Banner for Grace is Green

Grace is Green Arvostelua 22

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

I found it very nice and easy to order. The delivery to Czechia was good and I was well informed with the carrier. Good quality products and the customer service is top 🙌

Saanut 5/5 tähteä

Hele snelle bezorging en fijn contact en oplossing via klantenservice! Echte aanrader en de volgende keer kijk ik zeker eerst hier of ze hebben wat ik zoek!

Saanut 5/5 tähteä

Super! Mooie producten. Bestelling snel verwerkt en heel snel geleverd. Duidelijke tracking info. Helemaal goed hoor.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke mensen, ik kon het gelijk bij het magazijn ophalen. Ben blij met mijn wasnoten :-)

1. Verkkokauppa
  2. Lastentarvikeliike
  3. Kosmetiikkaliike
  4. Lahjatavaraliike
  5. Luomukauppa

Tietoja yrityksestä Grace is Green

Yrityksen kirjoittama

Grace is Green
Jouw shop voor duurzaam leven De webshop voor iedereen die stap voor stap bewuster wil leven — eerlijk, goed onderbouwd en zonder gedoe.

Bij Grace is Green geloven we dat bewuste keuzes niet ingewikkeld of perfect hoeven te zijn. Ze moeten gewoon eerlijk en goed onderbouwd zijn. Daarom selecteren we zorgvuldig producten die echt beter zijn voor mensen en de planeet.

Verder dan duurzaamheidsclaims

We werken niet met merken die alleen zeggen dat ze duurzaam zijn — we kiezen merken die het kunnen bewijzen. Veel van onze producten dragen erkende onafhankelijke certificeringen:

Wat vind je in onze shop?

Duurzame alternatieven voor dagelijkse essentials — herbruikbaar, natuurlijk en plasticvrij, geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden.

Onze belofte aan jou:

• Alleen merken waar we echt achter staan
  • Altijd eerlijk — ook over beperkingen
  • Minder afval, meer hergebruik, volledige transparantie

We delen graag onze kennis, zodat jij een bewuste keuze kunt maken die echt bij jouw levensstijl past. Niet omdat het moet — maar gewoon omdat het logisch is.

📦 Bestel voor 16:00 uur, binnen 3 werkdagen geleverd in de EU  ·  Gratis verzending vanaf €55 (NL, BE)

Uitsluitend duurzame & ecologische producten

Yrityksen kirjoittama

Uitsluitend duurzame & ecologische producten
Elk product in onze shop is zorgvuldig geselecteerd - beter voor jou, beter voor de planeet.

Gratis levering vanaf €55 (NL, Be)

Wij bieden gratis levering op alle bestellingen boven €55 naar adressen in Nederland en België.

Het drempelbedrag geldt voor het totaalbedrag na kortingen.

Promotion box for Grace is Green

Allergieën? Daar zorgen wij voor.

Meer dan 90 gecertificeerde producten voor een gevoelige huid.

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Fijne webshop

Hele fijne webshop! Probleem met mijn bestelling snel verholpen en hele vriendlijke service!

7. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Grace is Green-logo

Vastaus yritykseltä Grace is Green

Wat super om te horen, dankjewel voor je mooie review! Fijn dat we het probleem met je bestelling snel konden oplossen en dat je onze service als vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor. 💚

Fijne producten

Fijne producten, goede kwaliteit, en goed voor het milieu!

19. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Grace is Green-logo

Vastaus yritykseltä Grace is Green

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je review! We zijn blij dat je onze producten fijn vindt en de kwaliteit waardeert. Graag tot een volgende keer. 💚

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin