelig god og kvalificeret vejledning. Efterfølgende var vi i telefonisk kontakt bestilte og betalte og ganske få dage efter var varen leveret hos os. Vi kan kun anbefale Håndklædetørrer.dk, deres vejledning og deres varer.

15. toukokuuta 2026

En termostat på en leveret…

En termostat på en leveret håndklædetørrer var gået i stykke.
Vi sendte en reklamation. Kort tid efter fik vi besked om at firmaet havde sendt en ny enhed.

Fantastisk service

24. huhtikuuta 2026