Mega nice virksomhed og nogle virkelig gode gutter, der står bag det hele.De er mega professionelle og har en mega god tilgang til at drive en virksomhed og lave nogle nye fede produkter hele tiden. E... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Er du så færdig, Gymoptimizer er virkelig toppen af gamet inden for trænings udstyr. Det er lækkert, behageligt også ser det ogs bare stilet ud, jeg ville til hver dag anbefale alle der går op i sin t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super god kundeservice og produkter i lækker kvalitet. Har været super glad for deres træningsstraps, og afventer lige nu daisy chains og pin weight extender.
Yritys on vastannut
Mega god service og hurtig levering. Produkterne er top kvalitet og det virker bare. Kan bare mærke gainsene💪💪 Kan slet ikke træne uden deres udstyr mere.
Efter lidt misforståelse
Efter lidt misforståelse, kom der styr på det og pakken kom hurtigt.
Fik bestilt pulldown strap, man skal lige vende sig til den, dog kan den godt nive lidt på biceps, men det vender man sig til
😊

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
Der er lagt stor omtanke i…
Der er lagt stor omtanke i produktudviklingen og designet af deres udstyr. Det er tydeligt at se, at der er passion for træning og forståelse for deres nichegruppe hos Gymoptimizer.
Kundeservice er i toppen.

Gymoptimizer får 5 stjerner
Gymoptimizer gør min træning så meget mere effektivt. Kvalitets varer. Er især glad for min microloading vægtskiver.

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
Hvis du bare går det mindste op i…
Hvis du bare går det mindste op i træning så burde du helt klart anskaffe dig noget fra Gymoptimizer.
ALLE mine træninger inkluderer nu noget fra dem og det har aldrig været bedre.
Kvalitet i top!

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
Virkelig høj kvalitetsudstyr til…
Virkelig høj kvalitetsudstyr til træning, som du ikke finder andre steder!

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
Er stor fan af deres produkter
Er stor fan af deres produkter. Træner både med selen og deres straks. Klart de bedste straps på markedet 💪
Og klasse kundeservice 🙌

GymOptimizer har kvalitetsprodukter.
GymOptimizer har kvalitetsprodukter.
Det første brand i DK, som går op i kvalitet af hvert produkt. Ikke bare, hvordan produkterne er bikset sammen, men tankerne og videnskabet bag hvert produkt.
Anbefales 100%

Bedste udstyr
Bedste udstyr, kvalitet og mennesker som er fantastiske.

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
Your place to go, hvis din træning skal optimeres
Mangler du noget til at optimere din træning, som rent faktisk holder, og har en vis kvalitet?? så er det her virkelig dit place to go.
God service, hurtig levering - ikke rigtig en finger at sætte på dem.

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
Hurtig levering og god service👌🏼

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
De bedste produkter som virkelig gør en…
De bedste produkter som virkelig gør en forskel med træning. Høj kvalitet, godt designet og virker præcis som det skal. Kan kun anbefale gymoptimizer for dem som vil tage deres træning til det næste step👑

Top kvalitet
Uden tvivl bedste straps og cuffs, som vi nogensinde har prøvet. Kæmpe anbefaling

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
God service- og lækkert produkt
God service- og lækkert produkt.
Kan kun anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kanon oplevelse
Alt godt! God service og fantastiske priser og nogle gode gutter!!

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
Ejere der går op i kunden
Jeg gav denne anmeldelse 4 stjerner til at starte med. Pga. fantastisk kundeservice og nysgerrighed på mig som kundes behov har jeg rykket den op på 5 stjerner. Jeg gav 4 stjerner først, da små detaljer i et af deres produkter gjorde jeg ikke var helt tilfreds. Victor ringede mig dog personligt op og spurgte og jeg havde lyst til at prøve et af deres nyere versioner af bæltet gratis, når de har lanceret det. Med den kundeservice fortjener GymOptimizer fuld plade på stjerner!

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
Virkelig god sele til leg extensions
Virkelig god sele til leg extensions! Kan kun anbefales

Vastaus yritykseltä Gymoptimizer
Lækre produkter som bare spiller
Lækre produkter som bare spiller. Ville anbefale det til alle der går op i sin træning og vil have det bedste udstyr

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.