Riverty Services Denmark A/S Arvostelua 809

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Riverty har felaktigt fakturerat mig och påstått att betalning saknades. Trots upprepade påpekanden om att jag inte hade någon skuld skickades ärende till kronofogden, vilket medförde extra kostnader.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er desværre pga af en fyring endt i noget økonomisk bøvl og riverty er en af dem der har fået til job at skrabe penge ind hos mig. Og må sige det er samarbejds villige og behjælpelig med at finde... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

Jeg har haft en sag med Riverty Services Denmark A/S (tidligere Gothia), som nu er blevet afsluttet fra deres side – uden at jeg har betalt noget. Kravet udsprang af et abonnemen... Näytä lisää

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Særdeles kompetent og venlig…

Særdeles kompetent og venlig medarbejder.

26. maaliskuuta 2026

Hej Jan,

Tak for den flotte anmeldelse, vi rigtig glade for at du finder os kompetente og venlige.

Hurtigt og forståeligt svar

Hurtigt og forståeligt svar, og god hjælp!

26. maaliskuuta 2026

Hej Søren,

Tak fordi du har brugt tid på at skrive denne fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Rigtig snyde firma/produkt.

Rigtig snyde firma/produkt.
Modtog en prøve pakke, aflyste næste forsendelse, og modtog en kæmpe regning på 1 pakke efterfølgende, har kontaktet dem flere gange, men uden held.
Snyd og humbuk😡

20. maaliskuuta 2026

Hej Tinna,

Tak for anmeldelsen.

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse med et firma vi administrerer inkasso for.

Vi vil opfordre dig til at kontakte leverandøren med spørgsmål til produktet og afbestilling af dette.

Sanne - Riverty Community Team

Forstående hjælp

God , forstående og brugbar hjælp , når man har brug for det!

19. maaliskuuta 2026

Hej Lasse,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi glade for.

Predatory and unprofessional

Riverty ignored multiple explanations regarding a documented bank error and chose to harass me for weeks over a tiny 5.79 € bill that was already paid. Despite being a student on a budget, they demanded over 600% in fees and even tried to trick me into a "settlement" that would have doubled the debt with a hidden 43.26 € fee.

They rely on automated threats and refuse human dialogue. Like many others have reported on Reddit, their business model seems to be based on intimidating people into paying disproportionate costs. Avoid this company at all costs.

18. maaliskuuta 2026

Hello

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you had a bad experience with our service, and we encourage you to contact us at 38418000 so we can review the matter together.

Have a great day.

Kind regards

Sanne - Riverty Community Team

Saanut 5/5 tähteä

I got very early feedback from…

I got very early feedback from them.It’s professional and I hope their standards will remain like this.

17. maaliskuuta 2026

Hi,

Thank you very much for the nice review, we really appreciate it.

Have a great day.

Kind regards,

Saanut 5/5 tähteä

De var gode at tale med og helt nede på…

De var gode at tale med og helt nede på jorden, har aldrig haft problemer med dem, bare man kontakter dem

16. maaliskuuta 2026

Hej Majbritt,

Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

En yderst menneskelig og fornuftig…

En yderst menneskelig og fornuftig afgørelse. Dejligt med personlig betjening.

16. maaliskuuta 2026

Hej Kurt,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, den er vi glade for.

Præcis og korrekt besked

Præcis og korrekt besked

13. maaliskuuta 2026

Hej Per,

Mange tak for den pæne anmeldelse, den er vi meget glade for.

virkelig god service

virkelig god service

13. maaliskuuta 2026

Hej Victor,

Tak for den fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Jeg har i 2 år betalt 200kr om måneden

Jeg har i 2 år betalt 200kr om måneden, fordi det ikke er muligt at betale mere, da vi startede aftalen, sagde i at vi skulle vise at vi var villige til at betale og at vi så derefter skulle finde en løsning med at nedsænkes gælden og finde en løsning vi kunne være med på og nu skiver i så at vi kun kan fortsætte med at afdrage hvis vi betaler 4000kr om måneden, hvor havde i tænkt jer at vi skulle finde de penge 🤔

12. maaliskuuta 2026

Hej Belinda

Tak for anmeldelsen.

For os som inkassovirksomhed er det meget vigtigt at overholde etik og god inkassoskik. Det ville ikke være iorden at lade folk tro at de afdrager på en gæld, når afdraget er så lavt at omkostningerne ved inddrivelse er højere end afdraget.
Vi beklager hvis du ikke synes at du har haft en god dialog med os om dette. Kontakt os derfor gerne på telefon 38418000, så vi kan gennemgå sagen i fællesskab igen.

Rie - Riverty Services Denmark - Community Team

Skod firma

Jeg bestilte prøvepakke da jeg havde mange maveproblemer… og før jeg overhovedet var kommet i gang med pillerne får jeg 3 pakker med posten med faktura på 1000 kr !!
Jeg ringer til firma og klager da jeg en uge forinden først har modtaget første pakke . Jeg får af vide at jeg ikke kan returnere pillerne men at de vil undersøge sagen. Jeg hører intet udover enkelt mail måneder senere som jeg ikke ser pga det ligner reklame.
Vupti er jeg sendt til inkassofirma skylder nu 1810 kr.
fuldstændig overlagt at man ikke får incassovarsel, opringning eller andet. Det er hele ideen at man skal sendes til inkasso som helt tilfældigt ejes af samme firma
Føj for den lede 😡

31. joulukuuta 2025

Hej Anica

Saanut 1/5 tähteä

Riverty samarbejder med tvivlsomme firmaer

Riverty samarbejder med hvad nogen mener er et rent svindelfirma - VitaNEX - for at tjene håndøre i rykkergebyrer. Selvom de er gjort opmærksom på, at VitaNEX sælger og sender piller, som aldrig er bestilt, godtager man fortsat sager sendt fra VitaNEX, og giver sig i kast med at sende rykkere og inkasso meddelser på vegne af VitaNEX. Selvom Riverty er opfordret til at læse på Trustpilot om VitaNEX, fortsætter man ufortrødent samarbejdet. Man ender derfor i samme kategori af tvivlsomme firmaer som VitaNEX. Helt uforståeligt af drive forretning sådan.

9. maaliskuuta 2026

Hej John

Saanut 1/5 tähteä

Min afdøde far har haft et abonnement…

Min afdøde far har haft et abonnement hos riverty back flow. Efter hans død finder min mor ud af det og har været igennem en masse mail korrespondance og opkald, det hele er endt i en ekstra regning på 2400. Utroligt man fra sådan et selskab ikke har mere forståelse for afdøde mennesker, fy for en skefuld

2. maaliskuuta 2026

Hej Simon

Riverty er advokat for

Riverty er advokat for firmaet Invitana jeg har desværre bestilt en PRØVEPAKKE på nettet jeg gik ud fra at en PRØVEPAKKE gjorde at man fik lov til at prøve de piller som de nu solgte til mig, det er det ikke man bestiller automatisk et abonnement hvor de så sender piller for flere 1000 kr betaler man ikke ryger man til inkasso, jeg har ikke modtaget andet end de første piller som var prøvepakken de andre piller har jeg aldrig set, Desuden er der et eller andet fra Klarna som også er blandet ind i 3 kløveret, de sender også rykkere for de piller der ikke rykket frem, jeg har ikke opsagt noget for det vidste jeg ikke jeg skulle jeg har jo ligesom ikke gjort andet end bestilt en PRØVEPAKKE men de rykker også for over 1000 mkr, dem har jeg så betalt for at få ro det var 449,10 kr for den anden pakke altså den der ikke var prøvepakke og som aldrig er dukket op.

6. helmikuuta 2026

Hej Kim

Saanut 5/5 tähteä

Forståelse for min nuværende situation

Forståelse for min nuværende situation. Altid venlige

Hej Lotte,

Mange tak for den flotte anmeldelse, dejligt at høre at kontakten med os har været en god oplevelse.

Saanut 1/5 tähteä

Sindssygt dårlig kundeservice i dag!

Jeg er fuldstændig ude af mig selv over den situation, jeg pludselig står i. Jeg får tilsendt et brev, med jeg skal underskrive min aftale og pludselig har jeg underskrevet alt muligt andet. Da jeg så ringer og snakker med nogen omkring det, virker medarbejderen MEGET irriteret over mine spørgsmål. Jeg har ellers hidtil været meget tilfreds med jeres venlighed og forståelse, men nu føler jeg mig virkelig snydt og taget r.... på.

Hej Camilla

Tak for anmeldelsen.

Vi er kede af at du ikke er tilfreds med vores kundeservice, og vil derfor opfordre dig til at kontakte os på telefon 38418000, så vi kan gennemgå sagen sammen.

Saanut 5/5 tähteä

Altid god behandling og rimelige…

Altid god behandling og rimelige aftaler.
Rart med folk og et firma, som har forståelse for ens private situation.

Hej Kim,

Tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for. Vi går meget op i at være både meneskelige og rimelige.

Professionalisme

Super behagelig samtale med en dygtig sagsbehandler, Rasmus B. Efter kort tid fandt han en bedre betalingsløsning, der tilgodeser mine behov i fremtiden! Kan anbefales herfra :)

Hej Anders,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi glade for. Jeg giver din ros videre til Rasmus.

Lige som det skulle være

Lige som det skulle være

27. helmikuuta 2026

Hej Rene,

Tusind tak for den pæne anmeldelse, den er vi glade for.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin