Onwijs leuke armbandjes besteld bij Great Musthaves. Ik was opzoek naar een origineel bedankje voor mijn zussen. Gaby was onwijs behulpzaam en kon snel met haar schakelen over het ontwerp. Ben er nog... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik kocht sieraden bij deze website. Hun sieraden zijn heel goede kwaliteit ik ben echt dol op. Zij hebben waterproof sieraden, zij hebben zoveel leuke sieraden bijv, zilver, goud, pareltjes,… Hun s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb nu voor de 5e keer een bestelling gedaan bij Great Musthaves en zoals iedere keer was het weer heel gezellig ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij! Nu ook weer een superleuke kettin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Afgelopen maandag een leuke ring besteld voor mijn vrouw en vandaag al binnen. Was heel leuk verpakt en ze is er heel blij mee. Goede service Gaby!
Yritys on vastannut
Great Musthaves is een webshop met sieraden en accessoires. Sinds kort is onze collectie uitgebreid met gepersonaliseerde sieraden. Sieraden met een betekenis. Het leven bestaat uit mooie, dierbare en soms ook verdrietige momenten. Hoe uniek en bijzonder is het dan om deze momenten vast te leggen in een mooi sieraad. Ik graveer alle gepersonaliseerde sieraden helemaal zelf. Ik vind het bijzonder en mooi dat ik op deze manier mag bijdragen aan iemands verhaal.
Den Haag, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super leuke musthaves, erg blij mee...en heel leuk en verzorgd verpakt.

Vastaus yritykseltä Great Musthaves
Nu ook weer een superleuke ketting met schelpjes en een armband met zeesterren gekocht,en ik heb alweer meer leuks gezien voor de volgende keer!
Echt een aanrader om hier te shoppen!!

Vastaus yritykseltä Great Musthaves
Door mijn nikkel allergie is het voor mij vaak lastig om sieraden te vinden die en betaalbaar en leuk zijn. Gelukkig kwam ik bij greatmusthaves waar alles nikkelvrij is en ook nog eens super leuk 😍.
De levering en service zijn beide perfect, vandaar 5 sterren ✨