Professioneel
Vriendelijk, duidelijk en profesioneel. Erg prettig en geeft goede adviezen

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Studio Ground to Ground is zzp ontwerp bureau die de focus legt op circulair bouwen. Uw project kan voor u ontworpen en verder uitgewerkt worden, van kleine uitbouwen tot grote nieuwbouw projecten. De ambitie is om projecten met oog op duurzaamheid en circulair bouwen te ontwerpen. Deze focus is noodzakelijk om onze planeet te redden. Met behulp van onze diensten kan ervoor worden gezorgd dat u niet alleen 2d beelden krijgt van hoe het gaat worden, maar ook een 3d beelden en video’s van de nieuwe situatie. Naast onze diensten is communicatie een belangrijk uitganspunt, u kunt tussentijdse updates ontvangen over de voortgang van het project. Tevens, als ergens een probleem of vraag ontstaat zal u direct geïnformeerd worden. Dit voorkomt tijdsverlies door tijdig bijsturen van het ontwerp/project.
Hertog Albrechtstraat 65, 1611GC, Bovenkarspel, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Vriendelijk, duidelijk en profesioneel. Erg prettig en geeft goede adviezen

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Kaspur heeft alles voor ons geregeld oftewel ontzorgd. Snelle en perfecte service, zeer goed bereikbaar voor vragen en duidelijke communicatie.

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Hele transparante en vriendelijke eigenaar die snel reageert en altijd mee denkt met je. Komt zijn afspraken na en ook een goede en klantvriendelijke service. Zou Kaspur zeker adviseren en bij hem terugkomen voor andere werkzaamheden.

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Duidelijke en snelle reacties van Kaspur, ben heel tevreden met de samenwerking.

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Kaspur, Bedankt voor jouw betrokkenheid en voor alle werkzaamheden die je voor ons hebt verzorgd. Een aanrader. Gr, Daniel

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Heel fijn en snel contact gehad, we hebben met spoed een aanvraag kunnen doen en de tekeningen binnen een week ontvangen. Tekeningen zien er boven verwachting goed uit.
Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Wat een prettige samenwerking. Het contact verliep soepel. De communicatie was duidelijk en helder. Opties werden besproken en uitgelegd. Alles was super snel geregeld en nog ruim binnen de aangegeven termijn was de vergunning al rond.

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Studio Ground to Ground heeft ons erg goed geholpen met het plannen en uitwerken van de geplande renovatie van ons huis. We moesten helaas het werk pauzeren vanwege persoonlijke omstandigheden. Wij zijn erg blij met Kaspur's expertise en zien er graag naar uit om de volgende fase van ons project te starten.

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Kaspur heeft een nieuw ontwerp gemaakt voor de renovatie voor de begane grond. Zeer tevreden, Kaspur maakt ook tijd om details door spreken en kan snel aanpassingen maken als ik weer van gedachten veranderde.

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Goed tekenwerk, denkt ook mee om op tijd tekeningen aan te leveren en altijd goede communicatie. Aan te bevelen!!

Vastaus yritykseltä Studio Ground to Ground
Kaspur was makkelijk in de communicatie en kwam zijn afspraken na. Het feit dat hij de vergunningaanvraag ook verzorgde was een welkome aanvulling op zijn dienstverlening.