Riverty har felaktigt fakturerat mig och påstått att betalning saknades. Trots upprepade påpekanden om att jag inte hade någon skuld skickades ärende till kronofogden, vilket medförde extra kostnader.... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg er desværre pga af en fyring endt i noget økonomisk bøvl og riverty er en af dem der har fået til job at skrabe penge ind hos mig. Og må sige det er samarbejds villige og behjælpelig med at finde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har haft en sag med Riverty Services Denmark A/S (tidligere Gothia), som nu er blevet afsluttet fra deres side – uden at jeg har betalt noget. Kravet udsprang af et abonnemen... Näytä lisää
Jeg synes det er rigtig godt at Tale med kundeservice og det bliver der lavet en aftale fordi Jeg skifter Bank snarest!
Yritys on vastannut
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Særdeles kompetent og venlig…
Særdeles kompetent og venlig medarbejder.

Hurtigt og forståeligt svar
Hurtigt og forståeligt svar, og god hjælp!

Rigtig snyde firma/produkt.
Rigtig snyde firma/produkt.
Modtog en prøve pakke, aflyste næste forsendelse, og modtog en kæmpe regning på 1 pakke efterfølgende, har kontaktet dem flere gange, men uden held.
Snyd og humbuk😡

Forstående hjælp
God , forstående og brugbar hjælp , når man har brug for det!

Predatory and unprofessional
Riverty ignored multiple explanations regarding a documented bank error and chose to harass me for weeks over a tiny 5.79 € bill that was already paid. Despite being a student on a budget, they demanded over 600% in fees and even tried to trick me into a "settlement" that would have doubled the debt with a hidden 43.26 € fee.
They rely on automated threats and refuse human dialogue. Like many others have reported on Reddit, their business model seems to be based on intimidating people into paying disproportionate costs. Avoid this company at all costs.

Vastaus yritykseltä Riverty Services Denmark A/S
I got very early feedback from…
I got very early feedback from them.It’s professional and I hope their standards will remain like this.

Vastaus yritykseltä Riverty Services Denmark A/S
De var gode at tale med og helt nede på…
De var gode at tale med og helt nede på jorden, har aldrig haft problemer med dem, bare man kontakter dem

Vastaus yritykseltä Riverty Services Denmark A/S
En yderst menneskelig og fornuftig…
En yderst menneskelig og fornuftig afgørelse. Dejligt med personlig betjening.

Jeg har i 2 år betalt 200kr om måneden
Jeg har i 2 år betalt 200kr om måneden, fordi det ikke er muligt at betale mere, da vi startede aftalen, sagde i at vi skulle vise at vi var villige til at betale og at vi så derefter skulle finde en løsning med at nedsænkes gælden og finde en løsning vi kunne være med på og nu skiver i så at vi kun kan fortsætte med at afdrage hvis vi betaler 4000kr om måneden, hvor havde i tænkt jer at vi skulle finde de penge 🤔

Skod firma
Jeg bestilte prøvepakke da jeg havde mange maveproblemer… og før jeg overhovedet var kommet i gang med pillerne får jeg 3 pakker med posten med faktura på 1000 kr !!
Jeg ringer til firma og klager da jeg en uge forinden først har modtaget første pakke . Jeg får af vide at jeg ikke kan returnere pillerne men at de vil undersøge sagen. Jeg hører intet udover enkelt mail måneder senere som jeg ikke ser pga det ligner reklame.
Vupti er jeg sendt til inkassofirma skylder nu 1810 kr.
fuldstændig overlagt at man ikke får incassovarsel, opringning eller andet. Det er hele ideen at man skal sendes til inkasso som helt tilfældigt ejes af samme firma
Føj for den lede 😡

Vastaus yritykseltä Riverty Services Denmark A/S
Riverty samarbejder med tvivlsomme firmaer
Riverty samarbejder med hvad nogen mener er et rent svindelfirma - VitaNEX - for at tjene håndøre i rykkergebyrer. Selvom de er gjort opmærksom på, at VitaNEX sælger og sender piller, som aldrig er bestilt, godtager man fortsat sager sendt fra VitaNEX, og giver sig i kast med at sende rykkere og inkasso meddelser på vegne af VitaNEX. Selvom Riverty er opfordret til at læse på Trustpilot om VitaNEX, fortsætter man ufortrødent samarbejdet. Man ender derfor i samme kategori af tvivlsomme firmaer som VitaNEX. Helt uforståeligt af drive forretning sådan.

Vastaus yritykseltä Riverty Services Denmark A/S
Min afdøde far har haft et abonnement…
Min afdøde far har haft et abonnement hos riverty back flow. Efter hans død finder min mor ud af det og har været igennem en masse mail korrespondance og opkald, det hele er endt i en ekstra regning på 2400. Utroligt man fra sådan et selskab ikke har mere forståelse for afdøde mennesker, fy for en skefuld

Riverty er advokat for
Riverty er advokat for firmaet Invitana jeg har desværre bestilt en PRØVEPAKKE på nettet jeg gik ud fra at en PRØVEPAKKE gjorde at man fik lov til at prøve de piller som de nu solgte til mig, det er det ikke man bestiller automatisk et abonnement hvor de så sender piller for flere 1000 kr betaler man ikke ryger man til inkasso, jeg har ikke modtaget andet end de første piller som var prøvepakken de andre piller har jeg aldrig set, Desuden er der et eller andet fra Klarna som også er blandet ind i 3 kløveret, de sender også rykkere for de piller der ikke rykket frem, jeg har ikke opsagt noget for det vidste jeg ikke jeg skulle jeg har jo ligesom ikke gjort andet end bestilt en PRØVEPAKKE men de rykker også for over 1000 mkr, dem har jeg så betalt for at få ro det var 449,10 kr for den anden pakke altså den der ikke var prøvepakke og som aldrig er dukket op.

Vastaus yritykseltä Riverty Services Denmark A/S
Forståelse for min nuværende situation
Forståelse for min nuværende situation. Altid venlige

Vastaus yritykseltä Riverty Services Denmark A/S
Sindssygt dårlig kundeservice i dag!
Jeg er fuldstændig ude af mig selv over den situation, jeg pludselig står i. Jeg får tilsendt et brev, med jeg skal underskrive min aftale og pludselig har jeg underskrevet alt muligt andet. Da jeg så ringer og snakker med nogen omkring det, virker medarbejderen MEGET irriteret over mine spørgsmål. Jeg har ellers hidtil været meget tilfreds med jeres venlighed og forståelse, men nu føler jeg mig virkelig snydt og taget r.... på.

Vastaus yritykseltä Riverty Services Denmark A/S
Altid god behandling og rimelige…
Altid god behandling og rimelige aftaler.
Rart med folk og et firma, som har forståelse for ens private situation.

Professionalisme
Super behagelig samtale med en dygtig sagsbehandler, Rasmus B. Efter kort tid fandt han en bedre betalingsløsning, der tilgodeser mine behov i fremtiden! Kan anbefales herfra :)

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.