Yritys on vastannut
Ontwerp is 👌 en de uitvoering solide.
Yritys on vastannut
Ontwerpstudio, Graphicbakery. Voor al uw: Videografie | Grafisch | Animatie | Fotografie
Bentinckstraat 70, 6811 EE, Arnhem, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Frank heeft ons uitstekend geholpen met het creëren van content voor onze website en het ontwikkelen van een volledig nieuwe huisstijl, inclusief logo en 3D-animaties. Hij denkt mee, werkt snel en levert kwaliteit. We zijn super tevreden met het eindresultaat en zouden hem zeker aanraden!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Frank heeft kosteloos een aftermovie gemaakt van het benefietdiner van onze stichting Habitat for Humanity. Hij heeft zich volledig ingezet en een prachtige video gemaakt van hoge kwaliteit. Hij heeft leuke, creatieve ideeën, werkt en reageert snel, en is erg betrouwbaar. En dat allemaal voor een 'klant' waar hij niks aan verdient..
Aanrader dus als je een goede videograaf zoekt! We waren erg blij met hem.

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Frank heeft me heel goed geholpen met het opnemen van vier korte interviewvideo's. Het is erg fijn werken met Frank - hij schakelt snel, is flexibel, geeft zijn mening en heeft verstand van zijn vak. En ook niet onbelangrijk, de kwaliteit van de video's is top. Hele positieve ervaring, erg blij mee!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Eigenaar Frank is vooropstellend een ontzettend fijn mens en waardevol samenwerkingspartner. Tijdens de opnames voor een project werd alles tot in de puntjes geregeld en voorbereid. Er wordt zorgvuldig omgegaan met ruimtes. Graphic Bakery houdt rekening met de eis van de klant, maar zal daar ook eerlijk en realistisch haar professionele mening reflecteren op de situatie. Dit maakt het bedrijf integer en betrouwbaar.

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Wat een geweldige foto’s en video’s maakt Frank! Hij heeft een fantastische fotoshoot gedaan in onze winkel. Buiten het feit dat hij zelf erg aardig is, neemt hij alle tijd om dingen uit te leggen en de mooiste foto’s te maken. We hebben nu een heel arsenaal aan foto’s die we kunnen gebruiken voor onze website, social media en voor het maken van posters!
Een echte aanrader als je je eigen bedrijf op de kaart wil zetten!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Frank heeft voor ons een nieuwe website ontworpen, zeer professioneel. Hij heeft eerst alle wensen in kaart gebracht en zeer goed meegedacht over de functies en het ontwerp. Gedurende het hele proces was hij goed bereikbaar, dacht actief mee en kwam met slimme oplossingen die we zelf niet hadden bedacht. Het resultaat is een moderne, gebruiksvriendelijke website die precies past bij onze organisatie. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en de prettige samenwerking!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Frank & Luuk helped us at GRIP Boulderhal with both video material and impression pictures. They were a pleasure to work with and incredibly flexible leading up to the project, adjusting both the shoot date and the concepts as needed. On the day of the shoot, they managed to capture drone footage, filming, and take amazing pictures. If you're looking for a professional team who excels in graphics and is a treat to work with, look no further than Graphicbakery!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Frank levert met GraphicBakery geweldig werk. Hij heeft voor ons trampolines gerenderd en resultaat is haast niet van het echte te onderscheiden. Ongelooflijk knap hoe hij tot in de kleine details alle materialen kan namaken. Verder is de samenwerking zeer nauw, werkt hij snel en is het een super leuk om met hem te werken / sparren over diverse mogelijkheden.

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Wij werken al enige tijd met veel plezier samen met Frank van Graphic Bakery. Hij weet ons bureau volledig te ontzorgen door toffe en gedetailleerde 3D renders te leveren voor onze klanten. De samenwerking verloopt soepel en professioneel, en Frank begrijpt precies wat nodig is om onze visies tot leven te brengen. Echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Frank maakt conform afspraak perfecte video's en foto's voor onze events. Betrouwbaar, responsief en snel met editing. Keer op keer een succes.

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Frank heeft bij meerder events van ons Ondernemersplatform Ondernemend beelden gemaakt.
De beelden zijn prachtig en de communicatie is altijd super. Heel fijn om mee samen te werken!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Being able to make good agreements with Frank. He listens carefully to the intention. I find his attitude very professional and calm. Gives good directions.

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Frank heeft samen met Luuk een fantastische video geschoten van onze teambuilding dag!
Mooie shots en mooi in elkaar gezet.
Kunnen goed omgaan met de wensen en zijn niet vies van de nodige aanpassingen om het tot een perfect geheel te maken.
Bedankt!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Watt een leuk bedrijf om mee samen te werken. De communicatie was vanaf het begin duidelijk en iedereen wist waar die aan toe was. De beelden waren prachtig en op feedback reageren ze snel en passen aan waar nodig. Al met al toppers!!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Frank van Graphicbakery monteerde met door ons aangeleverd materiaal mooie, toegankelijke filmpjes bij complexe onderwerpen zoals klimaat en natuurinclusieve landbouw. Hij werkte snel en verwerkte suggesties en verzoeken keurig en precies goed. Heel klantgericht. Aanrader dus!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Graphicbakery is een professionele onderneming met zeer goede communicatie en snelle service. Ze zijn gedreven om het uiterste uit een opdracht te halen. Zeer tevreden!

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
He really helped me think my initial idea through and helped me realize it. I would definitely recommend him to anyone.

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Dankzij Graphicbakery heb ik nu een serieus logo met een animatie erbij.

Vastaus yritykseltä Graphicbakery
Erg strakke animatie geleverd gekregen met goede communicatie. Fijne service en snel contact.