Behandling til permanent læbe make up. I juni bookede jeg en tid til at få lavet læber i juli. På dagen modtog jeg en besked om at Malene havde fået hold i nakken og måtte aflyse - fair nok det kan sk... Näytä lisää
Fik lavet bryn hos Malene og er virkelig så glad for resultatet. Fik lavet bryn for 2 år tilbage, hos en anden og Malene spottede at min ene bryn var lidt kortere end den anden bryn og rettede derfo... Näytä lisää
Jeg har fået lavet de flotteste øjenbryn så fine og naturlige hos Malene Jeg har for et par år siden fået lave dem et andet sted de var ikke pæne og faconen var dårlig Men Malene har virkelig fåe... Näytä lisää
Kan ikke give en anmeldelse af udført arbejde, da manglende svar på henvendelse resulterede i at jeg fandt en anden til at lave mine bryn. 1 stjerne pga man skal intet svar får uden gentagende forsøg.... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kan varmt anbefale Marlene ❤️ meget prof, sød, ærlig og mega dygtig til hendes job.
Lytter og råder inden for det man ønsker. Har fået de flotteste og meget naturlig bryn.
Har selv 1 times kørsel til hende og det er det hele værd!!
Rigtig god oplevelse. Fik de flotteste bryn. Hun er så behagelig og giver en professionel rådgivning. Kan varmt anbefale Marlene.
Kan varmt anbefale at få behandlinger hos Malene Guldbach.
Har fået lavet de flotteste bryn, hun er grundig og meget nærværende. Hun lytter og rådgiver til det bedste resultat for dig.
Hun er yderst professionel og man føler sig virkelig i tygge hænder.
Ikke den bedste oplevelse når man får afbud dagen før da hun har glemt at bestille materialer hjem også derefter er helt ufleksibel med at finde en ny tid, der burde man nok have fået kalenderen til at passe eller udvidet åbningstiden når man aflyser på den måde. Jeg havde taget fri den dag og skulle flytte til udlandet ugen efter!