Greenjump Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Al een aantal jaar koop ik hier producten via de website naar volle tevredenheid. De producten zijn met veel zorg en aandacht geselecteerd met oog voor mens, dier en milieu. Het contact, bij bijvoorbe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne en gezonde producten. Wanneer je bewust wil leven en o.a plastic wil vervangen. Zo ook de verzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen zijn erg fijn.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb eerder dit jaar een wollen dekbed gekocht , een zomer dekbed. Ik heb nu een lente-herfst dekbed erbij gekocht voor de winter. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de dekbedden. Ze zijn ie... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Super fijne ervaring met Greenjump! 💚 Ik had een probleem met een product, maar wat ik vooral ontzettend fijn vond, was hoe snel en klantvriendelijk dit werd opgepakt. Er werd echt probleemopl... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Tavaratalo
  2. ja myös
  3. Varasto

Yrityksen kirjoittama

Bij Green Jump maken we de wereld een beetje groener. Elke dag doen we een klein groen sprongetje vooruit. En aan iedereen die met ons mee wil springen, beloven we dit: wat je bij ons koopt, is bio, eco, fair, onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt, veilig én van hoge kwaliteit. Daar kun je op vertrouwen. Want wat we groen doen, willen we goed doen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

88 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Altijd goede klantenservice

Altijd goede klantenservice: nemen zo nodig contact op en overleggen over de levering. Meermaals besteld en altijd tevreden over de kwaliteit. Belangrijkste: houden in alle aspecten rekening met het milieu.

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenjump

Dank je wel! Super leuk om te lezen en fijn dat onze waarden zo goed bij je zijn overgekomen! Groetjes, Manon

Super klantenservice

Super klantenservice, ik had een product een maand in gebruik en toch was er binnen die tijd iets defect aan. Ik heb het volledige product opnieuw mogen ontvangen. Overleg gehad of ik misschien nog zelfs iets anders nog nodig had want dan kon ik dit aangeven en hoefde ik zelf geen verzendkosten hiervoor te betalen. Onwijs bedankt nog voor deze goede service want ik had nooit gedacht het volledige artikel opnieuw te ontvangen ik dacht alleen het defecte stuk. Nog dagelijks heel veel plezier mee 🥤

23. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenjump

Dank je wel voor het schrijven van de review! We proberen onze klantenservice altijd zo goed mogelijk te doen dus is heel leuk voor ons om te lezen! Groetjes, Manon

Saanut 5/5 tähteä

Heel snelle levering en topproduct !

Heel snelle levering.
Ik ben ook enorm tevreden over de winterslaapzak van Lotties die we bij jullie gekocht hebben. Ons dochtertje heeft het nu eindelijk lekker aangenaam warm tijdens het slapen.

21. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenjump

Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat de slaapzak bevalt. Het is echt wel een grote aankoop en wij verkopen ze al heel veel jaren maar ben toch altijd blij om te lezen dat de slaapzak bevalt. Groetjes, Manon

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin