Grosen & Svith Advokater I/S Arvostelua 4

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

1. Asianajotoimisto

Yrityksen kirjoittama

Vi er specialister indenfor forsikrings- og erstatningsret, herunder personskader, produktansvar, rådgiveransvar og erhvervsansvar. Vi er også eksperter i ejerskiftesager og sager vedrørende byggeri og entreprise

4,0

2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Tryg og professionel bistand

I forbindelse med huskøb og renovering af dette havnede vi desværre i en tvist med ejerskifteforsikringen og senere hen med en håndværker. Vi kontaktede Kristian Svith og fik fornøjelsen af hans rådgivning og bistand.

Kristian håndterede sagerne yderst professionelt og med stor dygtighed, hvilket resulterede i enten forsikringsdækning eller betaling fra håndværkeren.
Samtidig arbejdede Kristian aktivt for at fremme processen og gav samtidig klar rådgivning om, hvor vi med fordel kunne afgrænse sagen eller som alternativ søge en forligsmæssig løsning.

Kristian arbejder effektivt og undgår irrelevante og unødvendige diskussioner med modparten, hvilket har bidraget til at holde omkostningerne nede.

Vi har følt os trygge og velinformeret hele vejen, og vi giver derfor vores allerbedste anbefaling.

9. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Professionel og vedholdende bistand i en langvarig sag – vores varmeste anbefalinger

I forbindelse med køb af hus i 2019 blev vi forsikret om, at taget var nyt. Kort tid efter overtagelsen oplevede vi dog alvorlige vandskader – ikke bare én, men to gange. Vi kontaktede Grosen & Svith for hjælp til at føre sag mod vores ejerskifteforsikring, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

Grosen & Svith håndterede sagen med stor faglighed og vedholdenhed. Forløbet strakte sig over næsten tre år og omfattede blandt andet to syn- og skønserklæringer. Undervejs stod det klart, at sagen aldrig var blevet løftet uden deres juridiske ekspertise og evne til at holde fast, selv når det trak i langdrag.

En anden afgørende styrke hos Grosen & Svith var deres samarbejde med kompetente håndværkere, som havde en langt højere faglig standard end dem, forsikringsselskabet benyttede. Det var i sidste ende også disse håndværkere, der forestod en grundig og professionel udbedring af skaderne.

Vi kan på det varmeste anbefale Grosen & Svith til andre i lignende situationer – de leverede både juridisk tryghed og et reelt resultat i en svær og frustrerende proces.

2. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin