Få lavet kvalitets produkter. produkter er det samme som kan købes på SHEIN. Og sjovt nok værre kvalitet. Jeg købte nemlig en fra SHEIN, som ikke kun kom hurtigere og var billigere, men også mere... Näytä lisää

Har bestilt en julegave 13. december men har endnu ikke modtaget pakken. Når jeg henvender mig, får jeg af vide at jeg snarest muligt vil høre nærmere men der sker intet

Jo flere der politi anmelder denne webshop, jo før kan den blive lukket. Min fødselsdag gave fra min datter i oktober, er stadig ikke kommet frem. Pengene er tabt, tavshed fra virksomheder, trods ads... Näytä lisää

Bestilte et smykke tirsdag aften. Da jeg intet havde hørt om levering fredag, skrev jeg til firmaet, for at afbestille ordren. Her fik jeg at vide, at temaet var ved at behandle, så det kunne jeg i... Näytä lisää

1. Koruliike

Brugerdefinerede fotosmykker

1,4

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Ingen kontakt til kundeservice

Jeg modtog en halskæde hvor to af bogstaverne vender forkert. Jeg har forsøgt flere gange at komme i kontakt med kundeservicen, men det er en umulig opgave. Vil ikke anbefale at købe noget herfra.

9. joulukuuta 2024

Manglende modtagelse/ man bliver snydt

0 stjerner man bliver snydt !!!

Jeg har for 3 uger siden købt og betalt for et armbånd som endnu ikke er modtaget
og kan være itvivl om det overhovedet er sendt
Pga jeg intet har modtaget fra et leveringsfirma
Men modtaget to mails fra virksomheden (guldfoto)
at jeg snart vil modtager produktet
og man skulle svare på den pågældende mail hvis man ingen tracking nr havde fået….

29. marraskuuta 2024

Meget langsomt firma

Jeg købt en vare, men fortryd hurtigt. Skrev til deres kundeservice og fik annulleret orden. Penge blev dog stadig trukket på mit kort.
Men efter 30 dage er penge nu kommet retur :)

11. joulukuuta 2024

Advarsel 🚨 Ingen svar på kundeservice.. find et

Jeg havde lavet en bestilling, hvor jeg kort tid ca. 1 time efter vælger at afbestille da der har været en misforståelse i forhold til julegaver. Jeg har skrevet til dem 4 gange men ingen svar tilbage, de spammer mig dog med tilbud og reklame for at bestille mere. De har nu efter jeg har forsøgt over flere dage at få annulleret min bestilling hævet pengene fra konto og stadig ikke svaret.

7. joulukuuta 2024

Det er ikke en dansk virksomhed

Det er fup og ikke en dansk virksomhed! Jeg bestilte en halskæde til min søster, og selvom der gik 3 uger er den kommet!
Det er dog meget tydeligt at det ikke er håndlavet eller dansk produceret, da der står Hong Kong på. Øv øv, vi føler vi er endt med noget fra Temu

9. marraskuuta 2024

0 (nul stjerner)

0 (nul!) stjernet
Kæmpe fusk.
Man tror, man skriver med en person, men det er autogenereret svar.
De hæver pengene med det samme, men kommer med underlige forklaringer om hvorfor varen ikke bliver sendt

2. joulukuuta 2024

0- stjerner

0- stjerner, samme historie her. Halskæden er ikke modtaget og nu svarer de ikke.

2. joulukuuta 2024

Køb aldrig derfra!!!!!!

Jeg bestilte fra hjemmesiden den 1. november 2024. Jeg har stadig ikke modtaget noget på den, men pengene er trukket. Når man skriver til kundeservice svarer de aldrig…….
Pakken kan kun spores til at være i Kina, men tror aldrig jeg får min pakke.
Hold jer langt væk fra dette sted, da de kun er ude efter og tage jeres penge for en omgang Kina produceret smykke

1. marraskuuta 2024

Hold Jer langt væk

Kunne man give 0 stjerner, så havde jeg gjort det.
Giver udtryk for at det tager 6-8 dage for at lave det produkt man har bestilt, dette er dog et cover for, at det skal sendes fra Kina, samme sted hvor shein og Temu produkter kommer fra. Prisen er dog ikke det samme. Dårlig kvalitet. Dårlig service. Scam virksomhed. Skulle have læst trustpilot inden.

1. joulukuuta 2024

Prøvede at annullere en ordre

Prøvede at annullere en ordre, da jeg læste de dårlige anmeldelser..Men det er virkelig ikke nemt, de er ikke ret hjælpsomme og jeg kan ikke få annulleret betalingen i klarna... det har taget en måned indtil videre

1. marraskuuta 2024

Meget lang ekspeditionstid....

Har købt & BETALT(for pengene ER trukket fra min konto) for to halskæder jeg aldrig har modtaget - ved henvendelse bliver jeg bare holdt hen; de er på vej bla bla bla….men de sker ikke andet, end Guldfoto griner hele vejen til banken. Opfølgning: 11/12 ankom ordren til min adresse, alt er ok - det ville være rart at blive underholdt undervejs med den laaaaaange ekspeditionstid. Eller bare få valgmuligheden fra start på hjemmesiden ala: ..bemærk, det tager 2 mdr at ekspedere ordren - bare til venlig info.

8. marraskuuta 2024

Køb intet her

Armbåndets lås var i stykker da jeg endelig fik det
Guldfoto har ikke vendt tilbage til mig på mine klager!!

26. syyskuuta 2024

Det er snyd

Hold jer væk fra Guldfoto. Jeg købte en halskæde den 7/11, pengene blev trukket sammen dag men aldrig modtaget varen.

7. marraskuuta 2024

En gang bras fra Hong Kong!!!!

En gang bras fra Hong Kong!!!!
Gav over 200kr for en halskæde, og fik en halskæde, som iøvrigt var viklet ind i knuder, og som nok havde kostet 5kr på Temu.
Troede det var en dansk hjemmeside.
Fik min vare 15 dage efter jeg bestilte.

23. marraskuuta 2024