Yritys on vastannut
Zeer goede service,snel gemaakt echt een top zaak ik zou iedereen GSM Eindhoven aan raden,en als top service heb ik een gratis hoesje erbij gekregen. Mvg M .L
Brussellaan 2F, 5628TC, Eindhoven
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Mvg M .L
The best telephone shop repair in Eindhoven

Vastaus yritykseltä Gsm Eindhoven
Goed vriendelijk geholpen. Snelle service. Goede duidelijke uitleg.

Vastaus yritykseltä Gsm Eindhoven
Service is amazing! They fixed in 30 minutes! I will come back again for my phone! This time was a battery replacement for iPhone 14 Pro. Everything was good!

Vastaus yritykseltä Gsm Eindhoven
Snelle & goede service & aardige medewerkers. Zeker een aanrader als je telefoon stuk is.

Vastaus yritykseltä Gsm Eindhoven
Top notch vriendelijke mensen die hun vak kennen en niet prijzig, indien ik wederom een probleem rij ik graag van Belgie tot daar in eindhoven, dank u.

Vastaus yritykseltä Gsm Eindhoven
Een echte aanrader, deze Gsm-shop Eindhoven, als je een probleem hebt met je mobiel. Ik ben geholpen door Gökưan, echt een zeer spontane vriendelijke man. Hij geeft vooraf een prijsafspraak, bied je koffie aan en maakt een gezellig babbeltje. Ook is de winkel elke dag open , behalve op zondag.
Dus voordat je een nieuwe telefoon koopt, eerst even langs deze shop!

Vastaus yritykseltä Gsm Eindhoven
Super fijn snel geleverd en hele fijne service zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Gsm Eindhoven
Top service,, vriendelijk,, leuke babbel en ook nog eens een gratis beschermlaagje gezet op me telefoon! Ga zo door!!!

Vastaus yritykseltä Gsm Eindhoven
UItstekend geholpen met het -volgens KPN- eenvoudig overzetten van bestanden naar mijn nieuwe Android telefoon. Dat 'eenvoudige' viel mij behoorlijk tegen. Vandaar dat ik GSM Eindhoven, net als ruim 5 jaar geleden ook- opnieuw inschakelde.
Ook nu weer uitstekend, vriendelijk, snel en zeer betaalbaar geholpen door de nieuwe eigenaren. Nog steeds een aanrader bij gsm problemen!

Perfecte service.
Klantvriendelijk, behulpzaam
En snel geregeld.
Aardige medewerker/eigenaar.

Vastaus yritykseltä Gsm Eindhoven
Fijn geholpen en het probleem is deskundig opgelost.
Daarbij nog een lekker drankje aangeboden gekregen.
Aanrader!
Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 dag mijn IPhone 16 ophalen! Ik ben heel dik tevreden en ik raad ze zeker aan bij iedereen die een betrouwbare en snelle service wilt voor een scherpe prijs.
Kom hier al jaren , altijd vriendelijk en snel geholpen. Prijs is netjes. Je kan hier veelal wachten op je reparatie met gratis koffie.Kan eenieder deze leverancier/service verlener aanbevelen.
Oplaadpunt van de tablet was kapot. Er werd op een duidelijke manier uitgelegd wat er gedaan zou worden en wat de kosten zouden zijn. Was er op een zaterdag, maar omdat het onderdeel besteld moest worden is ie op maandag gerepareerd en daarover werd netjes gebeld. Er werd netjes gebeld dat ie klaar was. Top service en ga zeker weer daarheen als er iets mis is met telefoon of tablet.
Rustig gevraagd wat precies het probleem is, instructies wat voor info ik moest aanleveren (Gmail ww),.
Dag later snel opgelost met lekker kopje koffie tijdens wachten.
Uiterst vriendelijk en gastvrij!
Kom daar tegenwoordig nog eens om!
Service: gratis.
Heel vriendelijke geholpen door de nieuwe eigenaar. Vantevoren duidelijk gemaakt welke reparaties werden uitgevoerd en wat de kosten werden.
Na een half uur klaar en nog een kopje koffie gekregen ook.
Kom hier zeker vaker terug.
Waanzinnig goed geholpen. Telefoon deed niets meer, maar binnen 20 minuten gerepareerd. Omdat er geen nieuwe materialen nodig waren, was het nog kosteloos ook. Veel kennis van zaken, sympatieke mensen.