Goede, vlotte afhandeling van de bestelling. Bij vragen per e-mail krijg je snel een antwoord. Eerste keer hier besteld maar zeker niet de laatste keer
Er is een probleem ontstaan bij de levering (één gebroken fles ) .De bestelling werd door DPD maar half en te laat geleverd. Na mailtje naar Grumpy's werd het probleem op een professionele manier op... Näytä lisää
Anders dan de naam doet vermoeden was men bij Grumpy alles behalve humeurig. Goed en duidelijk contact, snelle en veilige verzending van de producten. Vragen netjes, snel en duidelijk opgepakt. Merci!... Näytä lisää
I am thankful the Dr. Pepper Zero Sugar is available, and at a reasonable price. If Grumpy's could improve its delivery time, this would indeed merit a better rating.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Goede service.
Goede, vlotte afhandeling
Goede prijs kwaliteitverhouding
Goede prijs kwaliteitverhouding. Redelijk snel verzonden.
Perfectie
Heel attent het was warm weer en kreeg een mail of ze de verzending mochten uitstellen tot het minder warm was. Ik vond dit heel attent
Het bedrijf werkt zeer correct en snel
Het bedrijf werkt zeer correct en snel. Top service en goede communicatie bij vragen. Enig minpuntje voor mij is hun keuze van koerierdienst. Ik ben verre van tevreden van DPD.
Erg blij met mijn bestelling
Duurde wat lang voor ik de producten binnen had. Maar verder helemaal tevreden. Ook houdbaarheid is ver genoeg weg.
Een aanrader
Duidelijke website met veel keuze.
Alles werd snel en correct verzonden.
Good products. Delivery ... not so fast.
Vriendelijk en snel antwoorden
Vriendelijk en snel antwoorden .
Nu nog snel mijn terugbetaling en we zijn heel tevreden
Goede kwaliteit van de producten en een…
Goede kwaliteit van de producten en een zeer uitgebreid gamma. Een zeer correcte levering.
Op tijd geleverd top
Het was een snelle regeling en een…
Het was een snelle regeling en een vriendelijke bediening
10/10 correct en snel
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.