Det er en stor glede å være kunde hos Greencats! De har et stort utvalg kvalitetsprodukter med flott design, og vi setter pris på at all emballasje er miljøvennlig. Produktene er alltid flott pakket i... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kommentarer på ordren blev taget seriøst, og vi havde dialog om mulighederne. Produkterne virker gode, og de 4 putter modtog deres nye legetøj med glæde, og jeg håber de på sigt vil bruge det lan... Näytä lisää
Fantastisk udvalg af lækre varer,hvor der er fokus på lige netop de rigtige ting til kattene. Gitte besidder stor viden og er altid meget hjælpsom såfremt man har spørgsmål vedrørende produkter og... Näytä lisää
Hvis katten var med i ‘Det sidste måltid’ skulle Misser være vært og Gitte kok. Bordet skulle pyntes med grønt bestående af et florlet lag baldrian fra Valou. Forretten skulle være en let fiskeanretni... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi er Danmarks eneste grønne specialiserede katteshop. Vi sætter en ære i at råde og vejlede dig som katteejer i at træffe de sunde og mest grønne valg for din kat. Besøg os hvis du er på udkig efter kradsetræer, kattehuler, kattelegetøj, mad og godbidder, kattebakker og alt midt imellem. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Hilsen Gitte / Indehaver
Yhteystiedot
C. F. Richs Vej 17, 2000, Frederiksberg, Tanska
- 40200054
- service@greencats.dk
- greencats.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Bedste service og rådgivning
Hos Gitte fra Greencats får man altid rådgivning og service på 1. klasse 👌🏼 Alle mine tidl. katte har været hitte og ude, nu har jeg indekat og har ad flere gange fået super rådgivning både på sele og mad.
Mega fedt sted at handle
Mega fedt sted at handle. Kundeservice er total i højsædet!
Always a pleasure to receive a package…
Always a pleasure to receive a package from Green Cats. Fast, nicely packed.
Gode produkter til katten
Gode produkter katten leger med….. Fik lige en rabatkode med 👍🏻
Jeg ville prøve jeres produkt det var…
Jeg ville prøve jeres produkt det var kun den ene kat der kunne lide det . Prøver en anden dag noget af de andre ting .
Overskuelige hjemmeside
Overskuelige hjemmeside. Hurtig levering. Produkterne fungerer efter hensigten.
Super god hjælp & service hos Greencats.Dk i…
Jeg har handlet hos Greencats.Dk i mange år og altid fået en super service og vil gerne dele en helt igennem dejlig oplevelse. Jeg har 2 virkelig gode vandfontæner, som jeg har haft i ca. 4 år og bg. Pumper stoppede med at virke kort tid efter hinanden og jeg skrev med Gitte om det og i stedet for ‘ hurtigt at sælge mig 2 nye’, forklarede hun mig og lagde en video op om, hvordan jeg kunne skille dem af og rense dem og se om jeg med det kunne få dem til at virke igen og jeg fik lært hvordan man skiller og renser pumper. Og det kalder jeg Super Service for sine kunder og samtidig også et fundament og en ‘ grøn tråd ‘ i Greencats grundlag og kundeservice om at have produkter af gode miljøvenlige materialer og tanke på ikke bare at smide væk og købe nyt - også selv om det lige her og nu ville betyde mere salg , så er det hjælpsomhed , imødekommenhed , super kundeservice og klima & miljø, der er i højsæde og det giver så i den lange ende meget tilfredse nye & mange tilfredse gamle kunder og det kendetegner et af de bedste firmaer du kan handle hos . Så 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟stjerner til Gitte & Misser med Greencats.Dk
God kvalitet
Hurtig levering af varen. Og så fint med den håndskrevne hilsen. Min kat elsker sit legetøj, og for en gangs skyld har han ikke bidt legetøjet i stykker, denne her har holdt
God hjemmeside med mange forskellige…
God hjemmeside med mange forskellige ting til katte. Hurtig ekspedition af ordren.
Hurtigt levering og super kundeservice.
Unik service
Jeg har handlet der flere gange og betjeningen er hurtig og personlig. Lækre kvalitetsvarer og hurtig levering. Vil helt sikkert blive ved m at handle der fremover og vil anbefale det til andre. Jeg ville ønske, at hun havde en lille butik, så man kunne gå rundt og kigge på alle de lækre varer og blive fristet til endnu flere køb 🥰
Super-duper service og ikke mindst den…
Super-duper service og ikke mindst den sødeste
Gode produkter til gode priser
Gode produkter til gode priser. Mine katte er vilde med både skåle og legetøj, derudover fik de en ekstra gave med. Leveringen var også problemfri.
Bestilte søndag og modtog pakken…
Bestilte søndag og modtog pakken onsdag.
Katten siger mange tak for musen der fulgte med som gave..STORT Hit
At komme ud i sele..Lidt farligt
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.