Købte meget billige og store solceller til taget på min carport hos Greendozer, og de er meget gode og hurtige med svar i supporten. Pernille svarede hurtigt tilbage på en solcelle som var transport s... Näytä lisää
Jeg bestilte en Thermex emhætte, som blev leveret allerede dagen efter. Desværre havde jeg bestilt en forkert model og måtte returnerer varen på egen regning (helt ok), men fik sød og venlig betjening... Näytä lisää
Fin service hurtig lev , bare lidt ked af sol cellen ikke var pakket ind der var kun et stk pap hen over der var lidt ridser på den lå på en Palle men var slet ikke sikkeret Mvh Rene Tappernøje
Jeg kan ikke sige andet end positive ting om denne virksomhed. . Priser, hjemmeside oversigt, og kundebehandling er i top. Fandt lige det jeg ville have, til en meget bedre pris end andre steder... Näytä lisää
GreenDozer sælger genbrugte byggematerialer online. Vi er platformen, hvor alle byggebranchens aktører får adgang til varer og løsninger, så vi sammen kan bygge en bæredygtig fremtid uden spild.

Jeg har købt 2 lamper.
Der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Jeg har dog fået meget mere kvalitet, end hvad jeg har betalt for👍👍

Rigtig god oplevelse. Utrolig informativ og meget venlig fragtmand! ☺️

Vastaus yritykseltä GreenDozer
Rigtig god service og der var en person til at hjælpe med at læsse det købte, da jeg ankom - Mange tak for det:-))))))

Vastaus yritykseltä GreenDozer
Utrolig hurtig levering. Nåede næsten ikke hjem!!
Varen var lige som den skulle være. Beskrivelsen matchede.
Meget tilfreds :-)

Vastaus yritykseltä GreenDozer
Everything went well and the item I bought had a really good price too.

Vastaus yritykseltä GreenDozer
Jeg kan rigtig godt lide konceptet med genbrugsmaterialer.
Her skulle jeg bruge vejsalt ifb med snevejret for nyligt og googlede mig frem til forskellige firmaer, som havde vejsalt og faldt tilfældigvis over GreenDozer og gik ind og kiggede på de forskellige ting og blev ret overrasket over konceptet med genbrugsmaterialer.
Jeg bestilte 15 kg vejsalt online og betalte med det samme.
1 time senere fik jeg besked om at min vare var på vej til min adresse og havde ved betalingen bedt om at få sat min vare foran hoveddøren.
Allerede dagen efter fik jeg min vare sat foran hoveddøren.
Det var fantastisk hurtigt og GreenDozer vil jeg til enhver tid anbefale til alle, jeg kender.
Derfor 5 stjerner som absolut er vel fortjent. 😊

Vastaus yritykseltä GreenDozer
Betjening af den medarbejder der hjalp os var venlig, hjælpsom og imødekommende.

Vastaus yritykseltä GreenDozer
En rigtig god ide med at genbruge materialer, eller at bruge overskudsmaterialer.
Jeg fik en ny låsecylinder, der var et overskudsprodukt,
hurtigt leveret og til 1/3-del af prisen for en tilsvarende ny