Greentel Arvostelua 955

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Greentel er yderst hjælpsomme når man har problemer. Første gang flot hjælp med forbindelsen til min bilvarmer der ikke ville modtage sms beskedder. Anden gang flot hjælo med forbindelsen til min... Näytä lisää

Jeg har været kunde hos en del teleselskaber efterhånden, men servicen er generelt set virkelig dårlig. Derfor er blevet ved med at vende tilbage til Greentel. Faktisk har jeg nu (og resten af familie... Näytä lisää

Fantastisk kundeservice. Meget hjælpsomme. Konkurrence dygtige priser. Skulle ordne noget med min mors telefon, endte med selv at skifte. Stor anbefaling .

Skiftede fra Greentel til et andet selskab. Greentel lukkede forbindelsen med det samme og efter en uge uden forbindelse, har jeg stadigt ikke modtaget et simkort fra det nye selskab, man er dermed u... Näytä lisää

1. Mobiiliverkko-operaattori

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Greentel handler det om dig og din mobiltelefon. Greentel tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervs kunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkel og overskuelige med stor fokus på valgfrihed - så du får lige det abonnement, der passer til netop dit forbrug. Vi har ingen binding eller opsigelse hos Greentel og du kan altid skifte gratis mellem abonnementerne, hvis dit behov ændrer sig. Udover valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage. Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Du kan hos Greentel samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang. Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos Greentel. Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Værste oplevelse nogensinde

Jeg har bestilt 2 abonnementer, og jeg får dem oprettet og betalt.
Jeg modtager derved en mail omkring jeg skal sende ID til dem, som jeg derefter sender til dem.
De godkender abonnementerne og 10 minutter efter sender de en mail om at de er spærret og at de er lukket igen.

Jeg ringer til dem med det samme for at fortælle dem at de åbenbart er blevet lukket igen og at jeg gerne vil høre grunden til dette.
Hun siger så at de ikke ønsker mig som kunde og hun kan ikke fortælle hvorfor, hvorefter hun bare siger farvel og smækker røret på.

Dette er den værste oplevelse jeg nogensinde har haft med et teleselskab og kan stærkt anbefale IKKE at vælge dem som teleudbyder.
Jeg er helt chokeret over den grimme behandling og måde hun har snakket på.

17. lokakuuta 2023

Hej Emil,

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi ikke har kunne lykkes med den gode kundeservice for dig.

Det er desværre ikke muligt for dig at være kunde hos os.

Har du spørgsmål til betaling og kreditgodkendelsen eller spørgsmål i øvrigt, så må du kontakte os på support@greentel.dk.

Line, Greentel

Har forsøgt i 40 minutter at købe en…

Har forsøgt i 40 minutter at købe en telefon over deres hjemmeside. Super venlig kundeservice som dog ikke kunne hjælpe i mål eller give nogen logisk forklaring på hvad det er der sker. Elendig hjemmeside.

10. lokakuuta 2023

Hej Jens
Vi er kede af, at det ikke har lykkedes os at hjælpe dig. Jeg har sendt en mail til dig, med et nummer du kan ringe til for at få hjælp til, hvorfor dit Mit Id ikke virkede.

Super service

Super service. Havde udfordringer med et SIm kort men det blev løst af en super ihærdig medarbejder. Kort svar tid og hurtig opfølging.

13. syyskuuta 2023

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du fik simkortet til at virke

Line, Greentel

Købte et esim abonnement hos dem i…

Købte et esim abonnement hos dem i ferien. Var i kontakt med deres kundeservice da deres velkomstmail og installation var misvisende. Hurtig og venlig support, også da jeg opsagde abonnementet.
Kan kun give dem mine bedste anbefalinger

1. elokuuta 2023

Hej
Tusind tak for din anmeldelse

Line, Greentel

Produkterne fungere perfekt og altid…

Produkterne fungere perfekt og altid sød og rar hjælp fra kundeservice. 5 stjerner herfra ☺️

18. elokuuta 2023

Hej Frits

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er vi glade for.

Fantastisk kundeservice

Jeg kan på det varmeste anbefale Greentel. Jeg havde problemer med at min telefon ikke kunne finde forbindelse, men efter en hurtig snak med Frederik fungerede det igen. Jeg har før snakket med kundeservice og de er bare på sagen hurtigt hver gang. Jeg syntes hvad de gør for miljøet er fantastisk, og når man er sådan et gammelt fjols som jeg er, så er det godt at have nogle man ved der altid kan hjælpe :)

7. elokuuta 2023

Hej Torben
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Dejligt, at vi har kunne hjælpe dig.

10/10 kundeservice

10/10 kundeservice. Af alle mobilselvskaber var de den eneste der svarede i chatten.

3. elokuuta 2023

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Dejligt, at vi kunne hjælpe dig på chatten.

Gaveboden er åben !

Greentel har lige opgraderet mit abonnement med 2 timer tale og 2 timer data og nedsat min betaling med 4 kroner. What’s not to like ?!!!!!! 😁😁

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med din abonnements opgradering :-)

Gode abonnementer

Har gode abonnementer for personer, der ikke har brug meget taletid og data.
God kvalitet af kunderelationer.

Hej Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os, at du er tilfreds.

Et GRØNT selskab

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du værdsætter vores grønne profil.

Line, Greentel

Kan på det varmeste anbefale Grentell

Kan på det varmeste anbefale Grentell. Prisen og ikke mindst dækningen fungerer 100%
Havde forleden et problem pga nyt dankort. Det fixede de omgående pr telefon på en nem forståelig og venlig forklaring

31. heinäkuuta 2023

Hej Annette

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi virkelig glade for.

Very unorganised company

I tried this company out for a few months. I was surprised at how they are little organised and i changed company again due to overcharges misleading communications and unhelpful staff.

In the first month alone i was overcharged 600dkk without any communication about it. They dont have an app where to check your use of data or phone called, nor send out any warnings by SMS. This is just few of the many flaws i found would definitely not advise

1. toukokuuta 2023

Hi.

I am very sorry about the review you have made of Greentel.
Please contact our customer service at support@greentel.dk or call 44101010 and we will help you. I can not see you name or phone number so I can't answer to your qustion about the amount of DKK 600.
We are looking forward to hear from you and get the problems solved. And we have and APP, if you seach for "Greentel" om Google Play or App Store you will find it.

Best Regards

Urimeligt håndteringsgebyr

Jeg har været kunde hos Greentel siden 2020, og har været fint tilfreds, men har nu opsagt mit abonnement grundet et bedre tilbud hos en anden udbyder.

Ved opsigelsen oplyser Greentel, at de tager et gebyr på 50 kr. for at udbetale mit tilgodehavende, hvilket i min verden er tyveri.

Greentel har valgt at se bort fra deres håndteringsgebyr, hvilket jeg er glad for, så tak til Anders, men stadig et urimeligt gebyr i mig verden til trods for, at det står i jeres betingelser - derfor kun 4 stjerner.

6. heinäkuuta 2023

Hej Emil.

Vi skriver det både i vores prisliste og betingelser, at der er et opgørelsesgebyr på 50 kr., men vi har derimod INGEN
oprettelsesgebyr, binding eller opsigelse - og vi er altid til at snakke med, du skal blot kontakte vores kundeservice, så refunderer vi beløbet.

MVH

God og hjælpsom kundeservice

Dygtig og hjælpsom kundeservice. Kom igennem med det samme og hjalp på en yderst kompetent måde med at løse mit problem.

5. heinäkuuta 2023

Hej Jonathan

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for.
Dejligt, at du fik den rette hjælp

Line, Greentel

Har været kunde hos Greentel i 6 år og…

Har været kunde hos Greentel i 6 år og måtte desværre finde et andet selskab, da dækningen på min adresse blev kraftig forringet. Jeg har kun godt at sige om Greentel og på falderebet var de meget hjælpsomme, da der opstod problemer med overflytningen af mit nummer til et andet selskab. Problemet var ikke hos Greentel, men de var venlige, at kontakte mit nye selskab og opklare problemet.
Kan dog kun give 4 stjerner da min afskedsgave var 50 kr for at opgøre min konto. Ved godt det er en del af betingelserne, meeen synes det er lidt træls signal at sige farvel og tak med en opkrævning af et gebyr
Opdatering 5/4 Greentel har refunderet restbeløbet på min konto uden gebyr - klasse! Det blev så 5 stjerner alligevel 😀
Angående dækning, må jeg bare konstatere, at der er bedre dækning i mit nye selskab end hos Greentel. Som jeg kan læse mig frem til benytter Greentel Telia/Telenor og mit nye selskab benytter TDC, så mon ikke det er forlaringen

3. toukokuuta 2023

Hej Peter
Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre. Men ærgerligt med den forringede dækning. Du skal være opmærksom på, at du flytter til et selskab med fuldstændig samme dækning som hos Greentel.

Vi har ikke nogen binding, så man kan flytte den dag, man ønsker det. Men hvis bogholderiet manuelt skal refundere penge, så fratrækker vi 50 kr. fra mobilsaldoen. Normalt når man flytter væk, er det den sidste dag i måneden, så har man ikke penge stående på kontoen. Jeg kan se, at du plejer at betale med betalingskort, så der er ingen gebyr forbundet med refunderingen, så jeg har refunderet restbeløbet uden gebyr.

Havde problemer forleden weekend

Havde problemer forleden weekend. Jeg kunne ringe, men der kunne ikke ringes til mig. Problemer med at sende/ modtage sms/mms. Andre (greentel kunder ??) havde også problemer med at sende/ modtage sms.
Skrev til kundeservice om Lørdagen. Jeg er et gammelt fæ, som sagtens kunne vente til om mandagen på en reaktion. Men næ næ, kundeservice gik på med krum hals. Rigtig flot, synd jeg ikke kan give flere stjerner 😊😊
Har adskillige numre hos Greentel, mobil, tablet, gps tracker. Har altid været fuld tilfreds.

11. maaliskuuta 2023

Hej Svend.

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner :-) Dem er vi meget glade for.
Det glæder mig, at du fik løst problemet, for telefonen skal altid virke, og derfor svarer vores kundeservice også i weekenden :-)

Hilsen, Greentel Ida Marie

Hvilken fed service

Hvilken fed service, da min kone ikke kunne sende SMSér. Ingen ventetid på telefonservice. Asker og Anders løste problemet og fulgte sagen helt til dørs, selv om det ikke var hos Greentel fejlen lå. Det må være dejligt at have så energiske medarbejdere.
Jeg kan kun anbefale Greentel

17. maaliskuuta 2023

Hej Tonny.
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Og Anders og Aske er nemlig fantastiske medarbejdere :-) de bliver ved indtil sagen er løst - de er guld værd!

Hilsen

Intet at klage over

Har aldrig haft nogle problemer med mit abonnement siden jeg rykkede mit nummer over. Har intet at klage over :-)

16. maaliskuuta 2023

Hej Frederik