Efter 25 dage er varen stadig ikke afsendt, og jeg får at vide at købet ikke kan annulleres, da sådant noget ikke kan lade sig gøre. Jeg kan i stedet returnere varen indenfor 100 dage... Jeg fik i fa... Näytä lisää
Grandado
Jeg bestilte vare for 75kr , fik svar at de desværre ikke kunne levere alligevel, istedet tilbød de en voucer på 125kr, svindel, svindel, hold jer mile vidt fra at handle hos grandado. Dk. Jeg har for... Näytä lisää
Update: der kom meget hurtigt svar på mail, og efter lidt skriveri frem og tilbage, kom Grandado frem til at jeg ikke skulle returnere den forkerte vare, og at de ville give mig alle penge retur. Og... Näytä lisää
Man får alt forsent at vide varen kommer fra Kina og der er lang ventetid , det får man først at vide når man har betalt og det gør en meget utryg for kommer der told og skat og dummebøder , så varen... Näytä lisää
Elendig på alle parametre
Elendig på alle parametre. Brug dem aldrig!
Advarsel
Pakke ikke kommet efter 5 uger... betalt for track n trace , hvilket heller ikke virker trods der er gjort opmærksom på det. Vil ikke anbefale nogen at købe noget derfra
Ekstremt lang leveringstid.
Ekstremt lang leveringstid.
Det er først ved bekræftelsesmail for
købet, at man får oplyst de meget lange leveringstider (25-30 dag). Dette burde oplyses inden køb.
Samtidig påstår grandado.dk at man ikke kan annullere bestillingen såsnart købet er gennemført.
Jeg kan derfor ikke anbefale denne side til nethandel.
Nu er det nok
Nu er det nok! Jeg har bestilt og betalt for en powerbank d 4. April.
Nu er det den 14. Maj og den lovede leveringstid på 25-30 dage er overskredet. Er jeg blevet snydt?
Please Answer Granado
Man får alt forsent at vide varen…
Man får alt forsent at vide varen kommer fra Kina og der er lang ventetid , det får man først at vide når man har betalt og det gør en meget utryg for kommer der told og skat og dummebøder , så varen bliver dyrere