Good times Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,0

Slecht product. Moeilijk communiceren met klantenservice. Blijven om foto’s van het probleem vragen. Geen aanrader om hier te bestellen.

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... Näytä lisää

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... Näytä lisää

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besøg købt for 1 år siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af køen på en telefonsvarer 10 minute... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Min datter havde fået et gavekort

Min datter havde fået et gavekort, der indeholdte biografbilletter - og de er kun gyldige i et år. Desværre nåede hun ikke at bruge gavekortet inden det udløb, men heldigvis var Good Times så imødekommende at de gav hende et nyt gavekort. Tusind tak for god service :-)

24. huhtikuuta 2017

Ærgelig oplevelse men sikkert en god forretning....

Goodtimes giver dig 1 års løbetid på deres biobiletter. Det er svært at forstå når man betaler 289,- for pakken og sælger herefter ikke behøver at give noget for pengene bare fordi der er gået et år. Det er temmeligt imponerende at en ganske lille og ubetydelig linie på bagsiden af det købte produkt kan tolkes som om biobilletter kan passe med undtagelsen i købeloven der så vidt jeg kan finde hedder "i særlige tilfælde". Det er utroligt hvor mange kræfter Goodtimes vil bruge på at forsvarer deres ret til 1 års forældelse når man tænker på hvor stor fleksabilitet og kundevenlighed man møder i discountbutikker som LIDL, ALDI og TIGER.

23. huhtikuuta 2017

Kære Lars

Selvfølgelig følger vi loven og er ikke ude på at snyde nogle.

Efter aftale med Nordisk Film er alle biografgavekort gyldige i 1 år. Inden for den periode har du mulighed for at bytte dit gavekort, for på den måde at forlænge gyldigheden.

Som det fremgår af lovgivningen, kan forældesesfristen på et gavekort være kortere end 3 år, hvis det er aftalt – det vil sige, du som kunde accepterer at købe et gavekort, hvor forhandleren tydeligt har stillet en kortere frist som et vilkår for at bruge gavekortet.

Det fremgår på gavekortets bagside, at der er 1 års gyldighed, ligesom det fremgår på vores hjemmeside og i vores handelsbetingelser.
Ifølge lovgivningen skal du stadig kunne bruge dit gavekort i en efterfølgende periode, mod evt. merbetaling.

Nordisk Film har her valgt at tilbyde, at man i en periode på op til 3 måneder stadig gratis kan benytte sit gavekort. Herefter forfalder gavekortets værdi.
Det er dit eget ansvar som kunde at være opmærksom på gavekortets gyldighed og at benytte det inden for fristen.

Når den officielle udløbsdato overskrides, refererer vi til Nordisk Films kundeservice, da selve billetterne tilhører dem.

Hvis den ekstra benyttelsesperiode også overskrides, kan hverken vi hos Goodtimes eller Nordisk Film gøre noget. Der udstedes herefter ikke nye billetter eller gives pengene tilbage.
Derfor kan vi altså desværre heller ikke bytte dine udløbne biografbilletter.

God dag.

Mange hilsner
Good Times Kundeservice

Uheldig oplevelse

Meget bøvlet og besværlig hjemmeside! Skulle give et gavekort, men meget uklart hvornår jeg skulle oplyse mit eget navn og modtagerens navn. Havde forventet at modtage en mail, som jeg kunne printe gavekortet, men så skulle jeg åbenbart først ind igen for at indløse, herefter blev indløsningen blokeret af sikkerhedsmæssige årsager, så jeg endte med ikke at have det rigtige gavekortet til barnets fødselsdag - ØV!

23. huhtikuuta 2017

Kære Dorte

Jeg beklager, at du ikke har modtaget dit købte gavekort, så du kunne give det i gave. Dette er selvfølgelig ikke meningen.

Vi oplever desværre, rigtig meget svindel på vores hjemmeside, hvorfor der er dette filter. Vi vil rigtig gerne være behjælpelig med en løsning, som gør dig og fødselsdagsbarnet glade.

Vil du kontakte os på 7020 2900 eller på Kundeservice@goodtimes.dk.

Vi ser frem til at hører fra dig.

Rigtig god dag.

Mange hilsner
Good times kundeservice.

Shellak

Rigtig fin behandling som jeg nød i fulde drag og stadig nyder 16 dage efter behandling.

22. huhtikuuta 2017

Var på bøf jensen havde et gavekort men …

Var på bøf jensen havde et gavekort men de ville ikke indløse Det fordi det udskevne ikke var i orden fra oldtidens side
Goodtimes er et svindel firma
Har fået en tilfredsstillende forklaring og trækker min dårlige anmeldelser tilbage
Mv. John Rosenmeyer

19. huhtikuuta 2017

Hej John

Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med et Goodtimes produkt. Det er selvfølgelig ikke meningen.

Du må meget gerne kontakte os, enten på tlf.: 70202900 eller på mail: kundeservice@goodtimes.dk.
Så kan vi finde ud af hvad der er gået galt, og forsøge at finde en løsning.

Mvh Goodtimes kundeservice.

Min søn fik et gavekort til bio

Min søn fik et gavekort til bio, guf og sodavand. Desværre viser det sig at løbetiden nu er overskredet, men Goodtimes.dk vælger at holde fast i at der er 1 års udløbsdato. Det er urimeligt at udvalgte gavekort kan udstedes med kun 1 års gyldighed mod de sædvanlige 3 år. Føler os snydt.

19. huhtikuuta 2017

Hej Charlotte

Som det fremgår af lovgivningen, kan forældesesfristen på et gavekort være kortere end 3 år, hvis det er aftalt – det vil sige, at du som kunde accepterer at købe et gavekort, hvor forhandleren tydeligt har stillet en kortere frist som et vilkår for at bruge gavekortet.

Det fremgår på fysiske biografgavekorts bagside, at der er 1 års gyldighed, ligesom det fremgår på vores hjemmeside og i vores handelsbetingelser.

Du kan stadig bruge dit gavekort i en efterfølgende periode. Nordisk Film tilbyder her, at man i en periode på op til 3 måneder stadig gratis kan benytte sit gavekort. Hvis den ekstra benyttelsesperiode også overskrides forfalder gavekortets værdi.

Mvh Goodtimes kundeservice.

INGEN kundeservice

Havde fået et gavebevis til en Luksusbrunch i gave, og da jeg skulle bruge det og havde fået brunch og skulle betale med gavebevist, var det ikke muligt at hente gavebeviset pga. en server-fejl hos goodtimes.dk. Cafeen kunne ikke bruge mit ordrenummer fra goodtimes som garant for gavekortet, og jeg måtte derfor selv betale. Kontaktede efterfølgende kundeservice hos goodtimes.dk, og de kunne ikke give nogen form for refusion eller kompensation - selv om de godt vidste at de havde haft server-problemer i weekenden. Personalet i kundeservice mente desuden at det var cafeen, som bar fejlen, da de bare skulle have været tilfredse med at få et ordrenummer på gavebeviset - men var ikke villig til at hjælpe med at tage kontakt til dem. Jeg skal altså selv stå for at tage kontakt til cafeen og få mine penge refunderet - og så bare håbe på at de vil refundere pengene nu, hvor jeg har kunnet hente mit gavebevis.
Er vildt skuffet over niveauet af "kundeservice" hvor man bare får en beklagelse over at de havde "små" serverproblemer - men desværre ikke kan gøre noget ved det. Troede det var normal forretningspraksis, at når der er fejl på ens produkt, så det ikke kan anvendes som beskrevet - så har man som firma en forpligtigelse til at yde en form for erstatning.
Desuden er det rigtig fint, at der på gavekort står at man endelig skal kontakte dem, hvis der er problemer - det er bare kun muligt man-fre 9-16, hvor de fleste jo helt sikket bruger deres gavekort på fx. brunch, weekendophold eller lignende...

5. huhtikuuta 2017

Kære Lena

Jeg beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med dit gavekort og med vores kundeservice. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af.
Fejlen lå i denne situation hos caféen, hvis du som beskrevet i din tidligere samtale med vores kundeservice havde din værdikode med, da de burde have godtaget den som garanti.

Alt andet lige er det selvfølgelig ikke meningen, at du selv skal stå for at udrede trådene. Jeg kan se, at du også har sendt os en mail vedr. denne problematik. Vi vil kontakte dig derinde og finde en løsning.

Mvh Goodtimes Kundeservice