Banner for Het Groene Paradijs

Het Groene Paradijs Arvostelua 1 397

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling geplaatst , en plots kon ik beginnen planten , alles was zo geleverd met veel liefde verpakt . Nu het zonnetje en alles begint te bloeien , Wat een mooi tafereel , vlinders bijtjes Ied... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een aangename kennismaking met Het Groene Paradijs bedrijf: -een snelle levering na bestelling -vooral de manier hoedat de planten verpakt waren was erg professioneel:zeer goede bescherming van de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De plantjes waren mini toen ze toekwamen maar dankzij het slechte weer zijn ze enkele dagen binnengebleven waardoor ze een mooie stevige start hebben kunnen nemen en zelfs nu al hun groene neusjes lat... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb mijn pakket nog steeds niet gehad Even een rechtzetting! Ik heb mijn plantjes wel gekregen toen in februari. Zijn allemaal goed toegekomen en vollop aan groeien. Ik heb bij deze nogmaals pl... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Puutarhamyymälä
  2. Puutarha
  3. Taimitukku

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.

Uw Tuinplantenspecialist!

Yrityksen kirjoittama

Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!

Groeigarantie

30 dagen Groeigarantie

Op alle geleverde planten geven wij 30 dagen groeigarantie!

Promotion box for Het Groene Paradijs

Snelle levering voor uw groene planten

Vers van de kweker, snel bij u thuis.

4,3

1 tähti

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Top team

Wat een mooi tafereel , vlinders bijtjes
Iedereen happy

19. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Communicatie met klantendienst is…

Communicatie met klantendienst is rampzalig. Levering duurde 3 weken en daarnaast waren tijdens bestelling een aantal tekorten of planten van slechte kwaliteit. Er wordt amper gereageerd op fouten in de bestelling en niet gezocht achter alternatieven. Telefonisch zeer moeilijk bereikbaar.

Zeer jammer, gezien het concept wel goed is en de juiste planten wel in degelijke staat zijn.

2. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Ik heb mijn pakket nog steeds niet gehad

Ik heb mijn pakket nog steeds niet gehad
Even een rechtzetting!
Ik heb mijn plantjes wel gekregen toen in februari. Zijn allemaal goed toegekomen en vollop aan groeien. Ik heb bij deze nogmaals planten gekocht, en die waren nog niet toegekomen, tot vandaag. Staan nu allemaal al in mijne tuin en ben heel content. Planten waren goed verzorgd en goed verpakt. Mijn excuses van mijn eerste review

24. helmikuuta 2026

Beste Petra,

vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen.Er lijkt iets fout te zijn gegaan in de bezorging aangezien ons systeem aangeeft dat het pakket al eind febrauri bezorgd is. We zullen via onze klantenservice verder contact met u opnemen om dit voor u op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben nog steeds aan het wachten op…

Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn planten. Er werd een leveringstermijn van 3 tot 10 dagen beloofd. Na een maand nog steeds niets ontvangen. Wel excuses gekregen en een kleine korting op een volgende aankoop. Benieuwd wanneer mijn platen eindelijk zullen arriveren. Reeds 2X een email gestuurd.

23. helmikuuta 2026

Beste Yvan,

Onze excuses dat u zo lang heeft moeten wachten op uw planten. Dit is normaal gesproken niet de gang van zaken en inmiddels hebben we met u contact opgenomen via onze klantenservice en zullen we het voor u oplossen.

Saanut 3/5 tähteä

Slordig verpakt in stro

Verpakking zou netter en stabieler mogen

23. helmikuuta 2026

Beste,

We doen altijd ons best om de planten zo stevig mogelijk te verpakken. Onze excuses als dit bij u niet het geval was. Mochten de planten hierdoor kwaliteitsverlies hebben opgelopen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Ook bieden we een maand groeigarantie als de planten niet willen aanslaan.

Een aangename kennismaking met Het Groene Paradijs

Een aangename kennismaking met Het Groene Paradijs bedrijf:
-een snelle levering na bestelling
-vooral de manier hoedat de planten verpakt waren was erg professioneel:zeer goede bescherming van de planten alsook de extra moeite om de planten toch water te geven
-ook mooie planten
we durven nu hopen dat de planten snel beginnen te botten en in de groei geraken

13. helmikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Vermoedelijk toch enkele plantjes die…

Vermoedelijk toch enkele plantjes die dood lijken. Werden ook veel later dan voorzien geleverd dr post NL, maar daar kunnen jullie niet echt aan doen.

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Het Groene Paradijs

Mocht u het idee hebben dat enkele planten er niet goed uitzien, dan kunt u graag foto's naar onze klantenservice sturen. Dan kijken wij hier samen met u naar en zoeken we uiteraard naar een passende oplossing.

Saanut 1/5 tähteä

de levering gebeurde niet in de aangeven termijn

de levering gebeurde niet in de beloofde termijn. Ik ontving twee standaard excuus-mails om de levering nogmaals uit te stellen. De levering (van planten !) gebeurde in een ophaalpunt toen ik op vakantie was. Gelukkig heb ik een goede buurvrouw die de planten wilde ophalen in mijn afwezigheid.

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Het Groene Paradijs

Zoals op onze website vermeld staat, hanteren wij een levertijd van 2–10 werkdagen. In het voorjaar kan dit door de grote drukte soms oplopen tot ongeveer 12 werkdagen.

Gelukkig zijn de planten uiteindelijk goed bij u aangekomen. Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin