Svarer langsomt og henholdende på Chat ift. en specifik guitar, som var til salg på deres hjemmeside. Væsentlige specs der var på guitaren passede ikke med de viste fotos, og en del af deres beskri... Näytä lisää
Super kundeservice. Modtog en guitar til min søn til juleaften. Opdagede desværre ved gaveudpakning at den var knække ved hovedet. Sendte en mail om reklamation d. 24/12 ud på aftenen. Våg... Näytä lisää
Var i dag på besøg i butikken med min 3-årige datter, på udkig efter nogle børneinstrumenter. Super service, ingen sure miner over at hun gik rundt og blimpede og bonkede lidt på de forskellige ins... Näytä lisää
Kommunikationen til butikken fungerer godt, og de er serviceminded. Dog er der nogle varer der ikke er på lager men skal bestilles hjem fra leverandøren. Dette får man ikke info om på når man laver... Näytä lisää
Guitarhuset sælger musikinstrumenter i høj kvalitet og til super gode priser. Vi sætter en ære i at yde en god service overfor vores mange kunder hvilket er grunden til at vi har mange trofaste kunder. Udover at sælge instrumenter som Guitar , bas , trommer , keyboard og meget andet , udfører vi også reparationer af instrumenter.
Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Service er en katastrofe. De gav mig en støvet guitar, en ikke-tunet og en showprøve. Showgitaren skulle sælges med rabat, fordi den er en brugt guitar, ikke en ny. Guitarstrenge indpakket i almindeligt papir, jeg ved ikke, om jeg gav mig de strenge, jeg ønskede, eller at de blandede dem sammen med nogle billige. Aldrig igen.

Vastaus yritykseltä Guitarhuset
Rigtig god service og stor ros .bestilte ting i forgårs og er de er ankommet i dag. Vil helt sikkert bestille hos jer igen👍👍👍
Hurtig levering, god support og service.
købte en guitar tidligere på året, og fik en suveræn service fra Peter da jeg i sidste øjeblik ombestemte mig for hvilken guitar jeg ville have. det blev ordnet uden nogle problemer overhovedet. Kan klart anbefale at handle med dem.
Super oplevelse! Let at bestille - og vi modtog varerne hurtigt! Og et extra plus: Vi bestilte to rasleæg og skrev børnenes farveønsker i kommentarfeltet om muligt, og de rigtige farver kom - til børnenes store lykke!
Min bestilte mundharmonika var udsolgt. Fik både mail og sms med oplysningen så jeg kan nå at bestille en ny inden jul. Den er nu på vej. Super kundeservice.
Dårlig service vedr. retur. Så med mindre du er 100% sikker på du ikke behøver at returnere, vejleder dig til at shoppe et andet sted.
Hurtig levering og imponerende hurtig ombytning. Der er hurtigt svar når du skriver til dem. God service. Vil helt sikkert bestille herfra igen og se får min varmeste anbefalinger
God og billig spansk guitar som blev sendt hurtigt. Super fint
Fik bestilt en børneguitar med alt inkl. til begyndere til en god pris og hurtig levering. Dog stemmer produktet ikke overens med billedet på hjemmesiden, men specifikationerne passer dog og ingen skader eller andet på produktet.
Når man sender mig en vare, der ikke stemmer overens med billede og specifikationer på hjemmesiden, så ligger man hélt i bund. Jeg bestilte en børneguitar med metalstrenge og 15 bånd. Den, jeg i dag har modtaget, har kun 12 bånd og kan derfor ikke bruges til det, jeg havde i tankerne. Så det blev første og sidste gang, jeg handlede med dem. Gad vide, om de også ville sende en blå guitar med single coil-pickupper, når man havde bestilt en rød med humbuckere?

Vastaus yritykseltä Guitarhuset
Fedt sted girtar huset DK, god behandling hurtigt levering perfekt, ligesom snart jeg er færdig med at betale min girtar skal jeg handler der igen, en akustisk eller spansk girtar skal jeg have, i er Best, 💞💞🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀👍🤠
Super betjening og rigt udvalg i butikken
Helt igennem god service fra Guitarhuset.
Åbnede butikken en søndag og gav super vejledning omkring en børneguitar.
Fik Leveret en gammel støvet Guitar.
Der ikke kan stemmes og er fyldt med skønhedsfejl.
:-)
Super kundeservice.
Sendte en mail om reklamation d. 24/12 ud på aftenen.
Vågnede op næste morgen til et svar.
"Der bliver sendt en ny guitar afsted hurtigst muligt"
Det er god service!
Tak for handlen, Peter.
MVH.
Jakob Vogn
Super god service! Gør virkelig det lille ekstra for kunderne.