Det är ett toppen ställe att beställa saker ifrån. Har ett stort sortiment att välja på som passar föreningar, företag och privatpersoner. Snabb mail service och lyssna på kunden och hör av sig snab... Näytä lisää
Man är ju alltid lite orolig första gången man handlar första gången från något nytt ställe..men måste säga känns väldigt seriöst o tryggt att handla här..jag ringde in beställningen och allt gick smi... Näytä lisää
Köpte desinfektion 1L av dom. (Trodde jag) För på hemsidan framkom INTE att det var en tom doseringsflaska för 50kr. Dom bad dock om ursäkt för den bristfälliga informationen och jag fick pengar... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Gula Katten erbjuder kontorsmaterial både till privatpersoner och företag. Genom vårt breda sortiment och våra förmånliga priser strävar vi efter att vara kundernas naturliga förstahandsval när det gäller leverantörer av kontorsmaterial. Gula Katten vill göra det roligt att köpa kontorsmaterial! Vi tror att en kund blir glad och nöjd genom bra priser, snabba leveranser och många valmöjligheter.
Enhagsslingan 3, 18740, TÄBY
- 020-15 20 00
- info@gulakatten.se
- gulakatten.se
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Nöjd med det jag handlat och fått bra…
Nöjd med det jag handlat och fått bra service
Snabb leverans till PostNords…
Snabb leverans till PostNords serviceställe och samtliga produkter enligt förväntan.
Grym hemsida jämfört med alla…
Grym hemsida jämfört med alla konkurrenter. Superbra priser. Snabb leverans. Kundtjänsten är ju bara awesome - snabb och effektiv och hjälpsam!
Grym hemsida jämfört med alla…
Ett par anslagstavlor med lite annat…
Har varit nöjd varje gång!
Otydlig produktbeskrivning men fick god kompensation
Köpte desinfektion 1L av dom. (Trodde jag)
För på hemsidan framkom INTE att det var en tom doseringsflaska för 50kr.
Dom bad dock om ursäkt för den bristfälliga informationen och jag fick pengarna tillbaka och fick behålla flaskan.
Fick intrycket av att deras kundservice ändå var bra tillmötesgående trots allt strul och försökte kompensera mig och även gav snabba svar via e-post trots deras nuvarande överbelastning i och med coronaviruset.
De har långa leveranser som de inte är…
De har långa leveranser som de inte är ärliga med. De ljuger alltid om leverans datumet och produkten tar ungefär 15 dagar mer än den leverans tiden som de ger. Aldrig mer från gula katten.
Eloge för suverän kundservice
Blev av olika skäl missnöjd med de varor jag beställt. Önskade reklamera dem. Gula Katten svarade omgående på mitt mejl och åtgärdade lika snabbt genom att kreditera beloppet (sakerna kostade mer att returnera tänker jag).
Mycket berömvärt med snabbt svar, bra åtgärd och trevligt bemötande. Återkommer gärna som kund.
missvisande information
Vill köpa dricksglas och lock. Det står tydligt på hemsidan att kupollock vi köpte är lämpligt för 300 ml stora PET-glas. Det enda som passade med beskrivningen är dricksglas 30cl. Vi köpte dricksglas 30cl och kupollock med hål PET. Leveranstid är väldigt snabbt men locket och glaset passar inte ihop. Locket är större än glaset, vilket gör att vi inte kan använda dem. Men man kan inte retur dem, för att fraktkostnad måste man stå själv, vilket är inte värt.
Jag rekommenderar verkligen GULA…
Jag rekommenderar verkligen GULA KATTEN.Man kan lita på deras varor är färska och goda.Jag har bara ett gott omdöme för GULA
KATTEN.
M.v.hGUNILLA
Grym hemsida jämfört med alla andra
Tagit hur lång tid som helst får…
Tagit hur lång tid som helst får leverans och får inga raka svar!
Fraktfritt och snabb leverans!
Ett par anslagstavlor med lite annat kontorsmaterial leverade i tid och fraktfritt! Tummen upp!
Billigast, eller?
Bra utbud och snabb leverans. Dock är frakten rätt dyr och det är svårt att komma upp i de summor som behövs för fraktfritt som privatperson. Det var inte heller tydligt att angiven gräns på hemsidan var utan moms.
Jättefin karusell
Tjusig karusell som levererades mycket snabbt.
Bra bemötande.
Lite otydligt i katalogenvilka varor som hör ihop.
Spalten till höger behöver ses över
Annars allt till belåtenhet
Bemötande
Jag har alltid fått bra bemötande och upplevelser på hemsidan.
Grymt bra sida
Stort utbud som täcker i stort sätt allt till familjen.
Snabb leverans , enkel sida, bra information.