Gezonde en lekkere maaltijden, goed beschreven recepten, goede info over bezorging, vriendelijke bezorgers. Als iets niet goed gaat, wordt het opgelost. Het enige wat beter kan: ik eet glutenvrij me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lekkere gerechten alleen jammer dat er zoveel in plastick verpakt is dat kan zoveel minder. Ook is het niet biologisch. Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om alles te verpakken in doosjes en alles bi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alles vers en goed ontvangen, op tijd en lekker. Alleen de laag calorie maaltijden missen soms wel koolhydraten. Vlees/ groenten/saus zonder rijst/pasta/aardappel.
Yritys on vastannut
Erg lekkere recepten! Heel zelden een missend ingrediënt, of een enkele keer iets wat minder vers is. Maar 9 van de 10 keren echt top! Dat hebben we nog nooit ergens anders meegemaakt en toch al vele... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yhdysvallat

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Goede producten en gemakkelijke recepten. Ik ga voor keto, geen koolhydraten. Dit is fijn, wel veel vet en mag meer variatie.

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Recepten zijn lekker en t zijn er veel. Maar t er komt weinig nieuws voor mn gevoel. Ook vind ik t prijzig. En sommige recepten moet je al snel voor bijbetalen terwijl ik de prijs best hoog vindt voor de recepten en ingredienten daar bij. Kwaliteit is goed.

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Goede gerechten, goede beschrijving. Heerlijke kruiden die het juist zo lekker maken!

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Wij maken al heel lang gebruik van de HelloFresh boxen. Naar tevredenheid. Hadden nu behoefte aan meer groente, minder koolhydraten en meer volkoren producten. Dat vinden wij meer in Green Chef.

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Op tijd geleverd, 99% ingrediënten aanwezig, verse groenten en kruiden. Mag wel meer variatie zijn en meer vegetarische gerechten. Zakjes kruiden vaak hetzelfde.

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
We ervaren Green Chef als zeer prettig. Als ik een verbeterpunt mag geven is het het schrijven van de recepten. Soms wat onduidelijk of niet logisch qua volgorde.

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Het komt regelmatig voor dat een ingrediend niet meegeleverd is,

Lekkere recepten
Goede kwaliteit etenswaren
Levering op tijd
Recepten goed leesbaar, ook voor tieners en jongvolwassenen.
Daardoor koken alle gezinsleden
En word ik ontzorgd.

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om alles te verpakken in doosjes en alles biologisch te maken op een dergelijke schaal kan dat best uit. Een beetje minder winst maar op termijn zoveel beter voor de omgeving en een enorme uitstraling naar de rest van de wereld dat het best wel kan. De Green Chef is de luxe versie van HelloFresh. Nu nog die laatste stap nemen.

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Wat is er nou makkelijker dan elke week op je gemak 3 heerlijke maaltijden te kiezen uit een ruim aanbod (vlees, vis of vegetarisch). De dag van bezorging kijk je in de app wie er komt, het tijdstip en hoeveel bezorgmomenten er nog voor je zijn.
Tot nu toe alleen maar vriendelijke bezorgers meegemaakt. Je kunt de oude doos meegeven.
Nu hoef je alleen nog maar de doos uit te pakken, een maaltijd te bereiden en op te eten.

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Altijd leuke recepten en toppers die regelmatig terugkomen

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Er zijn veel gerechten waar je uit kan kiezen per week. De producten zijn van goede kwaliteit en de meeste gerechten zijn smaakvol en voldoende qua hoeveelheid. Ruime keuze uit tijdvakken voor het bezorgen.

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Iedere week weer nieuwe verse creatieve en complete maaltijden. Zondagavond is het feest want dan wordt de box voor de week bezorgd We kiezen zelf kritisch onze maaltijden vooraf: vlees, vis, vega. Iedere week. De kwaliteit van het vlees en de vis is uitzonderlijk goed. We hebben de Green chef al aan een dozijn anderen aanbevolen. Dit willen we niet meer missen !
P&A. Amsterdam

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Het enige wat beter kan: ik eet glutenvrij met weinig vlees (alleen kip) en bestel elke week een box, soms mis ik dan variatie in recepten. Sommige recepten heb ik al heel vaak gehad. Tegenwoordig vervang ik vaak zelf pasta of brood door glutenvrije opties, maar dan betaal ik wel voor iets dat ik niet eet. Verder is het niet duidelijk of de ingredienten biologisch zijn.

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Echt lekker! Veel groenten, heerlijk gevarieerde (vega) gerechten en gezond. Alles volkoren variant. App werkt goed en bezorging is top!

Vastaus yritykseltä Green Chef Nederland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.