Gordijnen.nl Arvostelua

5 160
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Dik voor elkaar deze winkel, Ik kreeg eerst de tip voor een rolgordijn via Yysk maar die hadden totaal mijn maat niet Toen VidaXL die buiten hun Temu troep een kapot rolgordijn stuurden en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gordijnen.nl is a great company that responds quickly and resolves all issues efficiently! The only downside is their choice of UPS for delivery. UPS lost my blinds, delivered them two weeks late, and... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijn contact, zowel telefonisch als per mail en bij mij thuis. Vriendelijke mannen die me goed hebben geholpen met het vinden van de juiste plisségordijnen. Ook de plaatsing ging snel en probleemloos.... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Zeer tevreden over de vlotte levering vanuit Duitsland. En exact geleverd wat ik had besteld. Ze hangen inmiddels de Duo Rolgordijnen. Die handleiding in al die talen qua installatie moet je echter we... Näytä lisää

1. Kaihdinliike

Yrityksen kirjoittama

Gordijnen, (duo) rolgordijnen, plissés en alle andere soorten raamdecoratie op maat of in voordelige standaardmaten. Bestel online of boek onze meet & montage service. Gordijnen.nl, alles voor je raam.

Erinomainen

(5 160)

220 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling niet compleet !

Ik heb een bestelling geplaatst bij Gordijnen.nl, maar mijn ervaring is ronduit slecht. In eerste instantie werd er een levertijd beloofd die niet is nagekomen. Vervolgens ontving ik een zwaar beschadigde doos, waarin ook nog eens twee essentiële items ontbraken.

Na meerdere mails en telefoontjes krijg ik telkens hetzelfde antwoord: dat ik “gewoon even moet wachten”. Dat vind ik echt onacceptabel, zeker gezien het feit dat het om een bestelling van meer dan €600 gaat.

Op dit moment zit ik met een incomplete bestelling, kan ik mijn jaloezieën niet ophangen omdat onderdelen ontbreken en is de hele opmeting nu nutteloos. Ondertussen ben ik mijn geld kwijt en wordt er geen concrete oplossing geboden.

Zeer teleurstellende service. Ik verwacht dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost, maar tot nu toe heb ik daar weinig vertrouwen in.

4. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Dit is niet hoe een bestelling van €600 moet verlopen.
De ontbrekende onderdelen zijn inmiddels alsnog verzonden. We hopen dat je ze snel in huis hebt zodat je jaloezieën alsnog opgehangen kunnen worden.

Het hele proces

Het hele proces, van bestellen tot plaatsen was een plaatje. Zowel het personeel als het materiaal verdienen een pluim. Het personeel hebben we die ook gegeven. Even was er een linkje bij de bezorging, maar ook die externe partij reageerde alert.

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Wat leuk, bedankt voor de pluim! We zullen die ook aan Theo doorgeven.

Geniet van je dubbele plissé gordijn!

Saanut 1/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Dat is inderdaad niet goed gegaan. Je pakket is een dag na bestelling verstuurd, maar GLS heeft het onderweg teruggestuurd naar Nederland in plaats van bij jou af te leveren. Dat is een fout van de vervoerder, maar dat lost jouw probleem niet op.

Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te regelen.

Saanut 4/5 tähteä

Redelijk snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Redelijk snelle levering en goed verpakt. Enige is dat het voor gebroken wit erg wit is. Vraag me soms af of het wel de juiste kleur is, maar het heeft redelijk wat moeite gekost om de 1e op te hangen waarna ik geen zin meer had om hem eraf te halen 😬

4. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Soms valt een kleur in het echt net even anders uit dan verwacht. Maar als hij eenmaal hangt, went hij snel!
Geniet ervan!

Het product is supermooi

Het product is supermooi, makkelijk op maat te maken en goede kwaliteit. Enige is dat de bezorgdienst te wensen over laat. Ondanks de gebroken week met Pasen, vind ik dat het lang duurde. Ik weet niet of jullie aan een contact vastzitten met GLS, maar ik denk dat DHL en PostNL, het beter voor elkaar hebben

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Fijn dat het product in de smaak valt!

De bezorgtijd rondom Pasen liep inderdaad op. Terecht punt, en we nemen dit soort feedback mee in de gesprekken met onze bezorgpartner.

Saanut 2/5 tähteä

Info tegenstrijdig met service

Op aanraden van vrienden gister in showroom in Bussum geweest. SUPER geadviseerd door zeer geduldige medewerker en kostenberekening gemaakt. Ik helemaal blij en alleen nog inmeet-, en montageafspraak maken via hun website na thuis kleurstalen bekeken te hebben.
En nu het probleem: ondanks feit dat door medewerker aangegeven is dat inmeten heel snel geregeld kan worden En op we site staat dat gordijnen.nl dit door heel Nederland doet is het via hun website niet mogelijk een inmeetafspraak te maken.
Vandaag jullie Klantenservice gebeld want showroom in Bussum heeft geen telefoonnummer wat je kunt bellen.
NB: kreeg van klantenservice te horen dat er sinds gister geen inmeetmogelijkheden meer zijn in mijn regio… HOE toevallig is dit??🧐
Montageservice dus ook niet meer, dus mijn blijheid van gister verdween direct… geen nieuwe mooie gordijnen voor mij….

Advies voor Gordijnen.nl : verwijder van de site dat jullie landelijk inmeten en montageservice geven. Het is NIET landelijk!!
En licht de medewerker van de showroom in want hij wist dit ook niet. Dat vind ik voor hem echt heel erg, want hij steekt dus enorm veel tijd, kennis en geduld in een verkoop die jullie dus niet kunnen bieden.
Wellicht ook handig om de showroom ook een telefoonnummer te geven!
Als ik van tevoren had geweten dat jullie in mijn regio ‘INEENS’ geen service kunnen geven had het mij gister enorm veel tijd en kilometers gescheeld om naar de showroom te komen!!
Echt enorm teleurstellend dit allemaal.

22. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Wat een teleurstelling na zo'n fijn showroombezoek, dat snappen we goed.

Wat er speelde: onze eigen adviseurs zijn op dit moment druk ingepland en de online agenda kijkt 6 weken vooruit. Daardoor leek het alsof er geen afspraken mogelijk waren in jouw regio, maar dat klopt niet. We werken ook met externe partners, dus de landelijke dekking die op onze site staat klopt gewoon.

We hebben dit meteen opgepakt. William heeft je gebeld en Guillelmo komt bij jou inmeten. Je bent dus alsnog aan de beurt!

Nette service ook

Nette service ook , zending was niet helemaal goed gegaan maar werd gelijk opgelost. 👍👍

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Goed om te horen en gelukkig maar, geniet van je duo rolgordijn!

Saanut 3/5 tähteä

Gordijn meerdere malen uit de staaf…

Gordijn meerdere malen uit de staaf gevallen.
Ophalen gaat met teveel weerstand

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Dat is niet de bedoeling! Een gordijn dat steeds uit de staaf valt en moeilijk op te halen is, hoort gewoon goed te werken.

We hebben je al eerder gecontacteerd, maar we wachten nog op je reactie om dit goed voor je op te lossen. Heb je onze mail gemist? Stuur een berichtje naar klantenservice@gordijnen.nl (of eer reply op het eerdere bericht) met je ordernummer, dan pakken we het meteen op.

Super 👍

Super 👍
Zeer tevreden 😌

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Dan zijn wij dat ook! 😀 Veel plezier met je duo rolgordijn

Nette verzending

Nette verzending. Vlotte communicatie. Uitwisseling paste het niet in mijn huis, retour procedure ging ook vriendelijk en soepel

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Hopelijk heb je toch gevonden wat je zocht. En anders weet je ons te vinden ;)

Saanut 4/5 tähteä

Goede site met mooie stoffen

Goede site met mooie stoffen. Gordijnen stof is prachtig en raffelt niet. Als aanvulling zou het fijn zijn als er ook items zijn om zelf een gordijn te maken. Ook een plissé gordijn besteld. Goed en mooi

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Goed om te horen dat je zo van de producten geniet!

Uitstekend

Uitstekend, vlotte levering, goede montage beschrijving.

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Fijn dat de installatie van jouw dakraamgordijn soepel verliep!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin