Graszoden Kopen Arvostelua 26

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Saanut 1/5 tähteä

Drie pallets geleverd gekregen waarvan er twee vol met broei zaten. Vrijdag einde dag geleverd en zaterdagochtend gelegd. Hun commentaar? Dan hebben ze te lang op de pallet gelegen. Oplossing? Geen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op de offerte-aanvraag werd snel gereageerd. Info aanleveren en foto’s opsturen ging makkelijk. Snel reactie op vragen. Gras werd in een dag gelegd en we hebben een grote grasmat in 3 delen met bijz... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling van het gras is exact verlopen zoals op hun website wordt vermeld. Zou tussen 14:00 en 16:00 worden geleverd maar de chauffeur was er om 14:15 waardoor ik de matten direct kon gaan legge... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Graszodenkopen levert graszoden door heel Nederland. Wij leveren uitsluitend grasmatten van de beste kwaliteit.

3,1

1 tähti

On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Drie pallets geleverd gekregen waarvan…

Oplossing? Geen enkele. Ik bestel zoden zodat je gelijk een mooi groen gazon hebt, nu is het een grote gele ravage, met groene stroken erdoorheen van de pallet die wel goed was.

18. huhtikuuta 2026

Zeer tevreden

Snelle reactie, scherp geprijsd, planning op korte termijn, goed en vakkundig advies, netjes gelegd.

8. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Gras was van prima kwaliteit maar de…

Gras was van prima kwaliteit maar de aflevering was knudde. Voor € 131,50 zelfstandig twee pallets moeten wegkruien met de kruiwagen naar mijn caravan. Met een afstand van 20 meter. Ik adviseer om de aflevering nauw lettend in de gaten te houden. De vervoerder belt je namelijk NIET.s

12. syyskuuta 2025

Beste Chantana,

Bedankt voor uw review en uw compliment over de kwaliteit van onze graszoden. Jammer om te lezen dat de levering niet volledig naar wens is verlopen.
Onze transporteur heeft geprobeerd zo dicht mogelijk bij uw chalet te komen, maar door de zachte ondergrond kon hij niet verder rijden dan tot op ongeveer 5 meter van het chalet.

Dat is uiteraard vervelend voor u, maar helaas ook een praktische beperking waar onze chauffeurs soms tegenaan lopen.
Wij nemen uw opmerking over het niet gebeld worden bij aankomst mee in onze evaluatie met de vervoerder. Uw feedback helpt ons om de service verder te verbeteren.

Perfect

Perfect!
Extreem warme dag, toch waren de graszoden in perfecte conditie. Echt een aanrader! Levering, prijs kwaliteit en communicatie verliep vlekkeloos.

18. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

De graszoden die ik geleverd heb…

De graszoden die ik geleverd heb gekregen waren vermoedelijk dagen eerder opgerold. Ondanks dat het een regenachtige dag was en ik een groot gedeelte al binnen 2 uur na levering gelegd heb, is het gras voor 70% dood.

De oplossing na aandringen was: voor €90,00 20m2 opnieuw leveren. Daar ging ik niet mee akkoord dus was het best haalbare zonder bijbetalen 1 kg graszaad.

6. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

35 EUR extra betaald bij bestelling…

35 EUR extra betaald bij bestelling voor levering met tijdslot tussen 8u - 13u. Levering uiteindelijk pas om 17u30 doorgekomen. Na contact opgenomen te hebben kon men enkel zeggen 'helaas, er is iets foutgelopen. we kunnen er niets aan doen'. Als men zo een service aanbiedt moet men ze kunnen nakomen of op zijn minst op voorhand informeren, wat niet gebeurd is.

22. toukokuuta 2025

Goedemiddag Glenn,

Bedankt voor uw review. We begrijpen goed dat het ontzettend frustrerend is wanneer u betaalt voor een tijdslevering en deze vervolgens niet wordt nagekomen, zonder vooraf bericht. Dat is niet de service die we willen bieden, en we balen er zelf net zo van. We willen u juist verrassen met een goed product én een soepele ervaring, maar dat is in dit geval helaas niet gelukt. Onze excuses daarvoor.

Ik zie dat de kosten voor de tijdslevering inmiddels aan u zijn teruggestort. Dat neemt de teleurstelling natuurlijk niet weg, maar hopelijk is de aanleg verder wel goed verlopen.

Mocht u nog iets missen of ergens tegenaan lopen, laat het vooral weten. We helpen u graag verder.

Marcel

Saanut 5/5 tähteä

Top gazon, professioneel gelegd.

Na snel een mooie passende offerte te hebben gekregen, werd in overleg gepland wanneer het oude gazon (meer mos dan gras) werd verwijderd en de nieuwe zoden gelegd. Alles netjes gelegd en na een dikke week sproeien de eerste maai gedaan. Ruim 100 vierkante meter, ziet er weer super uit en mooi donker groen.

10. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Echt super goeie ervaring mee gehad

Echt super goeie ervaring mee gehad, voor ons voor het eerst een tuin én voor het eerst graszoden dus wij vonden het super spannend allemaal. Maar vanaf het moment van contact was mijn gevoel goed! Mailverkeer, planning alles ging soepel en het resultaat is super mooi! 80m2 binnen 2,5 uur gelegd en schoon opgeleverd. Kortom ik raad dit bedrijf iedereen aan!

16. huhtikuuta 2025

Zeer teleurstellend en onprofessioneel

Onlangs flink wat m² aan graszoden besteld. De levering was ronduit slecht: zonder voorafgaande melding werd alles 100 meter verderop in de straat gedumpt, zonder bericht of uitleg. Ik moest mijn bestelling letterlijk in de wijk gaan zoeken.

Ik diende direct een klacht in en kreeg één reactie waarin men beloofde terug te komen na overleg met de transporteur. Sindsdien (we zijn enkele weken verder): complete stilte. Geen terugkoppeling, geen oplossing, geen enkele reactie meer.

Dit is geen service, dit is je klant negeren zodra de betaling binnen is. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af. Onbetrouwbaar, onprofessioneel en totaal niet klantgericht.

19. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een perfect gestructureerd bedrijf. Het resultaat een TOP gazon.

Het hele proces van offerte ontvangen, akkoord geven en het leggen door de experts van graszoden kopen.nl is zeer goed geregeld. De experts die het gras komen leggen werken heel netjes en gestructureerd. 71 m2 in 2.5 uur met 3 man. Maar ze werken ook keihard door. En ruimen alles weer netjes weer op. Je krijgt ook een boek met sproeivoorschriften, wanneer 1e keer gras maaien en bemestingssdvies. Ik heb het hele proces zeer positief ervaren en zou zo weer met graszoden kopen.nl in zee gaan. Echt een aanrader. Alles is top geregeld.

5. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snel contact en snel gelegd

Gras werd in een dag gelegd en we hebben een grote grasmat in 3 delen met bijzondere vormen. Oud gras/onkruid eruit, egaliseren en leggen maar. Ligt nu 2 weken en is goed aangeslagen. Erg blij mee!

22. maaliskuuta 2025

Eigenlijk ging alles mis

Eigenlijk ging alles mis. Er zijn 2 soorten gras geleverd, maar daar reageert meneer niet op. Er werd door de chauffeur gebeld, maar mijn man was net iets te laat. Terugbellen gaf voicemail. Omdat bij ons in de buurt niet alle vrachtwagens mogen rijden, heeft de chauffeur het 5 straten verderop "gedumpd":. Niet gereageerd waar hete was, bellen met de leverancier onmogelijk. Na boze emails krijg je te horen dat "er in overleg"?????? het daar neer is gezet. Onze auto volledig in de puin door het rijden met aarde, zonder verpakking. Geen excuses, geen compensatie, niets, vreselijk oneerlijk bedrijf.
De reactie hieronder van het bedrijf draait opnieuw alles om. Ga aub niet met ze in zee. Ze liegen dat het gedrukt staat.

27. maaliskuuta 2025

Beste mevrouw Voorhaar,

Dank voor uw bericht en uw review op Trustpilot.

Wij vinden het vervelend dat u de levering als zo negatief heeft ervaren. Dat is zeker niet de beleving die wij voor onze klanten willen creëren.

Wat betreft het gras kunnen wij u geruststellen: er zijn geen verschillende soorten geleverd. In het vroege voorjaar is het echter mogelijk dat gras op het perceel een iets ander ontwikkelingsstadium heeft. Dit trekt vanzelf bij en zal binnen korte tijd weer egaal zijn.

De chauffeur heeft geprobeerd contact met u op te nemen en heeft. Dit is echter niet gelukt. Vanwege het feit dat er bij u in de straat totaal geen vrachtverkeer mag komen en u dit vooraf niet hebt aangegeven konden wij de pallet niet tot aan uw deur bezorgen. De pallet is op de dichtstbijzijnde toegestane plek neergezet. Dit was een straat verderop keurig op een parkeerhaven. Dat is uiteraard niet ideaal, maar op dat moment het best mogelijke alternatief. Ook het transportbedrijf heeft hierin naar omstandigheden en naar behoren gehandeld.

Wij hebben u binnen een uur een email gestuurd met uitleg van de situatie en een foto van waar de pallet met graszoden waren geplaatst.

We begrijpen dat u dit anders heeft ervaren en vinden het jammer dat dit heeft geleid tot frustratie. Tegelijkertijd willen we aangeven dat wij hier geen aanleiding zien voor een vergoeding of verdere actie.

We hopen desondanks dat u deze situatie achter u kunt laten en alsnog kunt genieten van een mooi groen gazon.

Zeer slecht gras!

Zeer slecht gras. Binnen 1 dag al dor. Op mail wordt niet gereageerd!

26. maaliskuuta 2025

Goedemiddag Dane,

Bedankt dat je ook via deze weg een review achterlaat. Ons excuus dat we niet sneller op je email hebben gereageerd. In je eerdere bericht aan ons via de mail geef je aan dat de graszoden mooi groen waren na aanleg, alleen nu een week later niet meer. Het is heel fijn dat ze eerst groen waren dat betekent eigenlijk dat de graszoden alleen zijn verdroogt nadat ze zijn aangelegd. Dus eigenlijk hebben ze te weinig water gehad.

Dit is makkelijk op te lossen omdat gras een krachtig plantje is, als u nu wat vaker en meer water geeft dan zal het gras binnen twee weken hersteld zijn.

Amateurs

Graszoden vol straatgras. Enige reply van klantendienst na 3 weken is een copy/paste van hun website hoe gazon te behandelen.
Teleurstellend.
Alleen de levering was ok. Vandaar 1 ster.

24. toukokuuta 2024

Slechte kwaliteit, slechte (geen) service

Ik heb ruim een jaar geleden gras gelegd van Graszodenkopen.nl. Het werd netjes op de juiste dag geleverd en na het leggen zag het er prachtig uit.
Echter, na een jaar is het gras heel dun geworden. Het is net of er van alle gassoorten die er in een mat zitten, nog maar 1 soort over is, bij wijze van spreken staat er zo hier en daar een sprietje. Dit ondanks onze goede zorgen met mesten, maaien, water geven etc.
Ik heb Graszodenkopen.nl een mail gestuurd hierover maar na een week nog geen reactie.
Waardeloos!

29. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin