Det bedste service, mest stabile teleselskab i Danmark. Og så endda med så godt et formål. Jeg er virkelig glad for Greenspeak!

Rigtig god mobilabonnements udbyder, med fokus på bæredygtighed, samtidig med at de er 100% danskejet og er andelsejet. 89 kr. for fri tale i DK/EU, 30 gb data i DK og 20 gb i EU, både 4G og 5G, s... Näytä lisää

Har været glad for at være kunde hos Greenspeak, hvor man med jævne mellemrum kan være med til at bestemme hvilken organisation overskuddet går til. Det er fint at hver enkelt stemme bestemmer hvor p... Näytä lisää

Jeg er glad kunde gennem mere end 5 år - for hvad kunne man ønske sig mere? Hos GreenSpeak er der en CSR-profil der sparker **v! En sympatisk lønpolitik! Jævnligt fordelagtige opdateringer af mobilpak... Näytä lisää

1. Mobiiliverkko-operaattori
  2. Internet-palveluntarjoaja
  3. Puhelin- ja internetpalvelu
  4. Televiestintä
  5. Puhelinyhtiö

Simpelt men effektivt! 1. Du får telefoni i høj kvalitet. 2. Vi giver overskuddet til velgørenhed. 3. Du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Jeg har haft Greenspeak i snart 10 år…

Jeg har haft Greenspeak i snart 10 år og kommer ALDRIG til at skifte!
Hver gang jeg har haft brug for hjælp, har de svaret indenfor 20 minutter og løst problemet indenfor 30!
Flere gange har de på eget initiativ tilbudt mig en bedre pakke end den jeg i forvejen havde - både bedre pris og bedre produkt.
Jeg skiftede til Greenspeak for den altruistiske vision - og blev hængende for den eminente kundeservice og konkurrencedygtige produkter.
Kæmpe anbefaling!!

8. heinäkuuta 2025

Alle burde ha greenspeak

Jeg kan ikke forstår ikke de ikke er støre, bedste priser, bedste servis, mest gennemskuelige tele selskab. Og man hjælper med at støtter velgørenheds projekter.

7. heinäkuuta 2025

De siger at min browser er for gammel.??

De siger at min browser er for gammel. At jeg skal opdatere den før jeg kan deltage i en afstemning...
Min browser er up to date, så det må være andet de vil have.
Jeg skal I hvert fald ikke deltage i en afstemning på deres hjemmeside.

1. heinäkuuta 2025
Greenspeak-logo

Vastaus yritykseltä Greenspeak

Hej John,
Jeg kan godt forstå, det er irriterende, at du ikke kan få det til at lykkes. Har du mulighed for at kontakte os omkring det, så vi kan prøve at hjælpe? Du er nemlig den eneste, der har henvendt sig med en lignende udfordring, så jeg er sikker på, vi nok skal få det løst.

I mellemtiden kan jeg berolige dig med, at vi giver en hulens masse penge til grønne formål, uanset hvor mange, der får stemt til vores afstemninger.

Mvh Mark,
Medejer i GreenSpeak

Kunde venlighed

Jeg fik ikke skiftet ny kort på GreenSpeak 😣 men istedet for sure mail med “Din telefon er lukket nu” har jeg modtaget en lille venlig husker at om 5 dage sker det uundgåelige når vi ikke får betalt😕 og samme mail med 4 dage ..3 dage. Så nu er det gjort 🙂‍↕️ med tak for konceptet i GreenSpeak og hele den grønne tanke bag. Jeg elsker telefonsælgere med tilbud om at skifte telefonselskab. De får et foredrag om GreenSpeak og flere har sagt at det må de vist lige kigge på til deres private mobil. 🤩🤩🤩

3. kesäkuuta 2025

Fantastisk virksomhed.

Fantastisk virksomhed.
Medarbejdere får lige lån.
Overskuddet går til velgørenhed - ikke til en ejerkreds.
Når jeg kontakter Greenspeak, får jeg altid god og venlig behandling.

4. toukokuuta 2025

Greenspeak har fantastisk kundeservice

Greenspeak har fantastisk kundeservice! De svarer med det samme og det aller bedste er at overskuddet gives til velgørenhed, som du selv er med til at bestemme hvad er.

1. huhtikuuta 2025

Upåklagelig telefoni

Upåklagelig telefoni. Har aldrig haft problemer med det/dem.
Moderne virksomhed med det moralske kompas i orden.
Alle pengene værd!

14. maaliskuuta 2025