4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Dejlig oplevelse - igen

Rigtig god betjening helt fra mail og telefon til ophold, restaurant og spa. Smuk smuk udsigt ud over vandet. Dejlige værelser med alt hvad man skal bruge. Spa området er skønt og afslappende, der mangler ikke noget nogen steder. Vi fik massage og det var super skønt. Morgenmaden er også en skøn oplevelse med massere af lokale råvarer. Vi kommer igen og igen på dette hotel.

2. huhtikuuta 2026

Dejlig mad, men for dyrt!

Vi var på Hotel Griffen den. 22 december til middag. Rigtig god og imødekommende kompetent betjening, som man efterhånden sjældent møder. Dejlig mad, men grunden til at jeg kun giver 3 stjerne er prisen. Den er simpelthen himmelhøj for hvad det er og det er ærgeligt.

22. joulukuuta 2025

Super dejligt ophold….igen….

Super dejligt ophold….igen….
Dejligt hotel, super service i både receptionen og i restauranten. Skønt værelse med Bornholms bedste udsigt, der kan nydes fra sengen.
Spa afdelingen er indbydende og det er så skønt, at sidde udenfor i boblebadet (oktober måned) og kigger ud over Østersøen.
Deres badeprodukter på værelset er SÅ lækre og deres morgenmadsbuffet er imponerende. Absolut et vidunderligt hotel at besøge.

11. lokakuuta 2025

Rigtigt godt hotel

Rigtigt godt hotel, rengjort hver dag og en fantastisk udsigt fra terrassen. Service super, vi kom sent og havde ikke bestilt bord,men det var ikke noget problem. Fik en plads ud til vandet. Gratis cykler 5min til torvet. Spa var også en god oplevelse, var der flere gange. Der kunne man tage frisk frugt og saft. Personalet var altid smilende og hjælpsomme. Så tak for en god oplevelse og ferie.

7. heinäkuuta 2025

What a fantastic stay!

What a fantastic stay!
Great room, perfect spa and massages, food was out of this world!
Generous, knowledgeable, service minded staff.
Couldn't have been any better!

17. toukokuuta 2025

Väldigt fint spahotell i Rönne

Väldigt fint spahotell i Rönne! Tar ca 10 min att gå till centrum.
Restaurangen serverade jättegod frukost och mat med flera ekologiska och närproducerade alternativ. All personal på hotellet är mycket tillmötesgående och trevliga!
Utsikten mot havet med solnedgångar var fantastisk! Spa-avdelningen är fräsch och inbjudande. Rummen fräscha med bra badrum. Vi kommer gärna tillbaka!

13. toukokuuta 2025

Gravidmassage Bornholm

Fik den mest fantastiske gravidmassage hos Pierluigi. Følte mig så godt tilpas og han ved præcis hvor på kroppen vi gravide har brug for behandling. Utrolig rar mand fra Rom :) hyggelige omgivelser i spaen og i restauranten, hvor vi fik en bid mad inden massagen.

Stor varm anbefaling

7. kesäkuuta 2024

Muligvis det ringeste hotel jeg har…

Muligvis det ringeste hotel jeg har oplevet. Absolut ingen service. Man kunne ikke købe drikkevarer. Den såkaldte café var et udsigtstårn.

Tarveligt indrettet værelse. End ikke en plakat på væggen og møblerne var slidte.

En turistfælde af værste slags.

1. elokuuta 2024

Massage - spa

Vi bookede nogle timer i spa og ligeså en gravid massage og en helkrops massage.

Vores forventninger var lave forinden, idet at "spa massage" for os ofte har været blide tryk og aflsapning.

Denne her oplevelse var helt anderledes og den bedste massage vi begge har fået!
Pierluigi formåede med sit flow og tryk at skabe den perfekte massage.
Det var en næsten spirituel oplevelse hvor vores udgangspunkt var i fokus og vi fik absolut en massage der også kunne mærkes dagen efter.
Skøn behandling der føltes meget effektiv, afslappende og healende.

1. kesäkuuta 2024

Weekend ophold i forbindelse med stor…

Weekend ophold i forbindelse med stor familiefest (konfirmation) også afholdt på Griffen. Super service i form af tidlig check-in, så det matchede kirke og fest på hotellet. Selve festen forløb helt perfekt, mad, arrangement, alt klappede. Opholdet i fint, helt stille værelse med balkon, og badeværelse må være renoveret inden for de senere år, da det er helt moderne. Skøn international morgenmadsbuffet med alt hvad man kan forvente i et hotel af høj standard, samt nærværende og opmærksom betjening. Griffen er et rigtigt skønt sted!

20. huhtikuuta 2024

Sunkigt spa

Sunkigt spa, kall utomhusjacuzzi. Otrevlig personal, observera att barn under 16 inte är välkomna - otydligt vid bokning. Ett rum luktade illa, men vi fick byta.

3. marraskuuta 2023

Velfungerende hotel og restaurant!

Fra reception til restaurant blev vi betjent af et særdeles veloplagt personale, og den 3-retters 'solnedgangs menu' med tilhørende vinmenu, var i særklasse en oplevelse!
Værelset med havudsigt var bare fantastisk!
Kommer helt sikkert igen......

8. syyskuuta 2023

Om spagen på Hotel Griffen i Rønne:

Om spagen på Hotel Griffen i Rønne:

kr 500,- er mange penge for 2 mennesker, når man kun kommer ned i lunkent vand 👎🏻
Selv boblebadet udenfor er lunkent. Øv.

Men der var en gratis juice maskine 👍🏻

14. lokakuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili