Vær forsiktig med telefonsalg fra Robin / Gule Sider. Jeg ble kontaktet av en selger fra Robin. Under samtalen ble det kun opplyst om månedsprisen, og det ble ikke nevnt at avtalen hadde 24 m... Näytä lisää
Hva har skjedd med gulesider? Selger som får meg til å bruke tid på å oppdatere bedriftsprofil på deres plattform. Sier først det er gratis og jeg forklarer at jeg ikke ønsker en betalt lø... Näytä lisää
Fryktelig selskap. Jeg skal bare tilby noe gratis bla bla bla. Jeg er dessverre ikke interessert, beklager beklager sier jeg, kun gratis sier selger og jeg gjentar, da slenger han bare på røret 😅 lys... Näytä lisää
Jeg snakket med en selger som heter Sabrina, hun lærte meg flere nyttige ting og har holdt kontakten etter kjøpet for å sørge for at alt går som det skal
Finn telefonnummer og adresse til firmaer og personer. Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder.
Langkaia 1a, 0150, Oslo, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Styr unna!! Som flere skriver her.. Selgerne sier noe helt annet på telefon og lure dæ inn i en avtale det er umulig å komme ut av! Har du lyst til å kjøre firma ditt i dass så velger du gulesider :(
Har en reklamasjon på gang, spent på å se utfallet ,kunde nr 22749280
Uwaga , Oszuści!! Dużo osób ma ten problem.. Sprzedający przez telefon mówią coś zupełnie innego i namawiają ich na umowę,
od której nie da się zrezygnować 7000 kr za dwa lata! odradzamy
Jeg ble satt opp igulesider uten noe info om det. Det var ubehagelig og jeg opplevde det som et brudd på person vern.
Sånt skulle vært avklart. Dette skjedde av telia da jeg ble kunde uten om noe forvarsel.
Har en reklamasjon på gang, spent på å se utfallet............
Hvordan kan jeg fjerne Gule sider fra telefonen? Den viser ikke det jeg forventet, men DYNGER OVER av tull og tøys. Finner ingen Avinstallerinhsknott eller mulighet
Lureri og bidrag. Sier helt noe annet på telefon og klarer å binde deg i avtaler du har ikke tenkt om. Små skirft opplegg. Sneaky!
Vi har betalt 1999kr pr måned for Gule Sider «høyere opp på Google». Vi har ikke fått noe som helst, ikke en rapport, ikke råd eller veiledning. Vi er bundet til 2 år. Styr unna dette! Vi har etter flere purringer skriftlig og muntlig fått en ny kontakt som har sendt en Mail med forslag til ett søkeord… Det vi ønsker er å få refundert 1999kr x 13 måneder, eller få sagt opp avtalen med umiddelbar virkning. Det gjenstår 12 mnd av avtalen. Det kunne han ikke hjelpe oss med. Da måtte vi høre med Kundeservice, som var hans avsender/mailadresse…
Gulesider var mye bedre før. Nå ligger de etter og det er vanskelig å finne fram. Kartene er bedre i Google.
Gulesider har jeg hatt siden jeg vokste opp. Enkelt å finne telefonnummer til de jeg leter etter.
Sjøkart funker bra og appen er ok.
Enkel søkemotor.
Bare tull et sløser med kr . Dette her angrer jeg sååååå mye på
Forferdelig markedsføring. Jeg opplever ingen resultater, annet enn inkasso og 1 247 kr unødvendige utgifter hver måned. Anbefales langt i fra, betale 1 247 kroner i måneden for noe man kan gjøre selv gratis, er ren svindel.