Gunnva Arvostelua 126

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Näytä lisää

stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget... Näytä lisää

Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... Näytä lisää

En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kva... Näytä lisää

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Altid en fornøjelse at se og høre live… al

Altid en fornøjelse at se og høre live fra Gunnva - jeg følger alt og deltager i alt. Er en kunde der bare kommer forbi og hygger og shopper, kan jo ikke lade være😍

21. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Dorthe 🙏 og elsker jo at få besøg i butikken så tak for det også ❤️

Varen stemmer overens med de…

Varen stemmer overens med de beskrivelser og billeder jeg så på hjemmesiden. Varen kom indenfor få dage

21. toukokuuta 2025

1000 TAK for din anmeldelse Karin 🙏 og TAK for du valgte at handle her ❤️

Nem bestilling og hurtig levering 👍 Den…

Nem bestilling og hurtig levering 👍 Den manglende stjerne skyldes, at jeg ikke selv kunne vælge hvilken pakkeshop, jeg ønskede levering til 🫣 Det er virkelig en mangel i et ellers fint koncept.

7. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gunnva

1000 tak for din anmeldelse Birthe 🙏 Grunden til du ikke kan vælge pakkeshop er at det simpelthen er for dyrt for en lille selvstændig butik som min at betale for i den webshop løsning jeg har :( Men en anden gang er du velkommen til at skrive hvilken pakkeshop du ønsker så vil jeg forsøge at få ønsket opfyldt 🤞🏻 TAK for at handle her ❤️

Altid en god betjening.

Altid en god betjening.
Højt humør .
Og gode events hvor man kan købe tøj til en god pris.

8. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Annette 🙏 og tak for du vælger at komme her i min butik ❤️

En super service

17. maaliskuuta 2025

1000 tak for din anmeldelse Maria 🙏 og tak for du valgte at handle her ❤️

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering.

19. helmikuuta 2025

1000 TAK for din anmeldelse 🙏 og tak for du handlede her ❤️

Den bedste butik i byen… fantastisk…

Den bedste butik i byen… fantastisk service og vejledning i tøjvalg… Altid smilende og godt humør. Meget rimelige priser. Og stort udvalg af tøj…. Altid mit første valg når der shoppes.

14. helmikuuta 2025

1000 TAK for din anmeldelse Tina 🙏 TAK for du vælger at shoppe her ❤️

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtigt pakket og leveret.. sød lille besked i pakken. Super service 👍

7. helmikuuta 2025

1000 tak for din anmeldelse Elin 🙏 og TAK for du valgte min butik ❤️

Altid super og ærlig betjening

Altid super og ærlig betjening. Hvis lige netop det du søger ikke er i butikken, så kan Gunnva med 99% sikkerhed skaffe det :-)
Tak for jer, som er blevet min favorit tøj butik.

27. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gunnva

1000 tak for ordene Susanne 🙏 GLAD for du er glad for min lille butik og TAK for du handler her ❤️

Ærlig service og lækkert tøj.

Service på top niveau.
En skøn butik med lækkert tøj. En fantastisk service og hjælp med at finde det tøj, der sidder godt på din krop. Gunnva siger sin ærlige mening, og pakker ikke tingene ind.
Gunnva lave en masse sjove tiltag: modeshow, byture, musikbingo.
En butik der skal besøges.

27. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Christina 🙏 TAK for du handler her og TAK for du synes godt om mine tiltag ❤️

Hurtig levering:)

Hurtig levering, lækkert tøj og en lille chokolade vedlagt 🥰 kan klart anbefale at handle hos Gunnva både i butik og online!!

20. joulukuuta 2024

1000 TAK for din anmeldelse Jeanette 🙏 og TAK for du vælger at handle her ❤️

Endnu engang en god oplevelse 👍

Endnu engang en god oplevelse, selv om Gunnva gjorde alt for jeg der var en kjole jeg ikke skulle købe, men skulle køben en anden, for hun viste jo at jeg ville få den i julegave, men det gjorde jeg jo ikke 🤗

23. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gunnva

Ha ha ja hvad gør man ikke for ikke at ødelægge de skønne kunders juleaften 😇 Håber du blev glad for gaven 🙏

Det er en super god butik

Det er en super god butik, med god stemning og hygge.
Altid super proffesionelt betjening af personalet.
Gunnva er mega god til at rådgive, jeg kan godt lide hun er ærlig og siger sin mening 🥰
Det er fedt tøj.
Total ynglings butik, til os med former ❤️
Kan varmt anbefales 🥰

22. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gunnva

1000 TAK Tina 🙏 Sætter STOR pris på du vælger at shoppe her i min lille butik ❤️

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Skøn og kyndig vejledning

21. joulukuuta 2024

1000 TAK Heidi 🙏 TAK for du handler her ❤️