Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Näytä lisää
stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget... Näytä lisää
Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... Näytä lisää
En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kva... Näytä lisää
Københavnsvej 63A, 4000, Roskilde , Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Altid en fornøjelse at se og høre live fra Gunnva - jeg følger alt og deltager i alt. Er en kunde der bare kommer forbi og hygger og shopper, kan jo ikke lade være😍

Vastaus yritykseltä Gunnva
Varen stemmer overens med de beskrivelser og billeder jeg så på hjemmesiden. Varen kom indenfor få dage

Vastaus yritykseltä Gunnva
Nem bestilling og hurtig levering 👍 Den manglende stjerne skyldes, at jeg ikke selv kunne vælge hvilken pakkeshop, jeg ønskede levering til 🫣 Det er virkelig en mangel i et ellers fint koncept.

Altid en god betjening.
Højt humør .
Og gode events hvor man kan købe tøj til en god pris.

Vastaus yritykseltä Gunnva
Den bedste butik i byen… fantastisk service og vejledning i tøjvalg… Altid smilende og godt humør. Meget rimelige priser. Og stort udvalg af tøj…. Altid mit første valg når der shoppes.

Vastaus yritykseltä Gunnva
Nemt at bestille, hurtigt pakket og leveret.. sød lille besked i pakken. Super service 👍

Vastaus yritykseltä Gunnva
Altid super og ærlig betjening. Hvis lige netop det du søger ikke er i butikken, så kan Gunnva med 99% sikkerhed skaffe det :-)
Tak for jer, som er blevet min favorit tøj butik.

Vastaus yritykseltä Gunnva
Det er altid en fornøjelse at handle hos Gunnva både i netbutikken, men bestemt også i den fysiske butik i Roskilde

Service på top niveau.
En skøn butik med lækkert tøj. En fantastisk service og hjælp med at finde det tøj, der sidder godt på din krop. Gunnva siger sin ærlige mening, og pakker ikke tingene ind.
Gunnva lave en masse sjove tiltag: modeshow, byture, musikbingo.
En butik der skal besøges.

Vastaus yritykseltä Gunnva
Hurtig levering, lækkert tøj og en lille chokolade vedlagt 🥰 kan klart anbefale at handle hos Gunnva både i butik og online!!

Vastaus yritykseltä Gunnva
Endnu engang en god oplevelse, selv om Gunnva gjorde alt for jeg der var en kjole jeg ikke skulle købe, men skulle køben en anden, for hun viste jo at jeg ville få den i julegave, men det gjorde jeg jo ikke 🤗

Vastaus yritykseltä Gunnva
Det er en super god butik, med god stemning og hygge.
Altid super proffesionelt betjening af personalet.
Gunnva er mega god til at rådgive, jeg kan godt lide hun er ærlig og siger sin mening 🥰
Det er fedt tøj.
Total ynglings butik, til os med former ❤️
Kan varmt anbefales 🥰

Vastaus yritykseltä Gunnva
Fantastisk butik. Skøn og kyndig vejledning