KJS VVS ApS Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

5 stjerner … helt sikkert ! Hurtigt , effektivt og super services ! Klart at anbefale til alle ! Tip top var det hele !

Vi har over 2 dage fået skiftet hele varmeanlægget ud til nyt luft til vand og 2 strengs system. top professionelt service til en fornuftig pris når man tænker over hvad mange andre vvs firma... Näytä lisää

De installerede et toilet hos mig, der ikke kan skylle ud når jeg har haft afføring. De "tilbød" da jeg klagede at de kunne komme og "kigge på det" formedelst 825 kr + moms (må jeg antage), så jeg fø... Näytä lisää

En fornøjelse. arbejdet blev gjort grundigt, efter første besøg blev der fundet ud af reservedele der skulle bruges, da jeg kontakter dem for at høre hvornår delene kommer hjem får man hurtig tilbagem... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God og præcis digital kommunikation

God og præcis digital kommunikation.
Vel udført arbejde

15. maaliskuuta 2023

Hej Jan.

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi utrolig glade for.

Det gør at vores hverdag bliver bedre, når kunder som dig kommer tilbage med positiv feedback

Tak!

God oplevelse, fair pris

Stod med et akut problem (utæt vandrør), og VVS'erne kunne komme med det sammen og fiksede problemet med et smil. Også helt fair pris.

9. maaliskuuta 2023

Hej Sofie.

Mange gange tak for din flotte anmeldelse den er vi meget glade for.
Det betyder meget for os at kunne hjælpe.

TAK!

Hurtig respons

Hurtig respons. Solidt arbejde.

1. maaliskuuta 2023

1000 tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på

Professionelt arbejde som ønsket.

Der blev mødt op til tiden og udført et stykke arbejde som ønsket. Desuden blev der fra ledelsen fulgt op på om jeg var tilfreds med udførelsen.

9. maaliskuuta 2023

Hej Ole.

Tak for din fine anmeldelse, den er vi meget stolte af og vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Medarbejderen der mødte frem

Medarbejderen der mødte frem, var god til at forklare, hvilken reparation der skulle til.

Hej Lene.

Tak for din anmeldelse, den er vi meget galde for.
Vi gør meget for at vores kunder føler sig trygge og derfor bruger vi også ekstra tid på kommunikationen.

Det virker desværre ikke hver gang, så vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse og at du kommer med positivt feedback, det gør at vi kan blive bedre og kan se at vi er på rette vej.

Tak

A N B E F A L I N G

Jeg har haft besøg af Gribskov VVS til at udføre en lidt større opgave.
Ca. 1/2 time efter jeg kontaktede firmaet, ankom Sean for at besigtige opgaven. Det tog ham ca. 5 min. at få styr på opgavens omfang og samme dag få lavet et tilfredsstillende tilbud og foreslået en dato.
På præcis den aftalte dag/tidspunkt mødte Sean og Oliver op og gik effektivt i gang.
Bortset fra en lille justering som blev ordnet dagen efter fungerede det hele PERFEKT!
Hele vejen igennem har det været en virkelig god 1. gangs oplevelse og helt sikkert ikke den sidste. Kan derfor varmt anbefale Gribskov VVS.

6. maaliskuuta 2023

Hen Anne Margrethe.

1000 tak for din fine anmeldelse.

Vi er glad for at vi har kunne hjælpe dig, og vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Jeg vil give din ros videre til de 2 unge gutter der var hjemme hos dig.

Nemt og effektivt

Nemt og effektivt. Gode priser og god kundeservice.

26. helmikuuta 2023

Hej Sabrina.

1000 Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at du har haft en positiv oplevelse.

God oplevelse

Hurtig, dygtig og effektiv. Jeg giver min bedste anbefaling. Vh Ida

Hej Ida.

Tak for din fine anmeldelse, den er meget utrolig glade.

Møder som aftalt

Møder som aftalt
Rydder op
Giver gode og kvalificerede råd

Hej :)

1000 tak for din flotte anmeldelse. Det er altid dejligt at få ros for det arbejde vi udfører.

Hilsen Jimmy

Skift af "løbende" toilet

Fik en venlig og hjælpsom dame i telefonen, da jeg ringede (har aldrig været i kontakt med firmaet før), og hun kunne love mig hjælp dagen efter. En meget venlig, og for mig at se kompetent, ung mand ankom indenfor aftalt tid, og sikrede sig, at det arbejde han udførte, nu også var det jeg ønskede. Da han forlod mig, var der pænt ryddet/rengjort efter arbejdet. Tak for det.

21. helmikuuta 2023

Hej Anette.

Tak for din fine anmeldelse og gode beskrivelse.
Jeg giver din ros videre til Kristina som du snakkede med i telefonen. Jeg vil ligeledes give din ros videre til Magnus, som var ude hos dig.

Venlig hilsen

Min erfaring 😀

Jeg fik god faglig rådgivning og dem der kom og udførte de forskellige opgaver gjorde det godt og var behagelige. Min vvs fremover

26. helmikuuta 2023

Hej Anette.

1000 tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig galde for.

Venlig hilsen
Jimmy

Mit sidste besøg fra firmaet var til…

Mit sidste besøg fra firmaet var til et rent femtal.Datoen var den 22.februar 2023.
Vores varmvandsbeholder lækkede pldseligt.Kontaktede firmaet kl.09.00 og klokken 11.00 var første mand på stedet.Fik den afmonteret. Fik leveret en ny fra jeres lager og kl.13.00 var den installeret og fixed.Det er hurtighed og service så det batter.

22. helmikuuta 2023

Hej Claus,
Tak for din fine anmeldelse, det er altid en fornøjelse af arbejde hos dig.

Vores montører er altid glade når de har været hos dig, de siger der er virkelig en god stemning, så du får også 5 stjerner herfra.

Hilsen