Prima ervaring. Ik had per ongeluk de verkeerde knee sleeves besteld en de volgende dag een mailtje gestuurd. Ik kreeg binnen het uur een antwoord en de order kon nog onderschept worden zodat ik een n... Näytä lisää
Top! Belt binnen een dag geleverd. Gelijk de zelfde avond uitgeprobeerd. Zit goed! Perfect, fantastische aanwinst voor de trainingen.
Bestelling kwam ontzettend snel binnen in een goed verpakte doos. Ik neem nu vrijwel dagelijks de preworkout en ik merk de effecten direct met sporten zonder het nadeel dat je vaak hebt van prewor... Näytä lisää
Een hele fijne service en snelle leveringen. De producten, die ik sinds het begin gebruik, zijn super lekker en niet chemisch. Het prettige vind ik dat bij de rebuild geen melk nodig is maar alleen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
GRIND-RX – Fuel The Grind Bij GRIND-RX draait alles om één ding: jou helpen het maximale uit jezelf te halen. Wij ontwikkelen premium voedingssupplementen die speciaal zijn ontworpen voor functionele sporters – van fanatieke CrossFitters en Hyrox-atleten tot iedereen die traint met passie, discipline en een doel. Wij weten dat topprestaties beginnen bij de juiste brandstof. Daarom werken we alleen met hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules. Elk product is zorgvuldig samengesteld om je te voorzien van wat je écht nodig hebt – zonder onnodige vulstoffen of loze beloftes. Of het nu gaat om explosieve energie, verbeterd uithoudingsvermogen, sneller herstel of dagelijkse ondersteuning, bij GRIND-RX vind je de perfecte aanvulling voor jouw training. Ons assortiment bestaat onder andere uit krachtige pre-workouts, verfrissende hersteldranken, essentiële omega’s en pure whey protein blends. Alles wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen, zodat jij altijd kunt vertrouwen op wat je neemt. Maar GRIND-RX is meer dan alleen supplementen. Het is een community van gelijkgestemden die begrijpen dat vooruitgang niet vanzelf komt. We weten dat elke rep, elke set en elke training telt. Daarom willen wij jou ondersteunen – niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Of je nu in de box staat, een Hyrox-event loopt of thuis traint: met GRIND-RX ben je altijd klaar voor de volgende uitdaging. Fuel the Grind. Own the Day. Ontdek meer op www.grind-rx.nl en word onderdeel van de GRIND-RX community.
Hollanti
- grind-rx.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Erg tevreden
Ik ben erg tevreden met het geleverde product. De kwaliteit is goed en de levering snel en netjes verpakt.