Green ICE Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

levering van de bestelling ging vlot. Kleedje paste niet en dus heb ik het terug gezonden. Ik heb echter nog geen melding gekregen dat de retourzending is aangekomen of wanneer ik mijn geld zal terugk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Supersnelle levering; er was een hapering op de achterkant van het truitje maar ik mocht het meteen terugsturen op hun kosten en ik kreeg een nieuw exemplaar toegestuurd zonder veel gedoe. Heel vlot... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel behulpzaam bij bestellingen on line hebben me al dikwijls geholpen via charter echt top Dank U wel

Saanut 5/5 tähteä

Ik had iets besteld, mijn pakketje was verloren bij de koerier maar men heeft direct een andere opgestuurd en zo had ik mijn artikel nog op tijd! Een onberispelijke service van Green Ice, dankjewel... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

* English below * Green ICE is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1954. We zijn een Belgisch modelabel dat jaarlijks twee collecties uitbrengt. Deze collecties zijn gecreëerd voor de dynamische, modebewuste vrouw die kwaliteit weet te appreciëren aan een aantrekkelijke prijs. Green ICE is a family business that was founded in 1954. We are a Belgian fashion label that creates two collections a year (winter & summer). These collections have been created for the dynamic, fashion-conscious woman who appreciates quality at an attractive price.

Erinomainen

91 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Bestel er niet .. is kwaliteit van China

Wat een slechte kwaliteit … echt Chinese goedkope kwaliteit. En dan zelf moeten instaan voor de terugzending. 1 gilet terugzenden kost me 9,50 euro.
Dus denk twee keer na vooraleer je daar bestelt want de kwaliteit is echt 2 keer niks

23. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Annelies, wij betreuren het ten zeerste dat u dergelijke foutieve informatie online zet.

U heeft de lange zomer gilet 'Avignon' bij ons aangekocht. Dit is een hoog kwalitatieve gilet die in Italië gemaakt wordt. Wij hebben dit model en dit garen reeds meerdere seizoenen in ons gamma en hebben hier nooit negatieve commentaar over gekregen.

U heeft de gilet ook enkel kunnen passen want u stuurt deze terug dus wij hebben geen enkel idee hoe u kan klagen over de kwaliteit en hoe u een negatieve ervaring kan hebben.

U had ook reeds een e-mail gestuurd naar ons en ook daar heb ik om meer uitleg gevraagd maar wij hebben tot op heden nog niets ontvangen.

2. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Frans, hartelijk dank voor uw review. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze goede service.

Ik zie echter dat u 'maar' 4 van de 5 sterren heeft gegeven, dus indien u nog verbeterpunten/feedback heeft dan mag u dit gerust geven uiteraard.

Goede eerste ervaring

Snelle, juiste levering!

2. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Rita, hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden bent over onze levering.

Echter zien we dat u maar 4 van de 5 sterren aan ons heeft toegekend. Omdat wij onze customer service scores zeer belangrijk vinden, hadden wij graag geweten wat er volgens u nog beter zou kunnen zodat we hier in de toekomst mogelijks rekening mee kunnen houden. Alvast bedankt.

Steeds correct

Steeds correct

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Tanja, hartelijk dank voor deze korte maar zeer krachtige review. Het doet ons plezier om te horen dat u steeds tevreden bent over onze service.

Saanut 5/5 tähteä

Service clientèle à l'écoute et très…

Service clientèle à l'écoute et très réactif.
Rapidité d'exécution. Bonne communication.

Vastaus yritykseltä Green ICE

Merci beaucoup pour ce gentil retour. Cela nous fait grand plaisir d'apprendre que vous êtes satisfait de notre service client

alles correct verlopen

alles correct verlopen

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Bea, hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat alles correct en naar wens is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

Heel vlotte reactie op mijn vraag en…

Heel vlotte reactie op mijn vraag en dit alles tip top opgelost!
Super content, service 10/10
Zeker een aanrader om bestelling te plaatsen!

25. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Sophie, hartelijk dank voor deze super fijne review. Het doet ons een groot plezier dat wij u hebben kunnen helpen met uw vraag.

Correcte snelle levering

Correcte snelle levering van onze bestelling via de webshop.

4. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Green ICE

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze fijne woorden. Het is zeer leuk om te horen dat u tevreden was over de levertermijn van uw bestelling.

Een superservice

Heel vriendelijk, een grote bereidheid om je te helpen. Kortom nog eens een persoonlijke service

4. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Green ICE

Goedemiddag Martine, hartelijk dank voor uw review. Het doet ons een groot plezier om dergelijke positieve woorden te horen.

Echter zien wij wel dat u ons 'maar' 4 sterren heeft gegeven in plaats van 5. Met het oog op continue verbetering vroegen wij ons dan ook af wat wij nog konden verbeteren. Laat ons gerust iets weten.

Snel en goed!

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Annie, hartelijk dank voor deze korte maar krachtige review. Veel plezier met uw bestelling.

Saanut 2/5 tähteä

Het bedrijf is ok

Het bedrijf is ok, maar het laatste kleedje wat ik kocht is na 5 x dragen zijn waarde kwijt. Waar ik mijn handtas draag is de stof gans uitgerafeld. Niet meer het dragen waard, buiten in mijn tuin.

7. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Therese, vooreerst bedankt voor uw bericht. Dergelijke opmerkingen/klachten nemen wij uiteraard zeer serieus.

Ik zie dat u de aankoop niet online heeft geplaatst. Zou u dus even via ons contactformulier contact kunnen opnemen dan kunnen we bekijken wat er is misgelopen en waar u de jurk heeft aangekocht en zo kunnen we kijken of we tot een oplossing kunnen komen.

Ik hoor graag terug van u.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, Bestelling helemaal naar wens. Perfecte maat en kleur.

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Maria, bedankt voor deze fijne review. Het is voor ons team steeds fijn om te horen dat u tevreden bent van uw aankoop en van onze leverservice.

Prima !

Perfecte snelle levering. En het bestelde past perfect.

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Danielle, hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden bent van uw aankoop en van onze leverservice.

Saanut 4/5 tähteä

Steeds prijs kwaliteit in orde.

Steeds prijs kwaliteit in orde.
Ook juiste afspraak.

10. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Green ICE

Goedemiddag, hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review.

Ik zie echter dat u maar 4 van de 5 sterren heeft toegekend aan uw review. Omdat de mening van onze klanten zeer belangrijk is en wij graag streven naar de maximum score hadden wij dan ook graag geweten wat er volgens u eventueel nog kan/moet veranderd worden om de 5 sterren te behalen.

Alvast bedankt.

Saanut 2/5 tähteä

De t shirts en shorts waren goed

De t shirts en shorts waren goed.
2 maten van broeken klopten niet en de retourkosten zijn voor de klant. Ik vind dat niet correct voor een bestelling van 300€

10. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Green ICE

Goedemiddag Caroline, het spijt ons enorm dat uw ervaring met onze webshop negatief was.

Wat bedoelt u exact met 'de maten klopten niet'. Indien wij namelijk een foute maat zouden geleverd hebben dan worden uw retourkosten uiteraard vergoed omdat dit een fout langs onze kant is.

Indien u echter niet tevreden was van de pasvorm van deze broek en u deze daarom terugstuurt dan dient u de retour inderdaad zelf te betalen. Dit staat ook duidelijk aangegeven op onze website. Wij bieden voor iedereen binnen België gratis verzending aan maar de retourkosten vallen wel voor de klant.

Vlotte verzending

Vlotte verzending. Gemakkelijk betalen en prijma kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Francine, hartelijk dank voor deze super review. Het doet ons team een zéér groot plezier om deze positieve feedback te ontvangen. Alvast veel plezier met uw aankoop.

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Marleen, hartelijk dank voor deze korte maar krachtige review. Wij zijn zeer blij om te horen dat u content was over de levering van uw pakket.

Saanut 5/5 tähteä

Verzending snel en vlot verlopen

Verzending snel en vlot verlopen, ook gratis verzending

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Mia, hartelijk dank voor deze fijne review. Het is leuk om te horen dat u tevreden was over de verzending van uw pakket alsook dat u apprecieert dat wij gratis verzending aanbieden

Heel vlug geleverd

Heel vlug geleverd

13. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Linda, hartelijk dank voor deze korte maar zeer krachtige review. Het doet ons een groot plezier om te horen dat u tevreden bent over onze aflever service.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin