Företaget har slutat att svara på e-post och skickar inte varor, när man har köpt ett abonnemang. Vad har hänt med företaget? Produkterna är bra, men det känns som företaget har blivit oseriöst.
Älskar idén och använder! Bra att försöka spara på miljön! Saknar dock att det löddrar i munnen när man borstar. Men det kanske bara är vanesak och svårt att få till med en torr produkt. Men saknar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Detta är framtidens tandkrämstabletter som redan är här! Att borsta tänderna i vetskap om att jag inte fördärvar jorden än mer gör att det dinglar en liten lyckostjärna i huvudet av att vara tillfred... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag vill absolut försöka minska min plastförbrukning,det mår vi alla bra av. Tabletterna smakar milt och gott. Det enda negativa jag har att säga är att jag ofta tvättar händerna i samband med tandbor... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Gumpearl är ett innovativt tandvårdsmärke som fokuserar på hållbara och miljövänliga lösningar för daglig tandhygien. Våra produkter, som tandkrämstabletter, är framtagna för att ersätta traditionell tandkräm i plasttuber, vilket bidrar till att minska plastavfallet och miljöpåverkan. Gumpearl tandkrämstabletter är 100% veganska, fria från mikroplaster, titandioxid, SLS, och parabener, och de innehåller fluorid och xylitol, vilket gör dem lika effektiva som vanlig tandkräm. Produkten levereras i återvinningsbara glasburkar med möjlighet till refill, vilket gör den till ett mer hållbart alternativ för både hälsa och planet
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Distribution och kontakt/inga problem
Distribution och kontakt/inga problem. Det är mer själva produkten jag börjat fundera över. Ska fundera vidare på det o återkommer vid ett annat tillfälle.

Vastaus yritykseltä Gumpearl
bra för miljön och fint förpackade
bra för miljön och fint förpackade. tar lite tid att vänja om sig men när det väl är gjort går det jättesmidigt. perfekt när man ska packa weekend eller liknande också, tar inte lika mycket plats som en vanlig tandkrämstub, man kan ta med sig rätt mängd för resan.

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Jag tycker att tabletterna löddrar…
Jag tycker att tabletterna löddrar dåligt måste ta minst två för att det ska kännas som det blir rent i munnen

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Inte så "krämigt" som jag förväntade…
Inte så "krämigt" som jag förväntade mej / vill ha
Men helt ok
Nytt å ovant kanske..

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Känner mig väldigt ren o fin i munnen
Känner mig väldigt ren o fin i munnen. Och sparar in förpackning på vanlig tandkräm

Jättebra med tabletterna
Jättebra med tabletterna. Smidigt bra uppfinning. Tack för att dom finns.

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Hade förväntat mig mer av själva…
Hade förväntat mig mer av själva tabletterna. Trodde de skulle skumma i munnen men de ligger bara som små bitar som fastnar mellan tänderna. Får inte alls den där rena känslan man vill ha efteråt.

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Bra information och snabb leverans och…
Bra information och snabb leverans och fint packat!
Jag är så nöjd med mina varor!

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Detta är framtidens tandkrämstabletter…
Detta är framtidens tandkrämstabletter som redan är här!
Att borsta tänderna i vetskap om att jag inte fördärvar jorden än mer gör att det dinglar en liten lyckostjärna i huvudet av att vara tillfreds! Inga mikroplaster, parabener, alkohol, palmolja, SLS (som gör att det skummar, men torkar ut slemhinnan). Att hitta fram till glasburken med Gumpearl, närproducerat! Dingeling!

Inte alls som förväntat
Inte alls som förväntat, jag hade en tanke om att det skulle skumma lite men det gjorde det ej. Känns inte som att man borstat tänderna ordentligt. Kanske en vanesak men inget för mig. Smak och konsistens precis som fluortabletter.

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Tycker inte riktigt att tänderna känns…
Tycker inte riktigt att tänderna känns rena men det kan ju vara en vanesak. Ett plus är att dom inte blir dåliga så man kan ha dom som lite reserv i necessären, på jobbet, väskan osv

Besviken
Besviken. Tabletterna löddrar inte i munnen. Nästan ingen smak alls, det känns inte alls lika fräscht efter tandborstningen som det gör med vanlig tandkräm.

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Jag har tidigare använt Others och…
Jag har tidigare använt Others och tabletter jag köpte på Lush. De var faktiskt lite bättre.

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Tycker de fungerar bra och för miljön…
Tycker de fungerar bra och för miljön .tycker dock att de är dyra .

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Saknar skummet som vanlig tandkräm ger
Saknar skummet som vanlig tandkräm ger. I övrigt supernöjd!

Vastaus yritykseltä Gumpearl
Jag gillar när man tänker miljövänligt
Jag gillar när man tänker miljövänligt. Men jag tycker att tuggtabletten är något för liten