Green Webdesign har udviklet og udført løbende vedligehold på min side, til min fulde tilfredshed. Kenneth arbejder altid hurtigt og er fagligt meget dygtig. Skulle der være et hul i hans viden,... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kenneth fra Greenwebdesign kan du roligt føle dig tryk hos. Det kan være en jungle at finde rundt i gode webdesign udbydere, men Kenneth leverer altid et fantastisk produkt samt service i verdensklass... Näytä lisää
Jeg er fuldstændig vild med GreenWebdesign, tak for dig Kenneth. Alle er så imponeret over min hjemmeside, som du har været verdens bedste tålmodige og arbejdsomme sparingspartner på. Havde egentlig... Näytä lisää
Super service, hurtigt og smidigt. WP gik ned, efter en ordinær plugin-opdatering. Kontaktede GreenWebdesign.dk, og på stort set ingen tid,havde Kenneth ordnet problem, opdateret alt, som igen var onl... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Få nemt en professionel hjemmeside, som passer perfekt til lige netop dine behov, krav og ønsker. Kontakt GreenWebdesing for at høre mere om dine muligheder.
Yhteystiedot
Mandøvej 12, 4060, Kirke Såby, Tanska
- info@greenwebdesign.dk
- greenwebdesign.dk
Jeg er ikke et teknisk geni
Jeg er ikke et teknisk geni. Man beder om hjælp, og får det med det samme 👌 God og hurtig service!
En stor fornøjelse at arbejde sammen…
En stor fornøjelse at arbejde sammen med Kenneth.
Han klarer vores "udfordringer" på en nem og hurtig måde.
Stor anbefaling herfra.
Kenneth er en enormt tålmodig og dygtig…
Kenneth er en enormt tålmodig og dygtig web designer der har hjulpet mig med at finde den rette æstetik til mit bureau's hjemmeside.
Kenneth er lydhør, venlig, imødekommende og villig til at gå den ekstra mil for at sikre kvaliteten.
Jeg kan varmt anbefale GreenWebdesign
Jeg kan varmt anbefale GreenWebdesign! Kenneth er simpelthen så professionel og pligtopfylde, og man kan altid komme i kontakt med ham hvis man har spørgsmål eller ændringer som der skal laves. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger Kenneth - 5 stjerner herfra!
Suveræn service
Suveræn service , Kenneth fra Greenwebdesign ved hvad han laver, og er altid hjælpsom og pligtopfyldende , jeg har brugt ham flere gange til hjemmesider og det spiller bare
Jørgen k
Højt serviceniveau og hurtig eksekvering
GW hjalp mig med et par sikkert ret simple IT-opgaver, som jeg frygtede var for små - men jeg havde ikke tid til at sætte mig ind i det selv. GW sprang hurtigt til og fiksede hele skidtet med høj service og hurtige svartider, også når der lige skulle efterjusteres en smule. Kommer helt klart retur en anden gang.
Fantastisk samarbejdspartner …
Samarbejdet med Kenneth har været upåklageligt, god sparring, optimal proces med stor lydhørhed og fleksibilitet i samarbejdet.
Kan kun give de bedste anbefalinger til at vælge Kenneth som leverandør.
Vores nye hjemmeside er meget flot…
Vores nye hjemmeside er meget flot -gives der en Oscar for dette så går den til Kenneth.
Vi har vel nok den flottest og nemmeste hjemmeside af alle politiske partier. Super service og alt klar til at hjælpe. Kan på det varmeste anbefale GreenWebdesign.
Bedste webdesigner!!
Jeg kunne ikke forstille mig nogen bedre webdesigner end Greens Webdesign.
Kenneth har styr på “alt det omkring en hjemmeside”, han er imødekommende og følger altid op på aftaler.
Kenneth har fulgt mine drømme og ønsker for min hjemmeside og har samtidig været klar og ærlig omkring hvad der er vigtigt og hvad der fungerer. Du er i gode og kompetente hænder hos Greens Webdesign.
Jeg har fået den mest fantastiske hjemmeside til mit passionerede univers og jeg er simpelthen SÅ glad for resultatet. 1000 tak!!
Pålidelig
Pålidelig, hurtig, serviceminded og super dygtig til at forstå ens ønsker og sætte dem til livs - tusind tak
GreenWebdesign anbefales herfra
GreenWebdesign løste opgaven hurtigt og effektivt, og kommunikationen var fremragende. Jeg anbefaler at gå til Kenneth, hvis du skal have løst et problem med din hjemmeside.
Kenneth er verdensklasse til at fange…
Kenneth er verdensklasse til at fange lige det udtryk man gerne vil have på sin hjemmeside. Dygtig og tålmodig. Han får mine varmeste anbefalinger.
Yderst imødekommende og professionel…
Yderst imødekommende og professionel mand, som er rigtig dygtig til sit arbejde! GreenWebdesign kan klart anvefales!
Hurtig og effektiv faglig og personlig ydelse
Hurtig og effektiv faglig og personlig ydelse. Webdesign får mine bedste anbefalinger. Kenneth er nem at få fat på, hjælper hurtigt, er inde i sit stof og gør det til en fair og rimelig pris.
Derfor mine bedste anbefalinger.
Flot arbejde til en virkelig god pris.
En fantastisk oplevelse med en stærk faglig profil og en høj grad af service, som værende meget tilfredsstillende. Mine tanker, visioner og ideer for hjemmesiden kom til sit fulde udtryk, som kun kunne lade sig gøre med Kenneths kompetencer og færdigheder samt stor forståelse for kundens behov. Jeg oplevede en stor grad af samarbejdsvillighed og var dyb taknemmelig over, at Kenneth guidede og vejledte mig til et videre teknisk arbejde med hjemmesiden. Jeg føler at have fået en fantastisk god vare for en virkelig god pris. Kenneth har min fulde anbefaling - virkelig god oplevelse.
Fantastisk service
Jeg har i forbindelse med opstart af firma brugt Greenwebdesign. Samarbejdet og resultatet var helt i top. Undervejs i processen, var der altid god kontakt og greenwebdesign sørget for et super flot resultat ud fra mine tanker og ideer.
GreenWebdesign
Kenneth er utrolig behagelig at tale med og arbejdet med min nye hjemmeside er foregået sikkert og effektivt i et tempo der passede mig. Jeg er super tilfreds og glad for resultatet og har i hele forløbet kunne få alle de råd og feedback jeg har haft brug for i forbindelse med arbejdet med at oprette min hjemmeside. Et helt nyt område for mig, hvor jeg har følt mig i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale Kenneth - GreenWebdesign.
Fint samarbejde
Kenneth gjorde det nemt for os at få den hjemmeside vi ønskede ved at være lydhør over for vores ønsker og hurtig til at levere. Vi vil helt sikkert bruge ham igen.
Jeg havde en fejl på min hjemmeside som…
Jeg havde en fejl på min hjemmeside som Kenneth hurtig fik løst.
Jeg kan kun anbefale Kenneth og vil helt sikkert bruge ham igen!
Måske landets bedste webdesigner.
Vores andelsboligforening skulle have ny hjemmeside med ret specifikke krav. Efter kontakt med flere hjemmesideudviklere over flere måneder var vi ved at give op. Tilfældigt stødte vi på Kenneth og GreenWebdesign, som efter at have hørt vores ønsker og krav kom med en perfekt løsning i løbet af få uger.
Suverænt serviceniveau - virkelig professionel og imødekommende. Tusind tak til Kenneth.
Skal I have udviklet en hjemmeside, så går I ikke forgæves hos Kenneth og GreenWebdesign.
De varmeste anbefalinger herfra.
Dbh
Carsten Victor Rasmussen
A/B La Corniche
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.