Greentel er yderst hjælpsomme når man har problemer. Første gang flot hjælp med forbindelsen til min bilvarmer der ikke ville modtage sms beskedder. Anden gang flot hjælo med forbindelsen til min... Näytä lisää
Jeg har været kunde hos en del teleselskaber efterhånden, men servicen er generelt set virkelig dårlig. Derfor er blevet ved med at vende tilbage til Greentel. Faktisk har jeg nu (og resten af familie... Näytä lisää
Fantastisk kundeservice. Meget hjælpsomme. Konkurrence dygtige priser. Skulle ordne noget med min mors telefon, endte med selv at skifte. Stor anbefaling .
Skiftede fra Greentel til et andet selskab. Greentel lukkede forbindelsen med det samme og efter en uge uden forbindelse, har jeg stadigt ikke modtaget et simkort fra det nye selskab, man er dermed u... Näytä lisää
Hos Greentel handler det om dig og din mobiltelefon. Greentel tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervs kunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkel og overskuelige med stor fokus på valgfrihed - så du får lige det abonnement, der passer til netop dit forbrug. Vi har ingen binding eller opsigelse hos Greentel og du kan altid skifte gratis mellem abonnementerne, hvis dit behov ændrer sig. Udover valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage. Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Du kan hos Greentel samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang. Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos Greentel. Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.
Jomfruløkken 2, 8930, Randers NØ, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jeg er kommet tilbage til Greentel igen efter en kort periode hos en anden udbyder. Lige som sidst er jeg meget imponeret af jeres kundeservices venlighed og hurtighed. Jeg kan også godt lide at man har mange forskellige mobilpakker at vælge imellem, og at man selv kan ændre inde i systemet, hvis behovet ændrer sig f.eks. før en ferie. Derudover er jeg glad for den gode forbindelse her i grænselandet, hvor andre udbydere ofte har problemer.

Vastaus yritykseltä Greentel
Købte en telefon gennem Greentel med rentefri betaling - åbenbart via 3. part: Resurs. Betaling var overkompliceret. Hver måned skulle jeg afvente en mail fra Resurs om at åbne min faktura gennem først browser, så MitID, så app, så vælge at jeg ville dele min betaling op i 12 mdr, så MitID, så min egen bankapp, så MitID … Nogle måneder fik jeg ikke en faktura, nogle måneder kunne jeg ikke klikke for betaling i appen, men blot se min faktura ligge der. Jeg fik et hold rykkere bagud, så selv da jeg fik nok og ville betale det fulde beløb måtte jeg gøre det over flere måneder for at vente på den sidste rykker blev ‘betalelig’.
Elendig afbetalingsmodel. At Greentel vælger sådan en samarbejdspartner ødelægger min tillid til dem.

Vastaus yritykseltä Greentel
Hos Greentel endte jeg med at skulle bestille det samme produkt igen, fordi medarbejderen åbenbart ikke kunne finde ud af at udføre sit arbejde korrekt første gang. Som om det ikke var nok, blev mit navn registreret forkert, selvom jeg indtastede det korrekt ved bestilling. For en teleudbyder, der håndterer persondata, er det både uprofessionelt og uacceptabelt at lave så simple fejl – og derefter bruge kundens tid på at rette op på dem.
Hvis man forventer et minimum af præcision og kompetence, er der desværre ikke meget at hente her.

Vastaus yritykseltä Greentel
Jeg har været kunde nogle år nu, og jeg vil bare sige at jeg er så tilfreds. Ringer man derind er folk alting så venlige og imødekommende og yder en rigtig god hjælp og service. Og så er det bare rart at prisen ikke har ændret sig i den tid jeg har været kunde (var grunden til at jeg skiftede til greentel dengang, fordi andet selskab gjorde det) og så vidt jeg husker, er der ikke blevet "taget" noget fra mit abonnement heller. Jeg fik vist lidt mere EU data engang, men prisen forblev det samme. Mega tilfreds - i må ikke ændre noget
Kunne læse på en anden anmeldelse at det koster 50 kr. at skifte til et andet selskab. Det er selvfølgelig ikke særlig fedt, men ikke tanker jeg gør mig i, så det genere ikke mig lige nu

Vastaus yritykseltä Greentel
Jeg behøvede et nyt sim kort og Andres ydede en fantastisk service og bestilte et nyt simkort til mig mens vi talte sammen.
Super service og en meget informativ hjemmeside.
5 stjerner herfra!

Havde et problem de løste det på 20 min. Super service
Jeg sad hjemme ved en kammerat og så ud af det blå får jeg en besked om at jeg havde brugt 80% af min data, og så med det samme lige efter får jeg en besked om at jeg har brugt alt data. Jeg tænker at det var en smule underligt men fair. Så køber jeg 1gb mere data og det bliver også opbrugt MED DET SAMME.

Den bedste abonnement
Jeg har greentel abonnement mange år. Uanset hvor du er i verden så virker din telefon. Greentel har fantastisk og venlig kundeservice medarbejder som er altid klar at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller andet. Tusind tak Greentel.
I've been with Greentel for many years, and my experience has always been great. From day one, when I realized I can't wait for my SIM card to be delivered, I called them and picked it up at their HQ day after. They offer very wide range of packages that are reasonably priced and can be changed anytime you need in the app. They also upgraded packages from time to time without raising the price. Most importantly, they work in EU, including Slovakia (Lebara did not work there at the time, that's why I switched to Greentel), and their packages have plenty of EU data. (While not as much as in Denmark, it's still very reasonable).
Their customer support is nice as well, they recently helped me with my 5G connection issue I had with my new phone, even though the issue was on my side, not theirs.

Vastaus yritykseltä Greentel
Nemt at skifte abonnement og helt uden ekstra udgifter.

Vastaus yritykseltä Greentel
Kompetente medarbejdere, som er utrolig venlige når man ringer. Billigt abonnement.
Vi er meget tilfredse med Greentel.

Vastaus yritykseltä Greentel
Alt kontakt jeg har haft med jer angående skift af abonnement og tilbage flytning simkort Ja alt har bare fungeret 🌞

Vastaus yritykseltä Greentel
Greentel fungerer upåklageligt. Og så er det samtidig billigt og servicen god.

Vastaus yritykseltä Greentel
Super udbyder med vel nok landets ultimative bedste kundeservice..

Vastaus yritykseltä Greentel
Det skal lige siges at jeg har haft greentel til mine børn i ca. 3-4 år og har også være tilfreds med dem indtil nu.
Jeg beslutter mig for at mine børn og jeg skifter til et andet selskab og derfor opsiger det her ved.
Dette gør jeg den 29 april.
Så den 30 april kl. 20.30 får jeg en mail om at deres abonnement er opsagt og de lukker og slukker for deres forbindelse den 1 maj. Dette har givet mig ca. 3,5 timer at få informeret børnene og plus når man får det afvise så sent, kan man hverken ringe eller noget til nogen, da alle ligeså som er er gået hjem på greental og det nye selskab.
Ved det nye selskab har været i dialog med jer om at de måtte beholde abo ved jer til den 30 maj, så de kunne nå at få deres nye simkort, men det har I da ikke imødekom trods forspørgelse. I lukker det ned på 3,5 timer.
Her sidder jeg så med en dreng på efterskole der ikke har net, taletid eller sms og en teen pige heller ikke kan bruge sin telefon fra i dag af.
Så folkens hvis I opsiger greentel, så være OBS på de opsiger jer og lukker for jeres taletid, internet og sms. Fra dag til dag.
Hilsen en meget frustreret x kunde der ikke sætter mit ben i greentel igen.

Vastaus yritykseltä Greentel
Min bror har green tel fik sms og mms et døgn efter de var sendt.

Vastaus yritykseltä Greentel
Er det selskabet med den bedste kundeservice???..... ja, det tror jeg da vidst nok det er.... respons tiden tåler ingen sammenligning med nogen andre selskaber jeg har haft. Virkelig godt gået.

Vastaus yritykseltä Greentel
Vi har simkort til et børneur og der var nogle problemer sidste efterår og jeg ringede derfor til Greentel og fik hurtigt god hjælp, så uret kunne virke igen. Vi har haft Greentel i ca 1,5 år og det har vi været glade for.

Vastaus yritykseltä Greentel
Jeg har tilbage til mobiltelefonens spæde start været kunde hos Sonofon , da man kunne købe en Dancall 2701 med GSM i Bilka til kr. 1.00 .. og da vi skiftede til Orance , og det blev opkøbt af Telia , kom vi den vej på deres netværk , lige indtil at Telia skruede deres priser helt ublu op , og nu er det ikke blevet bedre af , at de er blevet opkøbt af “NORLYV” altså Telia.
Så da vi så i 2013 , at Greentel lige var startet op , og vi skulle have ikke mindre end 8 simkort og numre , fik vi dengang lavet en løsning hos Greentel på 1/4 af hvad vi gav ved Telia , for den samme løsning …. Så er bare så mega glade for Greentel , og så sent som i går fandt vi sammen en løsning til min kammerat på mobil og wifi netværk , til en pris langt under CBB og EASY som han havde prøvet , som ikke kunne levere en god stabil fast forbindelse.. På hans adresse , selvom Call centret de 2 steder lovede guld og grønne skove og snakkede et øre af en døv mand.Så igen en glad kunde hos Greentel , og Ja! Dem har jeg skaffet nok 50 stk af , både almindelige kunder med 1-3 sim kort , og 3-5 kunder som erhverv , med 20 stk simkort løsninger , og hver eneste gang , har jeg ringet til Greentel og vi har sammen fundet en god holdbar - stabil løsning , alle har været super glade for , så jeg skifter kun fra Greentel , hvis de også skulle være så tåbelige at fisiminere med NORDLYV …
Mvh. søren i Aalborg
P.S Hos Greentel får man langt bedre service og mobilabonnement end man betaler for , som andre jeg kender på det Danske marked , som tidligere erhvervs chauffør ikke kan matche på både pris - dækning og kvalitet